Nejsi přihlášen
Re: roštěnka dne
Nevis co je dobry
Je hezky, Osi jezdí po republice minimálně na pěti motorkách, pan Lórenc má nějaký konzultace určitě tak jsem si vyjimčně dovolil zastoupit...
K.a.s.y.m. (Člen) 13.03.2009 13:30:22 Offline |
no hele asi ani ta motorka za to nestoji..co Slugi
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Fresh Man psal:Lihy psal:Lihy psal:Taky bych jí udělala dobře...lidi si maj pomáhat
kurva překlep....no a je to venku
no ale kozinic moc.... mysim jako ty ne vona
ty vole jaký kozi??? To je tam na tý maltě maj všechny tak měkký? Lepší sou kozy ne?
Honza psal:Je hezky, Osi jezdí po republice minimálně na pěti motorkách, pan Lórenc má nějaký konzultace určitě tak jsem si vyjimčně dovolil zastoupit...
...de ti to hezky
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 13.03.2009 14:25:07 Offline |
vopruzená prdel
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:jaryn psal:tak nějak čekám,co přidá Osi nebo Filous...
...cóóó jáááá??? ...já tvoji sousedku/manželku neviděl, tag to nemůžu komentovat
...a tu druhou ? tus viděls ?
osiris psal:Filous psal:jaryn psal:tak nějak čekám,co přidá Osi nebo Filous...
...cóóó jáááá??? ...já tvoji sousedku/manželku neviděl, tag to nemůžu komentovat
...a tu druhou ? tus viděls ?
...myslíš manželku/sousedku??? ...čéče taky ne
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
VikecB12 psal:Kua a kdyby vám někdo takovou štětku dovezl na masofku,tak by ste ju rozsápali
Ženská bez prdele,je jak motorka bez motoru.Jezdit se na tom dá,ale není to vono
souhlas stebou, krev a mliko krev a mliko
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
Progear 650 (Člen) 13.03.2009 14:39:53 Offline |
Filous psal:jaryn psal:No hele,co ty si za hajzla... Budeš sebou brát svoji mladou?
...áááá, uš je to tady ...myslíš jako na veksl??? ...ty vole, to mi asi neprojde
kdyby tě Ája slyšela....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
jaryn psal:Filous,jestli se chceš zbavit starý a nechat si lepší,tak to doma nesmíš říkat dopředu,to dá rozum.to je pak houby byznys... Udělej to jako já:viz vstup Zdravím všechny.
...ale já se jí zbavit nechci, to v žádnym případě!!! ...nejni proč, ale čekal sem, co s tebe vypadne, přeci jen si zvyklej na ty víkendový výměny a teť nic, dyš uš to máte vyhandlovaný natrvalo...............
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:jaryn psal:Filous,jestli se chceš zbavit starý a nechat si lepší,tak to doma nesmíš říkat dopředu,to dá rozum.to je pak houby byznys... Udělej to jako já:viz vstup Zdravím všechny.
...ale já se jí zbavit nechci, to v žádnym případě!!! ...nejni proč, ale čekal sem, co s tebe vypadne, přeci jen si zvyklej na ty víkendový výměny a teť nic, dyš uš to máte vyhandlovaný natrvalo...............
...woe, souseda má z každý strany jednoho né ...tím pádem i sousedky
osiris psal:Filous psal:jaryn psal:Filous,jestli se chceš zbavit starý a nechat si lepší,tak to doma nesmíš říkat dopředu,to dá rozum.to je pak houby byznys... Udělej to jako já:viz vstup Zdravím všechny.
...woe, souseda má z každý strany jednoho né ...tím pádem i sousedky
Velká rošáda nebo Kulový blesk
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:osiris psal:Filous psal:
...ale já se jí zbavit nechci, to v žádnym případě!!! ...nejni proč, ale čekal sem, co s tebe vypadne, přeci jen si zvyklej na ty víkendový výměny a teť nic, dyš uš to máte vyhandlovaný natrvalo..................woe, souseda má z každý strany jednoho né ...tím pádem i sousedky
Velká rošáda nebo Kulový blesk
Myslím že napřet byly blesky v koulích a pak až proběhla velká rošáda
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1