Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 12.03.2009 11:56:25 Offline |
záloha kontaktů na sony-ericsson
mam k800i a začal na tom stáfkovat ten čudlik uprostřed takže to budu muset dát do servisu, ale potřebuju na tom nějak zazálohovat asi tak 600 tel čísel, mam k tomu propojovací kabel ke kompu..... jak? nikam do krámu to nosit nechci a pak to tam budu zas potřebovat nasypat zpátky... grácije
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 12.03.2009 12:05:57 Offline |
Re: záloha kontaktů na sony-ericsson
no sichr, mam i klávesnici a myš
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 12.03.2009 12:12:41 Offline |
no vono to pude asi i tim kabelem, vobrázky a videa tim normálně přetahuju sem a tam, ale nevim kde ty kontakty na tom najdu...
doba je temná...
krasne se tohle vsechno dela s pomoci programu My Phone Explorer...je to freeware...jen musis mit ten telefon spravne nainstalovanej tzn ze potrebujes krom kabelu jeste CD...pokud mas telefon uz nainstalovanej pak staci jen ten soft...
Rikej co rict chces a mysli to vazne...
inkvizitorr (Administrator) 12.03.2009 12:17:57 Offline |
hmm, no to sem právě línej inštalovat tak právě čekám jestlivá se někdo vytelí s něčim mór ízy
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 12.03.2009 12:26:02 Offline |
Ton@l psal:inkvizitorr psal:hmm, no to sem právě línej inštalovat tak právě čekám jestlivá se někdo vytelí s něčim mór ízy
myslim ze ti nezbyde nez nainstalovat to cd, co jsi dostal k founu
no dobře, tak když tohle udělám tak pak eště ten myexplorer nebo už to de jenom s tim origo?
doba je temná...
inkvizitorr psal:Ton@l psal:inkvizitorr psal:hmm, no to sem právě línej inštalovat tak právě čekám jestlivá se někdo vytelí s něčim mór ízy
no dobře, tak když tohle udělám tak pak eště ten myexplorer nebo už to de jenom s tim origo?
ten origo je nakrtka...MPE je podstatne jednodussi
Rikej co rict chces a mysli to vazne...
Progear 650 (Člen) 12.03.2009 12:37:08 Offline |
tužka a papír...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
kdyz tam das ten origo tak se ti tam hlavne nainstaluji ovladace a pak uz to muzes pretahnout pres co chces, akorat nevim jak je to s formatama zaloh, jetsli by to slo pretahnout do jineho telefonu nez SE
Vzdy muze byt hur :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 12.03.2009 12:50:55 Offline |
asi možná řeknu blbost ,ale dneska už se skoro všechny telefony uměj synchronizovat s Outlookem od Maléhoměkkého takže si natáhneš čísla do adresáře pošty.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:asi možná řeknu blbost ,ale dneska už se skoro všechny telefony uměj synchronizovat s Outlookem od Maléhoměkkého takže si natáhneš čísla do adresáře pošty.
Přesně jak píše Kasym - přes ten program na instal CD a synchronizovat, pokud máš outlook, jako že asi jo, tak no problemo, stejně to dostaneš z PC zpátky do founu. Ostatní programy jsou viny, který zasíraj PC
Bandit 4EVER!!!
inkvizitorr psal:Ton@l psal:inkvizitorr psal:hmm, no to sem právě línej inštalovat tak právě čekám jestlivá se někdo vytelí s něčim mór ízy
Nejlepší je to přes ten Outlook, jenźto Ti to bude případně v budoucnu fungovat i jako záloha pro jinou značku. Pokud bys to nezvádl , tak to dělají na každý značkovce T-Mob. Normálně za 100,- , pokud se mi ozveš tak sleva 100,- ...
inkvizitorr psal:..........takže to budu muset dát do servisu.........
...stejně to poneseš do servisu, tak při předání se tě zeptaj jestli chceš zálohovat, ty řekneš že jo a za pade to máš bez špekulování ...pokud to teda nepošleš poštou to by v tom pak moh bejt trabl
...telefony ve svým menu mívaj volbu záloha kontaktů (třeba do souboru a nebo to takhle jde poslat i do jinýho tela) a když to s pc dokažeš propojit jak píšeš, tak to pohledej, třeba to tam máš taky
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:inkvizitorr psal:..........takže to budu muset dát do servisu.........
...stejně to poneseš do servisu, tak při předání se tě zeptaj jestli chceš zálohovat, ty řekneš že jo a za pade to máš bez špekulování ...pokud to teda nepošleš poštou to by v tom pak moh bejt trabl
...telefony ve svým menu mívaj volbu záloha kontaktů (třeba do souboru a nebo to takhle jde poslat i do jinýho tela) a když to s pc dokažeš propojit jak píšeš, tak to pohledej, třeba to tam máš taky
Vot jistý doby ani servisum nevěřim, a to sem tam byl jen s nefunkční vibrací, teda 3x . technik měl ty debilní otázky jako čí seš a tak plus Chcete přehrání firmware?, kde sem jednoznačně nahlásil NE. Pak si to du vyzvednout a technik při předávce hlásí: A jako bonus tam máte grátis novější firmware.
Takže vot ty doby poctivě aktualizuju veškerá data s PC a pak je výměna telefonu s kompletním nasypáním kontaktů cca 5 min.
jak dlouho ještě?
Progear 650 (Člen) 12.03.2009 15:24:54 Offline |
Filous psal:...hmmm...já bych si vzal tu tušku a notýsek
vsak už sem to Inkvizoj poradil....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Xicht: to bych nečekal, že se budeš na todle ptát, stačí ten kabel připojit a tel. se zahlásí jako třeba flash, dybys nebyl tak strašně churavej ( línej ) a prubnul to, tak to tady nemusíš zasírat :)))
kdo že mu předá putovní titul ?
Filous: to sem čekal :)))
ale di, Ty brepto ...
osiris psal:jaryn psal:to Filous:tady to vypadá spíš na 2 tužky a noční šichtičku...
...jako že jednu pro ženu-sousedku a druhou pro sousedku-ženu jó ?
no,není to prča si to tak umět zorganizovat,ale za tu zábavu potom to stojí...
Ale jestli Inqviz tohle zmákne,pak telefon bude pro něj hračka.
God Gave me Everything I want
barynek psal:Filous psal:...hmmm...já bych si vzal tu tušku a notýsek
umíš dvakrát kliknout pro vložení fotky, tak snad umíš jednou kliknout pro synchro, ne? Ještě nejsi tak starej
...voe, mam stejnej telefon jako Inkviz a něco jako synchronizace se mi tam nabízí dyš ho připojim k noťasu, ale páč nevim, co by to udělalo, tag to rači neskoušim...a manuály k takovejmdle zařízenim zásadně nečtu, páč jim nerozumim...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 12.03.2009 15:51:14 Offline |
Filous psal:barynek psal:Filous psal:...hmmm...já bych si vzal tu tušku a notýsek
umíš dvakrát kliknout pro vložení fotky, tak snad umíš jednou kliknout pro synchro, ne? Ještě nejsi tak starej
...voe, mam stejnej telefon jako Inkviz a něco jako synchronizace se mi tam nabízí dyš ho připojim k noťasu, ale páč nevim, co by to udělalo, tag to rači neskoušim...a manuály k takovejmdle zařízenim zásadně nečtu, páč jim nerozumim...
no to udělá přesně to,že ti to udělá kopii telefoního seznamu do Outlooku v počítači.nic víc nic míň...jak jednoduché .prostě stačí jednou kliknout a máš nazálohováno.jo a by tě to nepřekvapilo pokud používáš outlook i na posílání mailů tak ty emailový adresy budeš mít v telefonu v telefonim seznamu.
inkvizitorr psal:mam k800i a začal na tom stáfkovat ten čudlik uprostřed takže to budu muset dát do servisu, ale potřebuju na tom nějak zazálohovat asi tak 600 tel čísel, mam k tomu propojovací kabel ke kompu..... jak? nikam do krámu to nosit nechci a pak to tam budu zas potřebovat nasypat zpátky... grácije
bla...blabla...!
Dalsi zpusob je, ze se kontakty daji zalohovat na pametovku, myslim ze se ulozej do souboru, kterej pak rozbalis zpet do telefonu. Melo by to byt nekde ve spravci kontaktu a funkce zaloha. Mam trosku jinej model, ale rek bych, ze to maj vsechny SE stejny. Ale jinak samozdrejme nejlepsi My Phone Explorer.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
osiris psal:inkvizitorr psal:..........takže to budu muset dát do servisu.........
ten samejco má inkviz sem dal do SE servisu a povídám, nejprve zálohujte na cd prosím, samozřejmě stojí to 100kč, souhlasil jsem a při převzetí mi povídá jéééé vy jste chtěl zálohu, to máte smůlu my jsme zapoměli
The father of the little princess of the dawn
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:barynek psal:
umíš dvakrát kliknout pro vložení fotky, tak snad umíš jednou kliknout pro synchro, ne? Ještě nejsi tak starej...voe, mam stejnej telefon jako Inkviz a něco jako synchronizace se mi tam nabízí dyš ho připojim k noťasu, ale páč nevim, co by to udělalo, tag to rači neskoušim...a manuály k takovejmdle zařízenim zásadně nečtu, páč jim nerozumim...
no to udělá přesně to,že ti to udělá kopii telefoního seznamu do Outlooku v počítači.nic víc nic míň...jak jednoduché .prostě stačí jednou kliknout a máš nazálohováno.jo a by tě to nepřekvapilo pokud používáš outlook i na posílání mailů tak ty emailový adresy budeš mít v telefonu v telefonim seznamu.
souhlas naprostý předsedo
Bandit 4EVER!!!
Nevim jestli u tohodle telefonu to jde, ale já mam G502 a tam si můžeš na netu vytvořit účet, kam se ti veškeré nastavení zkopíruje a pak si dáš jen synchronizovat, ale nezkoušel jsem to páč bych se pak nedoplatil za ty datový přenosy...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
barynek psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...voe, mam stejnej telefon jako Inkviz a něco jako synchronizace se mi tam nabízí dyš ho připojim k noťasu, ale páč nevim, co by to udělalo, tag to rači neskoušim...a manuály k takovejmdle zařízenim zásadně nečtu, páč jim nerozumim...no to udělá přesně to,že ti to udělá kopii telefoního seznamu do Outlooku v počítači.nic víc nic míň...jak jednoduché .prostě stačí jednou kliknout a máš nazálohováno.jo a by tě to nepřekvapilo pokud používáš outlook i na posílání mailů tak ty emailový adresy budeš mít v telefonu v telefonim seznamu.
souhlas naprostý předsedo
...dyš já nepoužívam Autlůk, ale ňákou Mozilu nebo co
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Progear 650 (Člen) 12.03.2009 21:52:29 Offline |
Ondráš psal:Filous psal:...dyš já nepoužívam Autlůk, ale ňákou Mozilu nebo co
Bojim se, že to bude umět jen Outlook a Lotus, ale jistej si nejsem.
Ještě že né Godzilu.....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 12.03.2009 21:55:54 Offline |
Hele mel jsem SE P910 a zalohoval jsem to do outlooku. Mel jsem P990 a zalohoval jsem do outlooku. Mel jsem K850 a zalohoval jsem do outlooku. Mam Apple Iphone 3G a opet zalohuju do outlooku.
Vsechny znacky ktery nabizej synchronizaci s pocitacem, tak umej pracovat s kalendarem a kontaktama v outlooku a nektery telefony umej i ostatni programy jako je outlook expres, windows mail, lotus, thunderbird a podobne. Takze kontakty do outlooku a pro sychr muzes udelat zalohu adresare, kam se ti kontakty nahrajou.
Tak asi tak a du si dat za vodmenu pivo.
Kdyby jsi s tim byl f koncich, tak mi kolni a dame hlava do hromada.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 13.03.2009 07:28:43 Offline |
Filous psal:barynek psal:K.a.s.y.m. psal:
no to udělá přesně to,že ti to udělá kopii telefoního seznamu do Outlooku v počítači.nic víc nic míň...jak jednoduché .prostě stačí jednou kliknout a máš nazálohováno.jo a by tě to nepřekvapilo pokud používáš outlook i na posílání mailů tak ty emailový adresy budeš mít v telefonu v telefonim seznamu.souhlas naprostý předsedo
...dyš já nepoužívam Autlůk, ale ňákou Mozilu nebo co
to thuderbirda od Mozilly předpokládám
jestli tam máš standart windows tak outlook je standartní výbava takže podle mě ho tma budeš mít taky...jen ho nepoužíváš se schválně koukni.
nebo vyzkousej www.zyb.com
jenom musis aktivni datovy pripojeni
Stránky: 1