Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 11.03.2009 14:51:06 Offline |
Re: Servis Ducati
Ton@l psal:Nevite o nekom kdo dela servis tehle italskej stroju. Nejlepe nekoho z moravy Jedna se o kompletni servis 999 Kamos to chce mit v cajku, ale nechce se mu davat tezky haky D-motu... diky za vsechny info
vyřiď mu, že když má ducati, tak nesmí koukat na prachy to neni bajk pro socky...
doba je temná...
Nevím teda na kolik to tak vyjde,ale myslím že dat ju jednou za dvě sezóny třeba do toho Dmota na udělání rozvodů,svíček a voleje nebude snat taková darda která by zhroutila finanční svět majitele kterej dá 150-250táců za motorku
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
inkvizitorr psal:Ton@l psal:Nevite o nekom kdo dela servis tehle italskej stroju. Nejlepe nekoho z moravy Jedna se o kompletni servis 999 Kamos to chce mit v cajku, ale nechce se mu davat tezky haky D-motu... diky za vsechny info
vyřiď mu, že když má ducati, tak nesmí koukat na prachy to neni bajk pro socky...
není???? sakra, to jsem asi šlápla vedle....
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
vOjTaB6 psal:Ice psal:Autorizované servisy jsou vždycky zlodějna... to není o socce...
Bych si tedy dovolil oponovat, znam jeden, kerej si za hodinu uctuje min, nez lecktery garazovy kouzelnici...
to je autorizovanej servis vod jawky ne?
vOjTaB6 psal:Ice psal:Autorizované servisy jsou vždycky zlodějna... to není o socce...
Bych si tedy dovolil oponovat, znam jeden, kerej si za hodinu uctuje min, nez lecktery garazovy kouzelnici...
Nepopírám, že existují výjimky stvrzující pravidlo, ale ruku na srdce, ať už se jedná o mašinu nebo auto, moc jich asi nebude...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Tak tady se naslo reseni Muze se treba nekomu hodit
http://motopete.cz/servis.html
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:Tak tady se naslo reseni Muze se treba nekomu hodit
http://motopete.cz/servis.html
servis za 400 na hodinu je asi dobrej, ale přezutí obou kol za 600??? .......u nás za 150..... takže asi skutečně autorizovaná zlodějina
Já doporučuji pana Poláška z Jeseníku, Dukatkám se věnuje mnoho let.
www.motocentrum.cz
12.Bandit je dobrá minulost
Ton@l psal:No tak prej si uctujou 500kc/hod., to neni zase morda, ale ten servis prej se dela 17hod.
jo dělá...
na 996 je to víc... + 2x těsnění pod hlavu...
+ podložky a jiné pičárny...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
VikecB12 psal:Nevím teda na kolik to tak vyjde,ale myslím že dat ju jednou za dvě sezóny třeba do toho Dmota na udělání rozvodů,svíček a voleje nebude snat taková darda která by zhroutila finanční svět majitele kterej dá 150-250táců za motorku
....teď nám přišel novej prospekt od Ducati replica 1098 Bayliss, a cena jenom mega, budu o tom přemýšlet...........už jsem dopřemýšlel
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
inkvizitorr (Administrator) 12.03.2009 08:05:25 Offline |
Filous psal:Ice psal:Autorizované servisy jsou vždycky zlodějna... to není o socce...
...to myslíš vážně??? ...zlodějina??? ...doteť sem měl dojem, že vo tom co napíšeš trochu přemejšlíš
tak se hned nečil šejdíři, dyk von to určitě nemyslel plošně, to je jako napsat že všichni cikáni sou hajzlové a přitom jich je mezi nima spousta poctivejch klukůch
doba je temná...
O tom Jeseniku sem taky slysel kamarad tam dava S4R monstra, ale nevim kde to tam teda je, a pel chvalu, akorat teda kdyz delas ventily na monstru tak se musi sundavat jedna hlava na te mrdce spagetacke . No taky rikal docela cenova darda ten servis, co muze dela si sam
inkvizitorr psal:Filous psal:Ice psal:Autorizované servisy jsou vždycky zlodějna... to není o socce...
...to myslíš vážně??? ...zlodějina??? ...doteť sem měl dojem, že vo tom co napíšeš trochu přemejšlíš
tak se hned nečil šejdíři, dyk von to určitě nemyslel plošně, to je jako napsat že všichni cikáni sou hajzlové a přitom jich je mezi nima spousta poctivejch klukůch
ale spočítáš je na prstech jedný ruky bez palce
Bandit 4EVER!!!
..vemete žebřiňák na rozvody..
..odstranite pár plastů..
..a nezbytných blbostí..
..a zůstane i motor na udělání rozvodů..
..takže takhle vypadá žebřiňák po cca 6-i hodinách srandiček,cigárek a čajíčků ,když se dostane do rukou lamy jako jsem já..rozvody se sfouknou a jelikož je pořád venku hnusně,tak se to i nastříká nějakou normální barvou..
..jó a když uviděla majitelka svého miláčka,v jakém je rozpoložení,tak jí málem odvezli..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
inkvizitorr (Administrator) 12.03.2009 15:05:49 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 12.03.2009 15:10:23 Offline |
to Pšán:máš koukám stejnou zkušenost s majitelkama jako dost jinejch lidí
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
huskyb12 psal:Vlastnit 999 a nemít na ten kolotoč kolem ? Zvláštní ...
Vidim to stejně jako Robokop, drobná zněma je v tom, že nohsled pak jede s vozíčkem pro hotovou 999 v doprovodu platinový karty ...
Když chceš vopici musíš mít na banány, to dá rozum, ne?
Lihy psal:huskyb12 psal:Vlastnit 999 a nemít na ten kolotoč kolem ? Zvláštní ...
Vidim to stejně jako Robokop, drobná zněma je v tom, že nohsled pak jede s vozíčkem pro hotovou 999 v doprovodu platinový karty ...Když chceš vopici musíš mít na banány, to dá rozum, ne?
...no ty seš mi případ, eště sem neviděl vožralýho chlapa po banánech :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Problem je v tom, ze vetsina tech, co takhle breci, ze je to drahy (a uspokojujou se tim, ze jim to garazovej kouzelnik Lojza sfoukne taky a jen za flasku rumu), si vubec neuvedomuje, co znamena slovo autorizovany... To neni jenom vo tom, ze ti na zdi visi papir a ses drahej, ale musis mit odpovidajici skoleni a odpovidajici vybaveni a to ti nedoda nikdo jinej, nez dovozce. A takovyhle cajky nejsou za hubicku, coz se musi projevit i v nasledny hodinovy cene za servis...
...nebo by si snad nekdo z tech, co brecej, poridil autorizovanej servis, kterej musi odpovidat jasne danejm parametrum, poslal aspon jednoho mechose na skoleni, nakoupil pripravky (bez kterejch to nejde) a pak si uctoval kilo na hodinu? Potom co ho to stalo aspon padesat kousku? Bych chtel videt...
Bandit rulezz!!!
No ono slo nejenom o prachy, ale o to kdo to udela, bo v D-motu jsou strasne prijemni a chteji pomoct Co treba vim jak se chovaji v nejmenovanem autorizovanem servise Skoda, kde jim je zatezko dat si na sedacku sprcku, aby ju nezasrali, kor kdyz ma dotycnej svetlej interier Takze je to taky hlavne o lidech a pristupu
Vzdy muze byt hur :-)
osiris psal:Lihy psal:huskyb12 psal:Vlastnit 999 a nemít na ten kolotoč kolem ? Zvláštní ...
Vidim to stejně jako Robokop, drobná zněma je v tom, že nohsled pak jede s vozíčkem pro hotovou 999 v doprovodu platinový karty ...Když chceš vopici musíš mít na banány, to dá rozum, ne?
To je metafóra...me ta fó ra kapíšto?
Už to nečuchej voe
Lihy psal:osiris psal:Lihy psal:
Když chceš vopici musíš mít na banány, to dá rozum, ne?...no ty seš mi případ, eště sem neviděl vožralýho chlapa po banánech :))
To je metafóra...me ta fó ra kapíšto?
Už to nečuchej voe
...jó ty myslíš "med a fór" tak to řeknu né :))
...dyť já věděl jak to myslíš přece ;) ...přemejšlel sem eště jestli ti mám napsat tohle nebo že "když chceš banán musíš se vožrat" :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
vOjTaB6 psal:Problem je v tom, ze vetsina tech, co takhle breci, ze je to drahy (a uspokojujou se tim, ze jim to garazovej kouzelnik Lojza sfoukne taky a jen za flasku rumu), si vubec neuvedomuje, co znamena slovo autorizovany... To neni jenom vo tom, ze ti na zdi visi papir a ses drahej, ale musis mit odpovidajici skoleni a odpovidajici vybaveni a to ti nedoda nikdo jinej, nez dovozce. A takovyhle cajky nejsou za hubicku, coz se musi projevit i v nasledny hodinovy cene za servis...
...nebo by si snad nekdo z tech, co brecej, poridil autorizovanej servis, kterej musi odpovidat jasne danejm parametrum, poslal aspon jednoho mechose na skoleni, nakoupil pripravky (bez kterejch to nejde) a pak si uctoval kilo na hodinu? Potom co ho to stalo aspon padesat kousku? Bych chtel videt...
God Gave me Everything I want
osiris psal:Lihy psal:huskyb12 psal:Vlastnit 999 a nemít na ten kolotoč kolem ? Zvláštní ...
...třeba byli nakvašený ...jednou, gdysi babička vysypala na hnůj nakvašený třešně a to bys viděl, jag pag slepice vyváděli, to bylo ródeo, půlka se motala, půlka spala na boku, jedna dokonce klečela a blila za stromem...a děda myslel, že je sklátil slepičí mor a chtěl je fšechny vyvraždit
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:osiris psal:Lihy psal:
Když chceš vopici musíš mít na banány, to dá rozum, ne?...no ty seš mi případ, eště sem neviděl vožralýho chlapa po banánech :))
...třeba byli nakvašený ...jednou, gdysi babička vysypala na hnůj nakvašený třešně a to bys viděl, jag pag slepice vyváděli, to bylo ródeo, půlka se motala, půlka spala na boku, jedna dokonce klečela a blila za stromem...a děda myslel, že je sklátil slepičí mor a chtěl je fšechny vyvraždit
Sem si přectavil ten dvorek, dědu se sekerou a ten strom s tou klečící slepicí a nemůžu se přestat smát voe
Lihy psal:Filous psal:osiris psal:
...no ty seš mi případ, eště sem neviděl vožralýho chlapa po banánech :))...třeba byli nakvašený ...jednou, gdysi babička vysypala na hnůj nakvašený třešně a to bys viděl, jag pag slepice vyváděli, to bylo ródeo, půlka se motala, půlka spala na boku, jedna dokonce klečela a blila za stromem...a děda myslel, že je sklátil slepičí mor a chtěl je fšechny vyvraždit
Sem si přectavil ten dvorek, dědu se sekerou a ten strom s tou klečící slepicí a nemůžu se přestat smát voe
...ty si děláš prdel, ale přesně tag to bylo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
to je moc na me
ross psal:má slepice kolena?
ma ale vona je ohejba navopak nez mi
RadkaB6 psal:inkvizitorr psal:Ton@l psal:Nevite o nekom kdo dela servis tehle italskej stroju. Nejlepe nekoho z moravy Jedna se o kompletni servis 999 Kamos to chce mit v cajku, ale nechce se mu davat tezky haky D-motu... diky za vsechny info
není???? sakra, to jsem asi šlápla vedle....
image
bla...blabla...!
Pšán psal:..levá ruka je ta,která má palec na pravé straně..
..pravá ruka je ta,která ma palec na levé straně..
..jasné jak facka..co na tom ksindl nechápe..
no jo ale co když votočí dlaně nahoru?
už v tom je bordel
momentalně zavostalej
Stránky: 1