Nejsi přihlášen
zkušenost s mBank a Raiffaissen bank
Zdar všichni,
jelikož už nejsem nějakej ten pátek student, tak se moje milé banky rozhodly, že mi převedou studentský účet na běžný sporožiro. Jenže v ČS a KB jsou pěkný zloději, hlavně v ČS, a tak se ptám, která z těchto bank je podle vás lepší, kdo má s jakou zkušenost, jestli nemaj někde ve smlouvě nějaký ochcávání, podmínky pro vedení účtu bez poplatku atd.
Jen připomenu, že mi jde o běžný účet, ne podnikatelský! Případně sem hoďte i jinou dobrou banku, kde nesedřou člověka na poplatkách z kůže. Dík.
Inkviz, ty máš rajfku, ne? jak jsi s ní spokojenej atd??
Díky za pomoc všem!
Bandit 4EVER!!!
inkvizitorr (Administrator) 12.03.2009 08:43:00 Offline |
Re: zkušenost s mBank a Raiffaissen bank
já sem spokojenej moc, spořku sem opustil bo mě dycky srala jedna strana výpisu na účtu kde sem měl tak 15 položek kerejm sem vůbec nerozumněl.... taky kvůli frontám na přepážkách i když tam chodim tak jednou za 14 dní no a ještě různejm dalším pičovinám....
jo a má to ještě jednu výhodu, když platim kartou v alpách lanovky tak už na tu kartu nekoukaj jak jelimaní ale jak viděj dva kahany, seš jejich
doba je temná...
inkvizitorr psal:já sem spokojenej moc, spořku sem opustil bo mě dycky srala jedna strana výpisu na účtu kde sem měl tak 15 položek kerejm sem vůbec nerozumněl.... taky kvůli frontám na přepážkách i když tam chodim tak jednou za 14 dní no a ještě různejm dalším pičovinám....
jo a má to ještě jednu výhodu, když platim kartou v alpách lanovky tak už na tu kartu nekoukaj jak jelimaní ale jak viděj dva kahany, seš jejich
hmm, já do alo nejezdim, lyžuju na Klínopvci nebo na kopci v Mezihoří a tam karty neberou
jak je to s těma poplatkama, jsou nějaký utajený, co na netu nenajdeš nebo je to všechno tak jak píšou, tedy bez poplatků? Ptám se proto, že byť studentskej účet u ČS, tak za odchozí a příchozí platby jsem každej měsíc nasbíral něco kolem 30-50kč
Bandit 4EVER!!!
já sem si potřebovala udělat firemní s víběrem do mínusu a obcházela sem všechny banky který v reklamách nabízí....začínáte s firmou? chcete půjčit?..... hovno všude potřebuješ min půl roku podnikat a pak ti tam půjčí až ti je to na houby a .... volaly jsme do rajfky a oni že jasně at tam přijedem a uděláme smlouvu a že k tomu nic nepotřebujem no a mi sme se tam plahočily a řekli nám že potřebujeme tohle a tohle a tohle tak sme šli do mbank a paráda seděl tam týpek co nám udělal kafe pokecal s náma nepotřebuješ k tomu nic neni tam firemní tak nám udělal osobní (na firmu) karty nám přišli asi za 4 dny domu máš perfektní přehlet o penězích na internetu i takovej debil jako já se v tom vyznám ...... nevim jak to je s poplatkama až budu doma pošlu ti víc pro mě vyhrála mbank ale rajfka je taky fajn co sem slyšela od známích...
takže sem ti vlastně ani neporadila sorry
Obtížné neznamená nepřekonatelné
inkvizitorr (Administrator) 12.03.2009 09:04:29 Offline |
barynek psal:hmm, já do alo nejezdim, lyžuju na Klínopvci nebo na kopci v Mezihoří a tam karty neberou
jak je to s těma poplatkama, jsou nějaký utajený, co na netu nenajdeš nebo je to všechno tak jak píšou, tedy bez poplatků? Ptám se proto, že byť studentskej účet u ČS, tak za odchozí a příchozí platby jsem každej měsíc nasbíral něco kolem 30-50kč
no popravdě řečeno doby kdy sem tohle sledoval už sou tak nějak pryč, ale můžu ti na to juknout.... u mě byla priorita hlavně opustit spořitelnu
doba je temná...
Šárka psal:já sem si potřebovala udělat firemní s víběrem do mínusu a obcházela sem všechny banky který v reklamách nabízí....začínáte s firmou? chcete půjčit?..... hovno všude potřebuješ min půl roku podnikat a pak ti tam půjčí až ti je to na houby a .... volaly jsme do rajfky a oni že jasně at tam přijedem a uděláme smlouvu a že k tomu nic nepotřebujem no a mi sme se tam plahočily a řekli nám že potřebujeme tohle a tohle a tohle tak sme šli do mbank a paráda seděl tam týpek co nám udělal kafe pokecal s náma nepotřebuješ k tomu nic neni tam firemní tak nám udělal osobní (na firmu) karty nám přišli asi za 4 dny domu máš perfektní přehlet o penězích na internetu i takovej debil jako já se v tom vyznám ...... nevim jak to je s poplatkama až budu doma pošlu ti víc pro mě vyhrála mbank ale rajfka je taky fajn co sem slyšela od známích...
takže sem ti vlastně ani neporadila sorry
mnoo, to zní zajímavě jako osobní názor beru každej jako dobrej, ať už špatne pozitivní nebo ne, ale z toho co píšeš mi přijde, žes spokojená
jinak jestli můžeš, hoď mi to do mejlu, je v profilu, díky
Bandit 4EVER!!!
jestli mohu nedoporučit tak ceská a csob - nepřehledný výpisy, poplatky... mám ekonto u raiffasenbanky a sem spokojenej - do banky nemusíš vůbec chodit, vše uděláš přes internet z domova, dostaneš k tomu zadarmo spořící účet, kam si mužeš střádat na novou mašinu,
a poplatky? - výběr z jakýhokoli bankomatu za 9, jinak poplatky za odchozí platby tuším 7.
sou tam náký jednorázový poplatky když si budeš nastavovat inkaso, trvalou platbu...
tvrděj že zavedení účtu platí tobě - to je pravda ale sou to korunový položky - i když furt lepší když je dostáváš než když je platíš.
bývala tam podmínka aby součet příchozích plateb za měsíc byl alespon tuším dvacet, když máš víc jak 25 máš vedení a vydání empasované karty karty zdarma.
jak s mbankou nevim, taky sem o ni přemejšlel
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
inkvizitorr psal:barynek psal:hmm, já do alo nejezdim, lyžuju na Klínopvci nebo na kopci v Mezihoří a tam karty neberou
jak je to s těma poplatkama, jsou nějaký utajený, co na netu nenajdeš nebo je to všechno tak jak píšou, tedy bez poplatků? Ptám se proto, že byť studentskej účet u ČS, tak za odchozí a příchozí platby jsem každej měsíc nasbíral něco kolem 30-50kčno popravdě řečeno doby kdy sem tohle sledoval už sou tak nějak pryč, ale můžu ti na to juknout.... u mě byla priorita hlavně opustit spořitelnu
no já neříkám, že je to to nejpodstatnější, ale ve spořce, když říkali, že studentský účty vedení zdarma a podobný blbosti, tak jsi na to slyšel, ale ve finále na výpisu něco strhnutý bylo (asi ne za vedení, ale platby na/z účtu atd). Když bych se jo snažil, tak bych se ti kouknul kolik mi to hodilo měsíčně na těch poplatcích.. za rok se to pak nasčítá.. a pro studentský socky je každá kačka dobrá (řeči o socce s banditem nejsou na místě )
jinak prioritu mám stejnou, pryč z ČS
Bandit 4EVER!!!
2 Polo - to je právě pořád, že součet plateb musí být tolik a tolik, aby to bylo zdarma. Za odchozí platby, kterých mám měsíčně celkem dost, se mi nechce dávat 7kč/kus.
Priorita je internetbanking a hotovo. Do banky jdu jednou, max. 2x do měsíce, jinak všechno přes net.
Bandit 4EVER!!!
eKonto u RB - jsou tam stanovený pravidla, pokud přijde na účet v souhrnu za ten měsíc alespoň 20 tisíc, pak je vedení účtu zdarma (aspoň tuším, že to tak je pořád, můžu se zeptat kolegů), platby převodem jsou 2,90 Kč a 2 výběry měsíčně jsou zdarma, ostatní zpoplatněny 9,90 Kč.
Zdarma je k tomu elektronická platební karta, emboska je s poplatkem. Pokud by na účet chodilo víc, teď ale netuším přesně kolik, pak jsou už další služby bez poplatků a emboska taky.
Jinak co se týče toho, že banka platí za účet vám, tak mně strhnout za úroky a podobný drobnosti příklad 10 Kč a přijde mi 15 Kč zas za úroky za peníze, který na tom účtu mám, takže v podstatě pár korun do plusu.
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Petula psal:eKonto u RB - jsou tam stanovený pravidla, pokud přijde na účet v souhrnu za ten měsíc alespoň 20 tisíc, pak je vedení účtu zdarma (aspoň tuším, že to tak je pořád, můžu se zeptat kolegů), platby převodem jsou 2,90 Kč a 2 výběry měsíčně jsou zdarma, ostatní zpoplatněny 9,90 Kč.
Zdarma je k tomu elektronická platební karta, emboska je s poplatkem. Pokud by na účet chodilo víc, teď ale netuším přesně kolik, pak jsou už další služby bez poplatků a emboska taky. atd....
no jenže to mě nepřijde, a než čekat na to, až někdy v budoucnu přijde, tak bych radši měl něco, kde nebudu muset řešit, jestli jeden měsíc vydělám víc a bude to zdarma, nebo míň a budu platit.
Přesto díky za názor!
Bandit 4EVER!!!
Mám účet u mBanky a jako běžnej účet myslím taky no problem Jedinym minusem je "nepohodlný" vkládání hotovosti, buď musíš přes sazka terminál nebo vložit na jinej účet a převést. Jinak všecko rešíš přes e-banking, k normálnímu účtu si jde ještě zadara založit spořící(úročenej myslím 3,5%). Platebka zadara, výpisy z účtu eletronicky jednou za měsíc, papírovej za poplatek... Jsem u nich cca rok a neměl jsem jedinou potíž.
barynek psal:no jenže to mě nepřijde, a než čekat na to, až někdy v budoucnu přijde, tak bych radši měl něco, kde nebudu muset řešit, jestli jeden měsíc vydělám víc a bude to zdarma, nebo míň a budu platit.
Přesto díky za názor!
To ani tak není názor, jako spíš skutečnost a pravidla, jak eKonto funguje.
Progear 650 (Člen) 12.03.2009 11:19:44 Offline |
Petula psal:eKonto u RB - jsou tam stanovený pravidla, pokud přijde na účet v souhrnu za ten měsíc alespoň 20 tisíc, pak je vedení účtu zdarma (aspoň tuším, že to tak je pořád, můžu se zeptat kolegů), platby převodem jsou 2,90 Kč a 2 výběry měsíčně jsou zdarma, ostatní zpoplatněny 9,90 Kč.
Zdarma je k tomu elektronická platební karta, emboska je s poplatkem. Pokud by na účet chodilo víc, teď ale netuším přesně kolik, pak jsou už další služby bez poplatků a emboska taky.
Jinak co se týče toho, že banka platí za účet vám, tak mně strhnout za úroky a podobný drobnosti příklad 10 Kč a přijde mi 15 Kč zas za úroky za peníze, který na tom účtu mám, takže v podstatě pár korun do plusu.
dik za info... ČS zvoní hrana...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
barynek psal:Petula psal:eKonto u RB - jsou tam stanovený pravidla, pokud přijde na účet v souhrnu za ten měsíc alespoň 20 tisíc, pak je vedení účtu zdarma (aspoň tuším, že to tak je pořád, můžu se zeptat kolegů), platby převodem jsou 2,90 Kč a 2 výběry měsíčně jsou zdarma, ostatní zpoplatněny 9,90 Kč.
Zdarma je k tomu elektronická platební karta, emboska je s poplatkem. Pokud by na účet chodilo víc, teď ale netuším přesně kolik, pak jsou už další služby bez poplatků a emboska taky. atd....no jenže to mě nepřijde, a než čekat na to, až někdy v budoucnu přijde, tak bych radši měl něco, kde nebudu muset řešit, jestli jeden měsíc vydělám víc a bude to zdarma, nebo míň a budu platit.
Přesto díky za názor!
Tak udělej 20 001,- železnou zásobu a tu vždy před koncem měsíce vyber a v nový kalendářní měsíc ji vlož Splníš tím podmínky pro příchozí objem financí nad 20 000Kč/měsíc
Honza psal:Mám účet u mBanky a jako běžnej účet myslím taky no problem Jedinym minusem je "nepohodlný" vkládání hotovosti, buď musíš přes sazka terminál nebo vložit na jinej účet a převést. Jinak všecko rešíš přes e-banking, k normálnímu účtu si jde ještě zadara založit spořící(úročenej myslím 3,5%). Platebka zadara, výpisy z účtu eletronicky jednou za měsíc, papírovej za poplatek... Jsem u nich cca rok a neměl jsem jedinou potíž.
pridavam sa
mozno su ine podmienky u vas v cechach, ale co mi bolo slubene to mam, resp. neplatim
vedenie uctu je zadarmo, karta a platba s nou v obhodoch tiez...
3 vybery z bankomatu akejkovek banky su zadara (kazdy dalsi je za 35SKK)
Nemam ziadny problem. Vyplata mi chodi na ucet, takze vklad hotovosti neriesim.
Akurat ma nedavno sklamali, ked potichucky znizili urocenie na sporiacom ucte...
covece, ja bych ti doporucil tu ceskou sporku. Mne se prave libi studovat ten vypis a pidit se po tom, co kterej poplatek znamena (se aspon po vecerech zabavim). A navic, kdo ma dneska ucet u ceske, tak to znamena, ze na to ma a neni zadna socka. Sporka je proste takova imidzovka
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:covece, ja bych ti doporucil tu ceskou sporku. Mne se prave libi studovat ten vypis a pidit se po tom, co kterej poplatek znamena (se aspon po vecerech zabavim). A navic, kdo ma dneska ucet u ceske, tak to znamena, ze na to ma a neni zadna socka. Sporka je proste takova imidzovka
s výpisama problém nemám, ale ten imidž, to pak ze mně bude šampon??
Bandit 4EVER!!!
mazo psal:Honza psal:Mám účet u mBanky a jako běžnej účet myslím taky no problem Jedinym minusem je "nepohodlný" vkládání hotovosti, buď musíš přes sazka terminál nebo vložit na jinej účet a převést. Jinak všecko rešíš přes e-banking, k normálnímu účtu si jde ještě zadara založit spořící(úročenej myslím 3,5%). Platebka zadara, výpisy z účtu eletronicky jednou za měsíc, papírovej za poplatek... Jsem u nich cca rok a neměl jsem jedinou potíž.
pridavam sa
mozno su ine podmienky u vas v cechach, ale co mi bolo slubene to mam, resp. neplatim
vedenie uctu je zadarmo, karta a platba s nou v obhodoch tiez...
3 vybery z bankomatu akejkovek banky su zadara (kazdy dalsi je za 35SKK)
Nemam ziadny problem. Vyplata mi chodi na ucet, takze vklad hotovosti neriesim.
Akurat ma nedavno sklamali, ked potichucky znizili urocenie na sporiacom ucte...
super, takže na východě to funguje taky a ten spořící sis založil k tomu dohromady, nebo až potom? a jaký jsou k tomu nějaký info? pls pls pls
jo a je tam nějakej poplatek za vklady v hotovosti? Nějak jsem to nikde nenašel, nebo spíš přehlíd??
Bandit 4EVER!!!
Smim li poradit ČSOB jsem snim naprotosto spokojeny a maj tam jakysi konto pro mlady do 28let. a je to ulpně nadrherny na polatky tam skoro žadny nejsou. len doporučim za 350Kč ročně si pojistit embasovanou kartu
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Loser psal:covece, ja bych ti doporucil tu ceskou sporku. Mne se prave libi studovat ten vypis a pidit se po tom, co kterej poplatek znamena (se aspon po vecerech zabavim). A navic, kdo ma dneska ucet u ceske, tak to znamena, ze na to ma a neni zadna socka. Sporka je proste takova imidzovka
...tag já nejsem socka ...tos mě uklidnils
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Frodo89 psal:Smim li poradit ČSOB jsem snim naprotosto spokojeny a maj tam jakysi konto pro mlady do 28let. a je to ulpně nadrherny na polatky tam skoro žadny nejsou. len doporučim za 350Kč ročně si pojistit embasovanou kartu
na to abych si to za dva roky zase měnil se mi to nevyplatí a hlavně, jsou lepší banky s lepšíma podmínkama...
ale pro studenty dobrá věc, moje drahá polovička je taky u ČSOB a nějak extrémně si nestěžuje.
Bandit 4EVER!!!
Filous psal:Loser psal:covece, ja bych ti doporucil tu ceskou sporku. Mne se prave libi studovat ten vypis a pidit se po tom, co kterej poplatek znamena (se aspon po vecerech zabavim). A navic, kdo ma dneska ucet u ceske, tak to znamena, ze na to ma a neni zadna socka. Sporka je proste takova imidzovka
...tag já nejsem socka ...tos mě uklidnils
ještě abys byl! furt někde v novinách a televizi...
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:2 Petula - tohle je napsaný na netu, co jsi sem psala, to vím. Spíš jsem tím pochopil, že jsi s tím spokojená, a tak proto dík za ten názor.rozumíme si ne?
Tak já jsem spokojená z jiného důvodu, mám zaměstnanecké konto, takže mě se podmínky pro klienty netýkají
K.a.s.y.m. (Člen) 12.03.2009 13:54:55 Offline |
Petula psal:barynek psal:2 Petula - tohle je napsaný na netu, co jsi sem psala, to vím. Spíš jsem tím pochopil, že jsi s tím spokojená, a tak proto dík za ten názor.rozumíme si ne?
Tak já jsem spokojená z jiného důvodu, mám zaměstnanecké konto, takže mě se podmínky pro klienty netýkají
tak to si s Kukii podej ruku ta ale dělá u konkurence
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Petula psal:barynek psal:2 Petula - tohle je napsaný na netu, co jsi sem psala, to vím. Spíš jsem tím pochopil, že jsi s tím spokojená, a tak proto dík za ten názor.rozumíme si ne?
tak to potem jo
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:super, takže na východě to funguje taky a ten spořící sis založil k tomu dohromady, nebo až potom? a jaký jsou k tomu nějaký info? pls pls pls
jo a je tam nějakej poplatek za vklady v hotovosti? Nějak jsem to nikde nenašel, nebo spíš přehlíd??
cez internet si podas ziadost, ktoru ti vybavia behom par dni. V ziadosti urcis ci aky chces ucet a rovnako si urcis ci a ku ktoremu uctu chces kartu.
Mozes mat otvoreny jeden lacny ucet (mKonto) a max. 4 sporiace ucty (eMax).
Ja som si pred rokom podal ziadost na mKonto s kartou a jeden eMax. Dnes ich uz mam 3. Posledny som zakladal pred tyzdnom. Jeden den ziadost, druhy den mail o zriadeni uctu
s tou hotovostou skusenosti nemam, ale videl by som to na nejaky poplatok par percent.
Moznosti je viac, ale myslim ,ze to najdes na webe...niekde
u vas by uz mohli fungovat aj tzv. vkladomaty...bankomat s opacnym nasavanim
Já mam účet u spořky, studuju (poplatky mě teda serou), ale jinak na to jebu. Co se týká výpisů, mam to na netu a sou docela přehledný ty položky. A navíc, nemam strach, že by banka padla. U těch novejch sou možná lákavý věci, ale měl bych obavy...A těch pár šušňů za poplatky nikdy nikoho nezabili...Můj názor
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Mam Spořku. Já bych třeba i vyměnil, ale když jsem tak línej někam chodit, někde něco vyřizovat, někde něco podepisovat...(Proto děkuji Póle, já sám bych se k tomu nikdy nedokopal). V bance jsem byl naposled tak před třičtvrtě rokem, kdy jsem si vyzvedával novou kartu a při té příležitosti si nechal udělat cestovní pojištění do zahraničí za 300,-/rok, takže mi odpadla další nutnost někam chodit a zařizovat si ho, když náhodou někam jedu (ne že by to bylo často, ale mě to prostě sere kamoliv chodit a něco vyřizovat), takže přesto, že platím měsíčně asi 60-70 kč na poplatcích (a to mam studenta), tak na to seru, páč jsem prostě línej. Kartu mám jednu k normálnímu účtu a jednu kreditní s limitem 15 tis. Tam nepatím nic, jen kdyby se prostě něco posralo, tak můžu z fleku vybrat 15 tis a když je do (myslím) 45 dní vrátím, tak ani neplatím žádný úroky. Použil jsem to zatím jen jednou. Možná jsou lepší nabídky, ale to byste mě někdo musel přesvědčit, že je to kurva vo dost lepší, abych hejbnul prdelí a šel to převédst jinam. Jo a zaplatí mi každý rok prodloužení ISICa, takže mi vlastně poplatky za 2 měsíce vrátí.
Tož tak.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
pokud mas prijmy nad 35k Kc mesic RB je OK.
Ale pokud jsi po skole a prijmy jsou normalni tak bych doporucil M banka, + uroky maji porad dobry (ma to tchan) tim padem bude to ok( je ekonom).
Libertad se dice Bandit
Mám Spořku, ČSOB i mBank
Nejlíp mi laicky vychází mBank - byl sem tam jednou jen doložit doklad totožnosti při sepisování smlouvy a všechno ostatní je jen na netu. No probléma
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
mazo psal:barynek psal:2 mazo - jo, tohle vím, tohle přesně píšou na netu já jen jestli je tam nějakej zádrhel nebo ne..
doteraz som ziadny zadrh nenasiel
na slowacji nepoznam lepsiu banku
no vypadá to, že si udělám net žádost a stanu se klientem mBank
Bandit 4EVER!!!
fidoB6 psal:Já mam účet u spořky, studuju (poplatky mě teda serou), ale jinak na to jebu. Co se týká výpisů, mam to na netu a sou docela přehledný ty položky. A navíc, nemam strach, že by banka padla. U těch novejch sou možná lákavý věci, ale měl bych obavy...A těch pár šušňů za poplatky nikdy nikoho nezabili...Můj názor
no pokud máš zázemí nějaký silný finanční společnosti, tak si myslim neni důvod proč by mělo něco padat jo jasně, každej se teďka ohání krizí, ale na to
Bandit 4EVER!!!
Mám mbank - vše po netu, nikdy jsem u nich nebyl (nejblíž Karlovy Vary), můžeš mi brknout a zeptat se na konkrétní věci.
Mám i fio, kancelář máš v CV u velkýho kulaťáku RM systém v přízemí.
Normální provoz i s kartama je zdarma u obou.
jsem pomalejší - ale ne vždy
jiri50 psal:Mám mbank - vše po netu, nikdy jsem u nich nebyl (nejblíž Karlovy Vary), můžeš mi brknout a zeptat se na konkrétní věci.
Mám i fio, kancelář máš v CV u velkýho kulaťáku RM systém v přízemí.
Normální provoz i s kartama je zdarma u obou.
dík moc. už jsme poslal obědnávku služeb a někdy o víkendu nebo v týdnu to skočim podepsat
Bandit 4EVER!!!
zzzmrzlinar (Člen) 13.03.2009 12:19:59 Offline |
DŮLEŽITÉ JE HLAVNĚ NIKDY NEMÍT ÚČET U GE MONEY. neuvěřitelně hajzlovská banka, už bych moh napsat půl knihy vo tom co mi kdy provedli, a to prosím nejsem žádnej dlužník nebo neplatič nebo co
ta MBANK je zatím OK, mám ji asi rok, jsou rychlý, férový, říkám zatím, GE taky byla kdysi celkem slušná banka
zzzmrzlinar psal:DŮLEŽITÉ JE HLAVNĚ NIKDY NEMÍT ÚČET U GE MONEY. neuvěřitelně hajzlovská banka, už bych moh napsat půl knihy vo tom co mi kdy provedli, a to prosím nejsem žádnej dlužník nebo neplatič nebo co
ta MBANK je zatím OK, mám ji asi rok, jsou rychlý, férový, říkám zatím, GE taky byla kdysi celkem slušná banka
a včem se vysrala?? jen pro představu?
Bandit 4EVER!!!
mám spořku už od studentských let a nikdy sem si nemohl stěžovat. Mám jakejsi výhodnej program,kde mě poplatky na měsíc vycházejí průměrně na cca 70 Kč,ale je v tom servis 24 internetbanking, několikeré vybrání z automatu a tři čtyři příkazy. Byl sem u KB a tam mě sralo to,že dyž sem přišel a řekl,že chcio kontokorent,tak mi nabídli nějakých směšných 5000,což spořka dávala 10 jako študákovi. Nvíc mi vadili týdenní limity na vybírání z karty. U spořky si stanovím svůj denní limit a šmitec. ale je fakt,že o té mbank uvažuji
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
sem fakt hodně spokojenej s rajfkou
kontokorent nebyl problem na 12tis
poplatky u komplet konta sou níské
na přepášce pěkný holky a nemaj tam čekárnu na čísla jak čs
supr přehledný internetový bankovnictvý
kdyš si uděláš Ekonto a chodí tam měsíčně nad 15000kč tak je to bes poplatku
a parkováním je to oničem, ale s internetovým bankovnictvým tam nemusíš, jen kdyš chceš vybrat třeba velkou hotovost jako třeba mega atd...
svět je cirkusovej stan
Koldan psal:mám spořku už od studentských let a nikdy sem si nemohl stěžovat. Mám jakejsi výhodnej program,kde mě poplatky na měsíc vycházejí průměrně na cca 70 Kč,ale je v tom servis 24 internetbanking, několikeré vybrání z automatu a tři čtyři příkazy. Byl sem u KB a tam mě sralo to,že dyž sem přišel a řekl,že chcio kontokorent,tak mi nabídli nějakých směšných 5000,což spořka dávala 10 jako študákovi. Nvíc mi vadili týdenní limity na vybírání z karty. U spořky si stanovím svůj denní limit a šmitec. ale je fakt,že o té mbank uvažuji
už jsem ode denška klient mBank
se spořkou je to tak, že je tam hodně věcí dobrých, ale když mrknu, kolik mi to udělalo jen na příchozích a odchozích platbách myslím, že někdy v březnu, tak je to nějakejch 130 kačen, průměr kilo na měsíc krát dvanáct je 1200 kč za rok za to, že mi tam chodí prachy a odcházej a že využívám jejich služeb. Těch 1200 kč za rok už je slušnej balík nejen pro studenta. Jinak ostatní věci jako limity vybírání atd jsou
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1