Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » prořezávání pneu

jaryn (Člen)
13.03.2009 12:41:00

prořezávání pneu

zdravím.Dají se prořezávat gumy na motorku?napadlo mě to,když jsem viděl takhle prodlužovat  životnost pneu na náklaďáky i osobáky.gumař mi říká,že teoreticky by to jít mělo...Že když zbývá třeba 1mm vzorku,že "masa" tam ještě musí být dost.idontknow

God Gave me Everything I want
Filous (Člen)
13.03.2009 12:43:44

Re: prořezávání pneu

jaryn psal:

zdravím.Dají se prořezávat gumy na motorku?napadlo mě to,když jsem viděl takhle prodlužovat  životnost pneu na náklaďáky i osobáky.gumař mi říká,že teoreticky by to jít mělo...Že když zbývá třeba 1mm vzorku,že "masa" tam ještě musí být dost.idontknow

...u legálních gum na to zapomeň, v drážce je tak málo masa, že škrábneš aš do kordu...něco jinýho sou slajky, tam je masa habakuk...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Progear 650 (Člen)
13.03.2009 12:43:49

jaryn psal:

řezat se dá do slicku, kterej má na sobě maso... do klasický vojetý gumy je to picovina, pač už tam je plátno...headshake

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
jaryn (Člen)
13.03.2009 12:47:58

těším se,až za ním zítra zajdu.chytrej byl jak rádio.a já blboun mu už málem dal na proříznutí ty  z motorky,mam tam 3mm.díky za radu!good

God Gave me Everything I want
K.a.s.y.m. (Člen)
13.03.2009 13:29:30

u slicků nemáš ani jinou variantu pokud na nich chceš jezdit po silnici bigsmile

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Kasym/guma01.jpg

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Lihy (Člen)
13.03.2009 13:33:06

Progear 650 psal:
jaryn psal:

řezat se dá do slicku, kterej má na sobě maso... do klasický vojetý gumy je to picovina, pač už tam je plátno...headshake

Žádná pičovina...blbost je to. Pičovina je RSV majle bigsmile

LukinB6 (Člen)
13.03.2009 14:15:46

Já teda kdysi v začátcích jsem jako z nouze ctnost koupil jetou zadní Brigestonku a ještě mi ji trochu říznu a neměl jsem s tím problém. Dnes možná by slušelo říct "Ještě že tak". A už bych to ale neudělal skrz bezpečnost. Ale jak píšu, neměl jsem s tím problém.

Banditpussy

GSX1250FA
Progear 650 (Člen)
13.03.2009 14:35:20

Lihy psal:
Progear 650 psal:
jaryn psal:

Tak tak, pravdu máš...goodbigsmile stydím se....smile1

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
zdenek 1 (Člen)
13.03.2009 16:54:47

Jsem loni trochu říznul zadní avonku a ještě jsem cosi najezdil redface no co , no....bigsmile pak jsem ji doma u garáže gumoval , pak jsem udělal ještě příčný řez abych viděl jak je hrubá,a celkem tam toho ještě bylobigsmile,ale jasně že je to už takové né moc bezpečné na tom jezdit.....redface

když to jede,je to OK
osiris (Člen)
13.03.2009 16:56:14

...a větev, tu už jste si pod sebou řezat zkoušeli ? :))

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen)
13.03.2009 17:11:12

osiris psal:

ano prosímredface dopad bolíbigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
faitík (Člen)
13.03.2009 23:06:01

Banditatom psal:
osiris psal:

hodně?surprisedidontknow

Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Hanz (Člen)
13.03.2009 23:23:37

faitík psal:
Banditatom psal:
osiris psal:

hodně?surprisedidontknow

Fááákt jo, to musím hned zítra zkusit...bigsmilegood

WD club member...
XJelen (Člen)
14.03.2009 07:18:45

zdenek 1 psal:

Jsem loni trochu říznul zadní avonku a ještě jsem cosi najezdil redface no co , no....bigsmile pak jsem ji doma u garáže gumoval , pak jsem udělal ještě příčný řez abych viděl jak je hrubá,a celkem tam toho ještě bylobigsmile,ale jasně že je to už takové né moc bezpečné na tom jezdit.....redface

Nechápuidontknow na Atakách jak zmizí vzorek, za chvílí se objeví plátýnko, podle mě je tam tak 1mmhelpvíc nebad

Strýcfajtr !!!
Datel (Člen)
15.03.2009 22:28:38

Lihy psal:

goodbigsmilebigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS