Nejsi přihlášen
rozvodak z anglictiny
moje anglictina neni moc dobra, tak se chci zeptat, jestli by mi to nekdo nepomohl prelozit.
dik
v manualu pisou:
Once you start to remove the tensioner bolts, you must remove the tensioner all the way and reset it before tightening the bolts. the tensioner extends itself and locks in place,so if you loosen the bolts partway and then retighten them, the tensioner or cam chain will be damaged
muj nezdarily preklad:kdyz zacnete vyndavat napinaci sroub, musite vyndat napinak po cele delce a zresetovat,vynulovat ho před dotahnutim šroubku (to nevim co s tim).napinak se sam natahuje a zastavi se v urcitem miste, tak kdyz srouby castecne povolim nez je dotahnu, tak se muze poskodit napinak nebo rozvodak
toz tak, takze mel bych vedet neco driv nez to rozdelam, abych neco neposkodil pri zpetne montazi. nevim jak se zresetuje napinak
hledal jsem to i v diskuzich, ale nenasel jsem nic, ze bych si mel davat pozor na neco takovyho, tak nevim.
toz dik za rady, jinak u nas chcije
on the road
Re: rozvodak z anglictiny
no tuny ale nekde jsem se tam nedocetl tady tu vetu, co jsme psal v anglictine, ze bych mohl neco poskodit, o to mi slo...
je tady toho dost o rozvodaku, ale taky je to tak ze misto rady se diskuze zvrhne v neco jinyho a pak se v tom clovek prokousava pul dna nez to prekouse
ale dik kluci, asi je to o tom, ze jsem to este nevidel, brzo budu chytrejsi, takze by se tohle mohlo smazat
on the road
seš únavnej
Jakmile vy začnete odstranit napínač šrouby, musíte odstranit napínač celou cestu a resetovat to před napínáním šrouby. napínač rozšiřuje sám a zavírá místo,tak jestli vy uvolníte šrouby částečně a potom dotáhnout je, napínač či rozvodový řetěz bude poškozený
God Save The Queen!
Kelly01 psal:seš únavnej
Jakmile vy začnete odstranit napínač šrouby, musíte odstranit napínač celou cestu a resetovat to před napínáním šrouby. napínač rozšiřuje sám a zavírá místo,tak jestli vy uvolníte šrouby částečně a potom dotáhnout je, napínač či rozvodový řetěz bude poškozený
no a tak jsem to zhruba nejak prelozil taky, takze mam docela dobrou ang akorat nechapu co znamena resetovat to před napinanim šrouby --- ale to uz mi asi vysvetlil bedrich a este jestli uvolnim srouby castecne a potom dotahnout --- to mi nesedelo, co to jako ma bejt?? ale rikam, praxe me nauci
ja moc zabavnej nejsemto mi rika kde kdo
on the road
losmiros psal:Kelly01 psal:seš únavnej
Jakmile vy začnete odstranit napínač šrouby, musíte odstranit napínač celou cestu a resetovat to před napínáním šrouby. napínač rozšiřuje sám a zavírá místo,tak jestli vy uvolníte šrouby částečně a potom dotáhnout je, napínač či rozvodový řetěz bude poškozenýno a tak jsem to zhruba nejak prelozil taky, takze mam docela dobrou ang akorat nechapu co znamena resetovat to před napinanim šrouby --- ale to uz mi asi vysvetlil bedrich a este jestli uvolnim srouby castecne a potom dotahnout --- to mi nesedelo, co to jako ma bejt?? ale rikam, praxe me nauci
ja moc zabavnej nejsemto mi rika kde kdo
ať žijou translatory
Bandit 4EVER!!!
Kelly01 psal:Barynek
Translátory navždy
Jazyky jsou pro vás mladý,já se tím už zabýbat nehodlám
já jsem zapomněl, ty seš důchodce a hlava to už nebere, taky mě to čeká ale zas ta představa mašina-lyže-solárko-posilka-kolo - prostě důchod jak má bejt...
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1