Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » rozvodak z anglictiny

losmiros (Člen)
15.03.2009 16:36:20

rozvodak z anglictiny

moje anglictina neni moc dobra, tak se chci zeptat, jestli by mi to nekdo nepomohl prelozit.

dik

v manualu pisou:
Once you start to remove the tensioner bolts, you must remove the tensioner all the way and reset it before tightening the bolts. the tensioner extends itself and locks in place,so if you loosen the bolts partway and then retighten them, the tensioner or cam chain will be damaged

muj nezdarily preklad:kdyz zacnete vyndavat napinaci sroub, musite vyndat napinak po cele delceidontknow a zresetovat,vynulovat ho před dotahnutim šroubku (to nevim co s tim).napinak se sam natahuje a zastavi se v urcitem misteidontknow, tak kdyz srouby castecne povolim nez je dotahnu, tak se muze poskodit napinak nebo rozvodaksurprised

toz tak, takze mel bych vedet neco driv nez to rozdelam, abych neco neposkodil pri zpetne montazi. nevim jak se zresetuje napinak

hledal jsem to i v diskuzich, ale nenasel jsem nic, ze bych si mel davat pozor na neco takovyho, tak nevim.
toz dik za rady, jinak u nas chcije

on the road
Bedřich (Člen)
15.03.2009 16:45:20

Re: rozvodak z anglictiny

Napínák musíš vyndat. Tedy nejdřív povolit tu 17 šetihran-pozor je tam pružinka s kuličkou, potom povolit ty dva imbusy a vyndat celej šponovák. a má zresetovanej napínákbigsmile

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Kelly01 (Člen)
15.03.2009 16:48:09

Pokud není kouslej,což je běžnýbigsmile

God Save The Queen!
losmiros (Člen)
15.03.2009 16:49:05

aha, ok tak to mi bude asi stacit

omlouvam se ze je to tady po stopadesaty prvni
nechtel jsem neco zkurvit

on the road
losmiros (Člen)
15.03.2009 16:51:24

a este driv nez to vyndam a zresetuju, tak si spocitam ty zuby jak moc je zastrcenej

dik kelly a bedrich

on the road
Bedřich (Člen)
15.03.2009 16:52:16

Jo a kecáš, protože vo rozvoďáku jsou toho tady tunysmile1

losmiros (Člen)
15.03.2009 16:54:55

no tuny ale nekde jsem se tam nedocetl tady tu vetu, co jsme psal v anglictine, ze bych mohl neco poskodit, o to mi slo...

je tady toho dost o rozvodaku, ale taky je to tak ze misto rady se diskuze zvrhne v neco jinyho a pak se v tom clovek prokousava pul dna nez to prekouse

ale dik kluci, asi je to o tom, ze jsem to este nevidel, brzo budu chytrejsi, takze by se tohle mohlo smazat

on the road
Kelly01 (Člen)
15.03.2009 17:00:45

seš únavnejbigsmile

Jakmile vy začnete odstranit napínač šrouby, musíte odstranit napínač celou cestu a resetovat to před napínáním šrouby. napínač rozšiřuje sám a zavírá místo,tak jestli vy uvolníte šrouby částečně a potom dotáhnout je, napínač či rozvodový řetěz bude poškozený

God Save The Queen!
losmiros (Člen)
15.03.2009 17:04:40

Kelly01 psal:

seš únavnejbigsmile

Jakmile vy začnete odstranit napínač šrouby, musíte odstranit napínač celou cestu a resetovat to před napínáním šrouby. napínač rozšiřuje sám a zavírá místo,tak jestli vy uvolníte šrouby částečně a potom dotáhnout je, napínač či rozvodový řetěz bude poškozený

no a tak jsem to zhruba nejak prelozil taky, takze mam docela dobrou anggood akorat nechapu co znamena resetovat to před napinanim šrouby --- ale to uz mi asi vysvetlil bedrich a este jestli uvolnim srouby castecne a potom dotahnout --- to mi nesedelo, co to jako ma bejt?? ale rikam, praxe me nauci

ja moc zabavnej nejsembigsmileto mi rika kde kdo

on the road
barynek (Člen)
15.03.2009 18:32:17

losmiros psal:
Kelly01 psal:

seš únavnejbigsmile

no a tak jsem to zhruba nejak prelozil taky, takze mam docela dobrou anggood akorat nechapu co znamena resetovat to před napinanim šrouby --- ale to uz mi asi vysvetlil bedrich a este jestli uvolnim srouby castecne a potom dotahnout --- to mi nesedelo, co to jako ma bejt?? ale rikam, praxe me nauci

ja moc zabavnej nejsembigsmileto mi rika kde kdo

sick ať žijou translatorysick

Bandit 4EVER!!!
Bedřich (Člen)
15.03.2009 20:48:58

Resetovat = zatlačit do "nulové polohy" (samo že demontovanej)

Kelly01 (Člen)
15.03.2009 21:47:42

Barynek

Translátory navždygoodbigsmile

Jazyky jsou pro vás mladý,já se tím už zabýbat nehodlámsmokin

God Save The Queen!
barynek (Člen)
15.03.2009 21:56:43

Kelly01 psal:

Barynek

Translátory navždygoodbigsmile

Jazyky jsou pro vás mladý,já se tím už zabýbat nehodlámsmokin

já jsem zapomněl, ty seš důchodce a hlava to už nebere, taky mě to čekábigsmile ale zas ta představa mašina-lyže-solárko-posilka-kolo - prostě důchod jak má bejt... goodbigsmile

Bandit 4EVER!!!
Kelly01 (Člen)
15.03.2009 22:10:16

Vynechal špitálbigsmile

God Save The Queen!
barynek (Člen)
15.03.2009 22:13:16

Kelly01 psal:

Vynechal špitálbigsmile

redfacepříště už nezapomenugoodbigsmile