Nejsi přihlášen
podsedlák help..(oprava)
jak a čím opravit podsedlovku na Maltě ?
jak sem to zaparkoval v lídlu, tak mi nějak odešla podselofka...(ta lakovaná čast).a už mi tam nějak plandá.trošku :) neměl bys ste někdo jednu navíc. mod 01-05- černá nejlíp
v bazaru je
Editoval osiris (16.12.2008 18:43:24)
Bandit pičo
Banditatom (Člen) 16.12.2008 18:33:17 Offline |
Re: podsedlák help..(oprava)
a co svařit a co slepit???
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Fresh Man psal:jak sem to zaparkoval v lídlu, tak mi nějak odešla podselofka...(ta lakovaná čast).a už mi tam nějak plandá.trošku :) neměl bys ste někdo jednu navíc. mod 01-05- černá nejlíp
v bazaru je
..normální lidí parkují před lídlem,né v něm..
..sis tu podsedlovku orval o kasu nebo regál né?
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Banditatom (Člen) 16.12.2008 18:40:13 Offline |
po něčem se ti mrknu ovšen pod podmínkou že mi popíšeš jak a co jsi dělal v lídlu???
Banditatom (Člen) 16.12.2008 18:49:15 Offline |
http://motopuzzle.cz/dily.php?stav=2&am … p;fisek=10
no a co bude s tím lídlem jako???
já si myslim, že v Lídlu to bylo asi takhle:
Freš chtěl nakoupit, ovoce, zeleninu a takový ty věci, jak obvykle nakupuje...vjel tam s tou motorkou, jenže...ve třetí uličce mu najednou nedal přednost zprava důchodce s nákupnim vozejkem...a už to bylo...podsedlovka v hajzlu, Freš v šoku...a důchodce se dál hnal za sušenkama, co byly zrovna v akci...
...Do you know that bad girls go to hell?...
Freši,jak jako že v bazaru je ..?
Voko vidí voko neni woe a moje voko vidí v bandit bazaru asitak pátej šestej inzerát vodspodu podsedlovku v černý barvě aj se zadním světlem a za bratru woe patnáct set,jako vidim tam vodřeninu ale v tvym případě myslim že ta je naprosto banální.
KOVAL psal:Freši,jak jako že v bazaru je ..?
Voko vidí voko neni woe a moje voko vidí v bandit bazaru asitak pátej šestej inzerát vodspodu podsedlovku v černý barvě aj se zadním světlem a za bratru woe patnáct set,jako vidim tam vodřeninu ale v tvym případě myslim že ta je naprosto banální.
...jags to myslels s tou vodřeninou, jakože je Čerstvej kanál a hnet tam ňákou přidá???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Potřeboval bych přivařit k levý podsedlovce '98, červená barva takovej ten špunt, kterej ji drží u nádrže. Neznáte někoho (Praha západ a okolí), kdo by to dokázal bez zprasení laku (pokud to teda vůbec jde)? Díky
Don´t worry, be Bandit!
Mour psal:Filous psal:KOVAL psal:no dyk ho přece znáš
...a dyš né von, tag ho jistojistě zas něgde sestřelí vjerný bratr Půlmotor, že???
..nebylo to navopak?? ..i když u nich to je fuk
...zmáknou to hodit na hromadu i v garáži :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
KOVAL psal:Freši,jak jako že v bazaru je ..?
dávno uš neni :(
sem čekoval, neboj---
palous . a sestřelil mi brácha :)
Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen) 17.12.2008 07:24:27 Offline |
roman.v psal:Potřeboval bych přivařit k levý podsedlovce '98, červená barva takovej ten špunt, kterej ji drží u nádrže. Neznáte někoho (Praha západ a okolí), kdo by to dokázal bez zprasení laku (pokud to teda vůbec jde)? Díky
záleží jak moc a hlavně kde je ulomenej...někdy stačí provrat malym vrtákem(ne skrz) a dát do něj vrut.Taky samo ,že ne skrz celej plast.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Fresh Man psal:Filous psal:...mám ji v regále, musel by se tam udělat jeden svár, je stříbrná, nejni na Maltě
nezní špatně, kolik koštuje ?esi je to tajná info sem na mejlu
...pjéťo???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. psal:roman.v psal:Potřeboval bych přivařit k levý podsedlovce '98, červená barva takovej ten špunt, kterej ji drží u nádrže. Neznáte někoho (Praha západ a okolí), kdo by to dokázal bez zprasení laku (pokud to teda vůbec jde)? Díky
záleží jak moc a hlavně kde je ulomenej...někdy stačí provrat malym vrtákem(ne skrz) a dát do něj vrut.Taky samo ,že ne skrz celej plast.
No je ulomenej ten čudlík přímo u plastu, v místě, kde to bylo asi z fabriky přivařený. Čili vrutem to nejde.Zkoušel jsem to lepit, ale to moc nezabralo.
Don´t worry, be Bandit!
Progear 650 (Člen) 17.12.2008 08:37:42 Offline |
Filous psal:Fresh Man psal:Filous psal:...mám ji v regále, musel by se tam udělat jeden svár, je stříbrná, nejni na Maltě
...pjéťo???
jen přitlač, má se tam jak prase v žitě... a navíc už hraje jen na Éčka...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous psal:Fresh Man psal:Filous psal:...mám ji v regále, musel by se tam udělat jeden svár, je stříbrná, nejni na Maltě
...pjéťo???
zjistim jakej holup by sem moch hodit a po cestě slepit a nastříkat
Bandit pičo
roman.v psal:K.a.s.y.m. psal:roman.v psal:Potřeboval bych přivařit k levý podsedlovce '98, červená barva takovej ten špunt, kterej ji drží u nádrže. Neznáte někoho (Praha západ a okolí), kdo by to dokázal bez zprasení laku (pokud to teda vůbec jde)? Díky
No je ulomenej ten čudlík přímo u plastu, v místě, kde to bylo asi z fabriky přivařený. Čili vrutem to nejde.Zkoušel jsem to lepit, ale to moc nezabralo.
Já to zkoušel nechat svařit a stejně to asi po 1500km zase upadlo, taky nevim co dál s tím
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
nawrc psal:roman.v psal:K.a.s.y.m. psal:
záleží jak moc a hlavně kde je ulomenej...někdy stačí provrat malym vrtákem(ne skrz) a dát do něj vrut.Taky samo ,že ne skrz celej plast.No je ulomenej ten čudlík přímo u plastu, v místě, kde to bylo asi z fabriky přivařený. Čili vrutem to nejde.Zkoušel jsem to lepit, ale to moc nezabralo.
Já to zkoušel nechat svařit a stejně to asi po 1500km zase upadlo, taky nevim co dál s tím
asi blbě svařený :(
Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen) 17.12.2008 10:28:06 Offline |
nawrc psal:roman.v psal:K.a.s.y.m. psal:
záleží jak moc a hlavně kde je ulomenej...někdy stačí provrat malym vrtákem(ne skrz) a dát do něj vrut.Taky samo ,že ne skrz celej plast.No je ulomenej ten čudlík přímo u plastu, v místě, kde to bylo asi z fabriky přivařený. Čili vrutem to nejde.Zkoušel jsem to lepit, ale to moc nezabralo.
chybí tam ta ocelová výztuha...plus to bylo blbě svařený.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 psal:Filous psal:Fresh Man psal:
nezní špatně, kolik koštuje ?esi je to tajná info sem na mejlu...pjéťo???
jen přitlač, má se tam jak prase v žitě... a navíc už hraje jen na Éčka...
vono to taky bylo v éčkách
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Progear 650 psal:Filous psal:
...pjéťo???jen přitlač, má se tam jak prase v žitě... a navíc už hraje jen na Éčka...
vono to taky bylo v éčkách
jasný, vy to tam eště nemáte? dyt uš to maj i na slovencku čeče koldan sem zvědavej jak ti sklapne po svadbě a gdy prodaš byndita a koupíš bílýho pasata...
Bandit pičo
Potřebuju přilepit/svařit, prostě napevno připevnit k levýmu podsedláku ten horní držák (šroubovací) a boční čudlík (narážecí) na B6-97. Neznáte někoho v okolí Řevnic, příp. v Praze? Nejlépe někoho, kdo by to zvlád dřív než za půl roku Díky
Don´t worry, be Bandit!
roman.v psal:Potřebuju přilepit/svařit, prostě napevno připevnit k levýmu podsedláku ten horní držák (šroubovací) a boční čudlík (narážecí) na B6-97. Neznáte někoho v okolí Řevnic, příp. v Praze? Nejlépe někoho, kdo by to zvlád dřív než za půl roku Díky
zeptej se v Hondě v Letech...
Bandit pičo
Banditatom (Člen) 15.03.2009 22:43:11 Offline |
roman.v psal:Potřebuju přilepit/svařit, prostě napevno připevnit k levýmu podsedláku ten horní držák (šroubovací) a boční čudlík (narážecí) na B6-97. Neznáte někoho v okolí Řevnic, příp. v Praze? Nejlépe někoho, kdo by to zvlád dřív než za půl roku Díky
jsem to lepil epoxidovou plyskyřicí za 200kč a drží to jako kráva!!!
a jo ty vole,dneska akce Lidl bych malem zapomel
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
Stránky: 1