Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Kombinéza RST

stoner (Člen)
13.03.2009 21:26:32

Kombinéza RST

Máte někdo zkušenost s kombinézou RST (prodává Streetmoto)? help

Váhám mezi koženou dvoudílnou kombinézou RST a 4SR. 4SR je sice super, ale zdá se mi hodně sportovní. RST mi naopak připadá komfortnější (thermo vložka, kapsy atd.)

Jezdí tady někdo RST? Jaká je zkušenost a spokojenost?

Paladin86 (Člen)
13.03.2009 22:46:13

Re: Kombinéza RST

Bohužel ani s jednou zkušenosti nemám ale včera jsem byl na výstavě a maj tam akci na Suomy za 12 tisíc. To mi přijde jako hodně dobrá cena!! good

LosBanditos (Člen)
14.03.2009 08:45:31

Tak to si zajdi na výstavu k MBW, ti tam maj celky za 8.000,- perforovasný či ne. Super. Včera jsme si jednu sestavu koupil. Ty prachy a kvalita, bomba. www.M-B-W.cz

LosBanditos adios !
Paladin86 (Člen)
14.03.2009 12:29:27

LosBanditos psal:

Tak to si zajdi na výstavu k MBW, ti tam maj celky za 8.000,- perforovasný či ne. Super. Včera jsme si jednu sestavu koupil. Ty prachy a kvalita, bomba. www.M-B-W.cz

Ty kombošky vypadaj super! Brácha jednu má. Akorát nevim jak budou odolný proti pádu... Je to v podstatě Padana a v tej bylo fakt lepší nepadat. Trhali se švi. Ale prodejce se dušuje že už to je dobrý. Ale stejně...

stoner (Člen)
14.03.2009 19:31:11

LosBanditos psal:

Byl jsem tam a díval jsem se na ně, ale jednak neměli mou velikost a popravdě mne ani moc neoslovily. Cena je ale velmi zajímavá.

stoner (Člen)
14.03.2009 19:36:42

Paladin86 psal:

Ty kombošky vypadaj super! Brácha jednu má. Akorát nevim jak budou odolný proti pádu... Je to v podstatě Padana a v tej bylo fakt lepší nepadat. Trhali se švi. Ale prodejce se dušuje že už to je dobrý. Ale stejně...

To se mi právě líbilo na výstavě ve stánku 4SR. Měli tam vystavený i kombinézy po pádu. U dvojitejch nebo trojitejch švů byly prakticky spálený nitě co jsou normálně vidět a šev stále držel. good

Paladin86 (Člen)
14.03.2009 20:00:33

stoner psal:
Paladin86 psal:

To se mi právě líbilo na výstavě ve stánku 4SR. Měli tam vystavený i kombinézy po pádu. U dvojitejch nebo trojitejch švů byly prakticky spálený nitě co jsou normálně vidět a šev stále držel. good

To si myslim že je nejlepší ukázka že je to kvalitní. good

Ton@l (Člen)
15.03.2009 08:43:33

Za me urcite 4SR, mam od nich bundu a je super. NO a s tou padanou, ono to 4SR je udajne podznacka padana, ktera se sije u nassmile1 Jo mam kalhoty od padany GPS a ani naznak parani asi se fakt zlepsiligood

Vzdy muze byt hur :-)
666killer (Člen)
15.03.2009 10:33:53

LosBanditos psal:

ta tabulka velkosti idontknow

MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
vOjTaB6 (Člen)
15.03.2009 15:33:04

Žádná PADANA už neexistuje, tu vedli dva lidi, jeden si pak zařídil 4SR a druhej M-B-W. S M-B-W zkušenost nemam, ale od 4SR mam rukavky a jsou parádní a jezdit v nich je super. good

Bandit rulezz!!!
osiris (Člen)
15.03.2009 15:34:21

...no a jak to funguje good zboží stejný, ale s nápisem 4sr už je to držák bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous (Člen)
15.03.2009 20:29:41

osiris psal:

...no a jak to funguje good zboží stejný, ale s nápisem 4sr už je to držák bigsmile

...to je jasný, páč to "r" je woe jako rejsink, tag to muší bejt suprbigsmile ...ale Indy se v ní párkrát taky válel a nigdy mu prdel nekoukalagood

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
osiris (Člen)
15.03.2009 20:42:28

...vona by mu nekoukala ani z tý padany bigsmile

Filous (Člen)
16.03.2009 10:30:24

osiris psal:

...to je taky fakt, dyš nekouká ani mě po několikátym kreši a to mam echt socijální lédrkombibigsmile

osiris (Člen)
16.03.2009 11:39:18

...každej ví houno, dyš budeš tvrdit že máš klokana, tag máš klokana a fertig bigsmile

Paladin86 (Člen)
16.03.2009 12:01:10

osiris psal:

O jednom jsem slyšel že mu prdel koukala... a druhýho jsem viděl. jenom spadnul na bok tak v 50 a roztrhna se mu v rameni. bad

XJelen (Člen)
16.03.2009 15:18:20

Filous psal:
osiris psal:

...to je taky fakt, dyš nekouká ani mě po několikátym kreši a to mam echt socijální lédrkombibigsmile

hele estli je to ta co jsme o ní onehdá mluvili, tak se budu chlubit, že jí mám taky testovanou na závodechbigsmile good a že ta cena byla vopraudu socijálnígood

Strýcfajtr !!!
Filous (Člen)
17.03.2009 08:06:35

XJelen psal:
Filous psal:
osiris psal:

hele estli je to ta co jsme o ní onehdá mluvili, tak se budu chlubit, že jí mám taky testovanou na závodechbigsmile good a že ta cena byla vopraudu socijálnígood

...čoveče nevim, esi sme vo ní mluvili, ale páč mam furt tu samou, tag to bude vonabigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS