Nejsi přihlášen
Kombinéza RST
Máte někdo zkušenost s kombinézou RST (prodává Streetmoto)?
Váhám mezi koženou dvoudílnou kombinézou RST a 4SR. 4SR je sice super, ale zdá se mi hodně sportovní. RST mi naopak připadá komfortnější (thermo vložka, kapsy atd.)
Jezdí tady někdo RST? Jaká je zkušenost a spokojenost?
LosBanditos (Člen) 14.03.2009 08:45:31 Offline |
Re: Kombinéza RST
Tak to si zajdi na výstavu k MBW, ti tam maj celky za 8.000,- perforovasný či ne. Super. Včera jsme si jednu sestavu koupil. Ty prachy a kvalita, bomba. www.M-B-W.cz
LosBanditos adios !
LosBanditos psal:Tak to si zajdi na výstavu k MBW, ti tam maj celky za 8.000,- perforovasný či ne. Super. Včera jsme si jednu sestavu koupil. Ty prachy a kvalita, bomba. www.M-B-W.cz
Ty kombošky vypadaj super! Brácha jednu má. Akorát nevim jak budou odolný proti pádu... Je to v podstatě Padana a v tej bylo fakt lepší nepadat. Trhali se švi. Ale prodejce se dušuje že už to je dobrý. Ale stejně...
LosBanditos psal:Tak to si zajdi na výstavu k MBW, ti tam maj celky za 8.000,- perforovasný či ne. Super. Včera jsme si jednu sestavu koupil. Ty prachy a kvalita, bomba. www.M-B-W.cz
Byl jsem tam a díval jsem se na ně, ale jednak neměli mou velikost a popravdě mne ani moc neoslovily. Cena je ale velmi zajímavá.
Paladin86 psal:Ty kombošky vypadaj super! Brácha jednu má. Akorát nevim jak budou odolný proti pádu... Je to v podstatě Padana a v tej bylo fakt lepší nepadat. Trhali se švi. Ale prodejce se dušuje že už to je dobrý. Ale stejně...
To se mi právě líbilo na výstavě ve stánku 4SR. Měli tam vystavený i kombinézy po pádu. U dvojitejch nebo trojitejch švů byly prakticky spálený nitě co jsou normálně vidět a šev stále držel.
stoner psal:Paladin86 psal:Ty kombošky vypadaj super! Brácha jednu má. Akorát nevim jak budou odolný proti pádu... Je to v podstatě Padana a v tej bylo fakt lepší nepadat. Trhali se švi. Ale prodejce se dušuje že už to je dobrý. Ale stejně...
To se mi právě líbilo na výstavě ve stánku 4SR. Měli tam vystavený i kombinézy po pádu. U dvojitejch nebo trojitejch švů byly prakticky spálený nitě co jsou normálně vidět a šev stále držel.
To si myslim že je nejlepší ukázka že je to kvalitní.
ta tabulka velkosti
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
osiris psal:...no a jak to funguje zboží stejný, ale s nápisem 4sr už je to držák
...to je jasný, páč to "r" je woe jako rejsink, tag to muší bejt supr ...ale Indy se v ní párkrát taky válel a nigdy mu prdel nekoukala
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:osiris psal:...vona by mu nekoukala ani z tý padany
...to je taky fakt, dyš nekouká ani mě po několikátym kreši a to mam echt socijální lédrkombi
hele estli je to ta co jsme o ní onehdá mluvili, tak se budu chlubit, že jí mám taky testovanou na závodech a že ta cena byla vopraudu socijální
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous psal:osiris psal:...vona by mu nekoukala ani z tý padany
...to je taky fakt, dyš nekouká ani mě po několikátym kreši a to mam echt socijální lédrkombi
hele estli je to ta co jsme o ní onehdá mluvili, tak se budu chlubit, že jí mám taky testovanou na závodech a že ta cena byla vopraudu socijální
...čoveče nevim, esi sme vo ní mluvili, ale páč mam furt tu samou, tag to bude vona
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1