Nejsi přihlášen
Klidne vánoce !
Protože za týden je štědrý den ! A tak bych chtěl začít s vánočni náladou už dnes.Chtěl bych všem dobrejm duším této komunity popřát . Takže všem přeji za sebe a svoji rodinu opravdu jen to nejlepší !Také hodně zdravi které je to nejduležitějsí!!! Hodně osobnich uspěchu doma i v práci.Hodně tolerance hlavně mezi námi v této komunitě !!Na nových stránkách doufám nezmizí to zdravé rejpání popichování atd.To patří mimo seriozních odpovědí k tomu krásnému co tady existuje !!! Bezva sou diskuse vo ničem a vo nikom pro toho kdo není ,,v obraze'' ! Takže ještě jednou: Krásné Vánoce !!!
Re: Klidne vánoce !
Jo,jo sice vánoce nesnášim z pohledu lidského šílenství ale je fakt že ty tři dny úplně vysadim, čumim na pohádky a cpu si pupek vod rána do večera. Takže když na to kouknu z téhle stránky tak se těšim. Takže se připojuju a přeji všem klidný prožití svátků a hlavně štěstí!!! ( lebo lidi na titaniku byly zdraví ale neměli štěstí)
to jebu
...nápodobně, i dyš já sem s tedlech svátků každej rok akorát tag na nervy...nemam je rát stejně jako velikonoce, ty nesnášim eště víc...a tobje Maldo hlavně ať co nejdříf fšechny oudy fungujou na 100%...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Borák psal:Maldo tobě taky
pozdrafuj Lenku a už se na vás těším na hory
jo dneska jsem byl na prvním nákupu na sraz,když mě vyděla prodavačka u kasy s Kartonem RUMU a basou vína tak mi popřála pjeqný svátky
...áááá další kňoukal se vrací , taky tě znovu vítam
...to půjde, neboj
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Tak jsem se pracně zaregistroval a musím vyzkoušet jak to funguje. Ajta vono to vlastně sem nepatří, to je průšvih. Takže vánoce já rád, i se vším co k tomu patří. Akorát zabíjení a kuchání kapra ne že bych ho litoval, ale je slizskej a klouže a to mě neba. A tak přeju všem "hezké Vánoce" a všem letos zraněnejm pod stromeček hodně zdraví
Stránky: 1