Nejsi přihlášen
Re: Se musím pochlubit
Michal Dk psal:mr.BSE psal:Tys předělával na S
Natíral vrata na růžovo
:D
LukinB6 psal:mr.BSE psal:Tys předělával na S
Už s tím neřádím, ale jen cestuji tak proto na eS.
Ajo tak, no mě se Sko nelibí, ale je to pěkně udělaná práce
A mě se ten klín líbí
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 14.03.2009 19:15:16 Offline |
S-ko sice ale za práci fakt pěkný
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 14.03.2009 19:54:44 Offline |
To lukin B6: za to sedlo tě ukřižuju kdo a kde a za kolik ti ho dělal?
Banditatom psal:To lukin B6: za to sedlo tě ukřižuju kdo a kde a za kolik ti ho dělal?
http://www.ddtuning.cz/MOTOSEDLA.html?
Přivezl jsem sedlo, vybral si materiál, barvu lemů a výšivku, zvolil si výšku části pro spolujezdce a čekal asi 3 týdny. Výsledek vydíte a je i v galerii firmy. Stálo mě to 3500,- a mohu jen doporučit. Jsem moc spokojený parchant.
Bandit
GSX1250FA
Banditatom (Člen) 14.03.2009 23:58:55 Offline |
LukinB6 psal:Banditatom psal:To lukin B6: za to sedlo tě ukřižuju kdo a kde a za kolik ti ho dělal?
Přivezl jsem sedlo, vybral si materiál, barvu lemů a výšivku, zvolil si výšku části pro spolujezdce a čekal asi 3 týdny. Výsledek vydíte a je i v galerii firmy. Stálo mě to 3500,- a mohu jen doporučit. Jsem moc spokojený parchant.
Bandit
voe mrkni mi do profilu to moje je na zakázku za necelejch 5000kč
to byl jen rypanec
nicola.foxx (Člen) 15.03.2009 00:01:24 Offline |
Je to pjekny a porad leps S s ridicakem, nez N bez ridicaku
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom psal:LukinB6 psal:Banditatom psal:To lukin B6: za to sedlo tě ukřižuju kdo a kde a za kolik ti ho dělal?
Banditvoe mrkni mi do profilu to moje je na zakázku za necelejch 5000kč
to byl jen rypanec
vyloženě se k tomu tvýmu pelechu hodí
zdenek 1 psal:no esko , ano , to je ta pravá mašinka dobře jsi udělal že jsi to předupal ti nkaři to je jak emzeta (čekám že si mě enkaři podají )
nepodají, my to nemoc chápeme
Banditatom (Člen) 15.03.2009 13:11:54 Offline |
njn hold suchaři jezdí na broucích
jak može někdo udělat z krásný nahatý motorky broukapochvala snad jen vod ekařůměl sem ho taky a je to hnus fijalovej a navíc to s nějakým cestováním nemá nic společnýho bo je přes to na vidět a vo nějakým rozdílu votporu vzduchu kdyš dáš na enko štítek,nemůže bejt řečjak říkám esko je humáááááčjo a eskaři nechte si poznámek a zpytujte svjedomí na co že to lezetechjo to sem si voddách
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:jak može někdo udělat z krásný nahatý motorky broukapochvala snad jen vod ekařůměl sem ho taky a je to hnus fijalovej a navíc to s nějakým cestováním nemá nic společnýho bo je přes to na vidět a vo nějakým rozdílu votporu vzduchu kdyš dáš na enko štítek,nemůže bejt řečjak říkám esko je humáááááčjo a eskaři nechte si poznámek a zpytujte svjedomí na co že to lezetechjo to sem si voddách
Já mu to schvaluju, mě se zas nelíbí, když si na přední lampu dáváte ty lopatky
Au
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:PALOUS psal:jak može někdo udělat z krásný nahatý motorky broukapochvala snad jen vod ekařůměl sem ho taky a je to hnus fijalovej a navíc to s nějakým cestováním nemá nic společnýho bo je přes to na vidět a vo nějakým rozdílu votporu vzduchu kdyš dáš na enko štítek,nemůže bejt řečjak říkám esko je humáááááčjo a eskaři nechte si poznámek a zpytujte svjedomí na co že to lezetechjo to sem si voddách
Já mu to schvaluju, mě se zas nelíbí, když si na přední lampu dáváte ty lopatky
Au
jaký aureakce od eskařů beru
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:jak može někdo udělat z krásný nahatý motorky broukapochvala snad jen vod ekařůměl sem ho taky a je to hnus fijalovej a navíc to s nějakým cestováním nemá nic společnýho bo je přes to na vidět a vo nějakým rozdílu votporu vzduchu kdyš dáš na enko štítek,nemůže bejt řečjak říkám esko je humáááááčjo a eskaři nechte si poznámek a zpytujte svjedomí na co že to lezetechjo to sem si voddách
neser, bo ti rozhodím sandál.... (zase si to tak neber k srdci)
když to jede,je to OK
Takhle zkurvit motorku
A ještě tím nechutným sedlem
Tohle by se mi zdálo tak na hranici vkusu:
http://ddtuning.wbs.cz/bandit_650.jpg
No,ale není to moje(já bych to měl pořád poblitý),tak ať slouží,!tůristo"
God Save The Queen!
fidoB6 psal:Lukine, ser na něSice mám Nko,ale sko je též hezký,hlavně když je to bandaskaaaaaa
ty máš hovno vkus ...........
Přesně tenhle souboj mozků a vkusu jsem čekal. Všechny reakce jsou v pořádku a respektuji názor všech. Mě se eSko líbilo vždy moc a když na motorku dám všechny 3 kufry tak to bude vypadat lépe jak na eNku.
Bandit
GSX1250FA
LukinB6 psal:Přesně tenhle souboj mozků a vkusu jsem čekal. Všechny reakce jsou v pořádku a respektuji názor všech. Mě se eSko líbilo vždy moc a když na motorku dám všechny 3 kufry tak to bude vypadat lépe jak na eNku.
Bandit
ty máš kufry?
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Já nevim..mě se to eSko zkrátka nelíbí,je to hnus..
Bandit ve mě evokuje spíš streetfighter styl..prdel vysoko,široký řidítka a za nima otrhanej vagabund
Takhle se z toho stává cesťák..něco jako starý xj
A proto jedině starej kulatej model a v eNku!!!
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Já nevim..mě se to eSko zkrátka nelíbí,je to hnus..
Bandit ve mě evokuje spíš streetfighter styl..prdel vysoko,široký řidítka a za nima otrhanej vagabund
líp bych to neřek
hans psal:Meloun psal:Já nevim..mě se to eSko zkrátka nelíbí,je to hnus..
A proto jedině starej kulatej model a v eNku!!!líp bych to neřek
Protože neumíš taky nic vymyslet
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Ja mel XJ 600 N takze nahac a byla to motorka fakt v poho a mel jsem ji rad ale dvanactka bandit je proste vo necom jinym Mam ted kurevsky dlouhy péro
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
aspoň ty řídítka a to poslední splňuješ ne?
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1