Nejsi přihlášen
Výstava Motocykel - SK
Zdar,
napadlo nás, že bysme se tenhle rok, zajeli mrknout na výstavu k našim bratrům do Bratislavy. Nejel by někdo další?
Termín: 21.3. (Sobota)
Doprava: vlak je drahej, StudentAgency vychází cca na 300,- / osobu / tam (už je volnejch jen 14 míst) a autem by se musel někdo nabídnout.
Každopádně by to moh bejt slušnej vejlet.
Návrat buď večer a nebo by se mohlo sehnat ubytování a zůstat do neděle a prubnout nějakou místní krčmu.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Re: Výstava Motocykel - SK
se Zdenou1 nad tím uvažujem taky ale zajímalo by mně jak to tam vypadá?
prej to má být spojene s loděma a rybařstvím...
mr.BSE psal:VikecB12 psal:mr.BSE psal:Že bych se přidal? Mám to pár km.
Brňáci, co vy na to?Já ne e,tak jenom abyste semnou nepočítali
A jak to? nemáš to rád, nebo nemůžeš?
Protože bych tam určitě viděl plno věcí co bych nutně potřeboval a akorát by mě pak ležely v hlavě
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Piče termín by mi aj sedel ...
Počasie sa zo dňa na deň zlepšuje, sneh sa topí, teraz hlásia dažde tak aj tá vyjebaná soľ už konečne zmizne z cesty...
Hm je to skoro za 3 týždne, možno by to šlo aj na bandaske ...
...blood donor for funeral service industry...
Buran psal:Piče termín by mi aj sedel ...
Počasie sa zo dňa na deň zlepšuje, sneh sa topí, teraz hlásia dažde tak aj tá vyjebaná soľ už konečne zmizne z cesty...
Hm je to skoro za 3 týždne, možno by to šlo aj na bandaske ...
Vsak sa da aj teraz ale do blavy na moto ak sa nechces vygulat tak za 2 mesiace by som to videl realnejsie strk a tie vytlky a chladny asfalt no vela stasia
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
666killer psal:Buran psal:Piče termín by mi aj sedel ...
Hm je to skoro za 3 týždne, možno by to šlo aj na bandaske ...Vsak sa da aj teraz ale do blavy na moto ak sa nechces vygulat tak za 2 mesiace by som to videl realnejsie strk a tie vytlky a chladny asfalt no vela stasia
V BA uz je jar
...kde vas pockam? Aj cechunov
Buran psal:mazo: V BA uz je jar ...kde vas pockam? Aj cechunov
Ty človeče pozerám že si zrejme blázon ako ja ...
Už si obul tie Bridgestony?
blazon mozno, ale banditu mam v Martine v garazi a este sladko spinka a zimuje
Gumy som este tiez neobul, lebo nieto ojro
...asi zacnem kradnut
mazo psal:Buran psal:mazo: V BA uz je jar ...kde vas pockam? Aj cechunov
Už si obul tie Bridgestony?blazon mozno, ale banditu mam v Martine v garazi a este sladko spinka a zimuje
...asi zacnem kradnut
Ja mám v pláne tak koniec marca možno až apríl prezuť...ešte dáke to € chýba ...
Gumy mam už dosť zodraté neviem či by som to riskol do BA ...
...blood donor for funeral service industry...
my sa tam dostaneme az okolo obeda...kedy pridete vy?
zdenku este snad mam na teba cislo, prinajhorsom je v profile
Fíku lodi sa bat nemusis. Su v dalsom pavilone.
Aj ked musim povedat, ze to veru stoji za pohlad ...ja som pred rokom zmenil nazor, ale moja penazenka nie
Jasně že dorazíme a v kolik to netuším podle toho v kolik yrazíme odsud a jakou zvolíme dopravu...
mazo psal:my sa tam dostaneme az okolo obeda...kedy pridete vy?
zdenku este snad mam na teba cislo, prinajhorsom je v profile
Fíku lodi sa bat nemusis. Su v dalsom pavilone.
Aj ked musim povedat, ze to veru stoji za pohlad ...ja som pred rokom zmenil nazor, ale moja penazenka nie
no doufám že to do obeda stihneme taky,ještě nevíme jak tam dojedem
když to jede,je to OK
mazo psal:Buran psal:mazo: V BA uz je jar ...kde vas pockam? Aj cechunov
Už si obul tie Bridgestony?blazon mozno, ale banditu mam v Martine v garazi a este sladko spinka a zimuje
...asi zacnem kradnut
Ty furt nenariekaj... nemal si sa stahovat... a nemal si si kupovat toho bernardina, ktoremu musis mesacne kupovat stravu za polovicu vyplaty...
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
Tak hlásím , že si jedem JÁ a FÍK a ještě dva v sobotu k vám spravit trochu chuť (aspoň doufám) bo ta Praha stála za ,tak snad by jsme tam mohli být autem tak kolem 10.00.hod. když vyjedem v 6.00. !
když to jede,je to OK
Feraat psal:jo a mimochodem........bratři ze Slovakia...... tip na nějakou hospůdku v Blavě máte?
keby som ti mal odpovedat ja, tak som bol zatial v jednej. Vola sa to michaela, je to na žilinskej ulici v centre. Pekne, nefajciarske a s jedlom. Len s parkovanim to asi bude horsie
teoreticky viem o tomto: http://www.hostinecudeda.sk/
zchadzaju sa tam motorkari a vraj je tam gut
mazo psal:zdenku, tak dufam, ze ked sa okolo obeda dovalime, nebudete uz prec....ak tam bude taka "zabava" ako v prahe
neboj já ještě chytám ryby , tak kuknu i na ten zbytek výstavy!!! si pak kolem poledne můžem brnknout, rád tě zase uvidím (jestli se v tom civilu poznáme ) !
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:mazo psal:zdenku, tak dufam, ze ked sa okolo obeda dovalime, nebudete uz prec....ak tam bude taka "zabava" ako v prahe
neboj já ještě chytám ryby , tak kuknu i na ten zbytek výstavy!!! si pak kolem poledne můžem brnknout, rád tě zase uvidím (jestli se v tom civilu poznáme ) !
no veru v civile to bude ine a ja/my navyse nebudeme vobec oznaceni mikinou ani trikom. Akurat na plechovku som konecne capol samolepku s
nejako sa najdeme...
KEd uz sme pri tom. Fiku bolo by mozne doniest nejake hrnceky a pollitre? viem, ze je to nestandartny postup
mazo psal:zdenek 1 psal:mazo psal:zdenku, tak dufam, ze ked sa okolo obeda dovalime, nebudete uz prec....ak tam bude taka "zabava" ako v prahe
no veru v civile to bude ine a ja/my navyse nebudeme vobec oznaceni mikinou ani trikom. Akurat na plechovku som konecne capol samolepku s
nejako sa najdeme...
KEd uz sme pri tom. Fiku bolo by mozne doniest nejake hrnceky a pollitre? viem, ze je to nestandartny postup
no FÍK ti asi nepomůže , spíše napiš BANDITATOMOVI ten koupil sklo,nechal vyřezat šablony,moje roba to nechala vypískovat,a pak to posílal klukům.......
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:mazo psal:zdenek 1 psal:
nejako sa najdeme...
KEd uz sme pri tom. Fiku bolo by mozne doniest nejake hrnceky a pollitre? viem, ze je to nestandartny postupno FÍK ti asi nepomůže , spíše napiš BANDITATOMOVI ten koupil sklo,nechal vyřezat šablony,moje roba to nechala vypískovat,a pak to posílal klukům.......
aha...no ja len, ze ked sem pridete. ak si kompetentny ty, tak budem otravovat teba
idem teda skusit toma
mazo psal:zdenek 1 psal:mazo psal:zdenku, tak dufam, ze ked sa okolo obeda dovalime, nebudete uz prec....ak tam bude taka "zabava" ako v prahe
nejako sa najdeme...
Domluv se s tomem pokud ti to vyrobí tak ti je samo vemem...
Fik-B6S psal:mazo psal:zdenek 1 psal:
nejako sa najdeme...
KEd uz sme pri tom. Fiku bolo by mozne doniest nejake hrnceky a pollitre? viem, ze je to nestandartny postupDomluv se s tomem pokud ti to vyrobí tak ti je samo vemem...
Pisal som mu na ICQ, ale nebere to
Psal jsme si s ním včera k večeru ale nějak jsme na tebe zapoměl...
Dopoledne určitě maká tak na PC nebude zkus tao tak ve 3 nebo pozdějc...
Já se Zdenoj a dvaja kluci dojdem...
Jeden nejdřiv do bickers centra do trnavy a odtamtud do blavy
Alex: na nakup možná taky nějaká Eura beru jde o cenu... tak se snad potáme myslím že tam dorazíme tak okolo půl 12 podle toho jak jsem to počítal...
alex psal:mazo psal:alex psal:ok, ja tam budem s mazom a jeho babami...
ja beriem len jednu
BTW: mozno budeme mat listky zadaraaj pre mna?
Pre všetkych nieeeee?
alex psal:mazo psal:alex psal:ok, ja tam budem s mazom a jeho babami...
ja beriem len jednu
listkok, alebo babu?
mame podanu ziadost na tri listky, tak uvidime
mazo psal:alex psal:mazo psal:
ja beriem len jednu
listkok, alebo babu?
mame podanu ziadost na tri listky, tak uvidime
TAK LEPŠÍ TY BABY,LÍSTKY BUDOU LEVNĚJŠÍ
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:to mazo: nezlob se , že jsme ti už nebrali ten telefon,ale byli jsme už dávno na cestě domů,tak se někdy domluvíme,a dáme sraz na HARMANCI !!!
je to pech, ye sme sa minuli, ale o to mame lepsi dovod stretnut sa inokedy
vystava bola v poriadku hlavne z pohladu SUKUZI. Jeden z najvacsich stankov, poriadna kopa peknych motoriek a na to vsetko asi najkrajsie hostesky
mazo psal:zdenek 1 psal:to mazo: nezlob se , že jsme ti už nebrali ten telefon,ale byli jsme už dávno na cestě domů,tak se někdy domluvíme,a dáme sraz na HARMANCI !!!
vystava bola v poriadku hlavne z pohladu SUKUZI. Jeden z najvacsich stankov, poriadna kopa peknych motoriek a na to vsetko asi najkrajsie hostesky
tady jsme měli taky celkem dobrý zážitek
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:mazo psal:zdenek 1 psal:to mazo: nezlob se , že jsme ti už nebrali ten telefon,ale byli jsme už dávno na cestě domů,tak se někdy domluvíme,a dáme sraz na HARMANCI !!!
vystava bola v poriadku hlavne z pohladu SUKUZI. Jeden z najvacsich stankov, poriadna kopa peknych motoriek a na to vsetko asi najkrajsie hosteskytady jsme měli taky celkem dobrý zážitekhttp://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010075.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010067.jpg
málem jsme si tam nachcali do gatí
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:zdenek 1 psal:mazo psal:
vystava bola v poriadku hlavne z pohladu SUKUZI. Jeden z najvacsich stankov, poriadna kopa peknych motoriek a na to vsetko asi najkrajsie hosteskytady jsme měli taky celkem dobrý zážitekhttp://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010075.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010067.jpgmálem jsme si tam nachcali do gatí
ste srali na vystavu a obzerali blavu
Stránky: 1