Nejsi přihlášen
...kam ten svjet spjeje???
...vjetnaci si f USB votevřeli hospodu, né žádný bistro, ale klasickou hospodu...no zas tak klasická nejni, bo maj votevříno non-stop...no to vem čort, ale ten názef, ten názef je takovej divnej
...dříf tam bejvala bourárna řeznictví, tagže se tam tomu řikalo "Na pitevně", páč je tam podlaha vyspádovaná do středu a uprostřet kanálek ...no a pak to chvíli provozoval buzerant, tagže to bylo přejmenovaný na "U termosky" ...každopádně divný místo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: ...kam ten svjet spjeje???
zrzule psal:tam příště uděláme srázek néééé???
uchylná lidi u jedovatá pavouk
radsej ne .. beztak si ten staropramen nechavaj vyrabet v cine (ikdyz vono je to uplne ... furt je to pekna sracka )
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:zrzule psal:tam příště uděláme srázek néééé???
uchylná lidi u jedovatá pavoukradsej ne .. beztak si ten staropramen nechavaj vyrabet v cine (ikdyz vono je to uplne ... furt je to pekna sracka )
....taky mě první trkl ten staropramen
Mour psal:Loser psal:zrzule psal:tam příště uděláme srázek néééé???
uchylná lidi u jedovatá pavoukradsej ne .. beztak si ten staropramen nechavaj vyrabet v cine (ikdyz vono je to uplne ... furt je to pekna sracka )
....taky mě první trkl ten staropramen
...no eště aby tam točili Ostravar, to by byl teprf úlet
Filous psal:Mour psal:Loser psal:
radsej ne .. beztak si ten staropramen nechavaj vyrabet v cine (ikdyz vono je to uplne ... furt je to pekna sracka )....taky mě první trkl ten staropramen
...no eště aby tam točili Ostravar, to by byl teprf úlet
...a menovalo by se to U jedovateho Pavuka
Lihy psal:Loser psal:Mour: a u nas na Hanne by se to menovalo Ho jedovatýho pavóka
A v Praze by to bylo U Tarantule bo pražáci sou zcestovalí a vědi, že tarantule je jedovatej pavouk...né jako v USB
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Ty woe to je dobra reklama .
Peťa psal:Tak to je docela prdel, koukam na to do systému a máme tu judovatÝ pavouk...
řekla bych že někde naši technici nebo kterej blb to tady nechával dělat udělal chybu
...no tag myslim, že první chybu uďál vjetnamskej zadavatel a druhou váš technik ...si můžou podat ruce
Lihy psal:Loser psal:Mour: a u nas na Hanne by se to menovalo Ho jedovatýho pavóka
A v Praze by to bylo U Tarantule bo pražáci sou zcestovalí a vědi, že tarantule je jedovatej pavouk...né jako v USB
...no no no ...nedělej si prdel z "našich" vjetnamskejch sousedů
Filous psal:Peťa psal:Tak to je docela prdel, koukam na to do systému a máme tu judovatÝ pavouk...
řekla bych že někde naši technici nebo kterej blb to tady nechával dělat udělal chybu...no tag myslim, že první chybu uďál vjetnamskej zadavatel a druhou váš technik ...si můžou podat ruce
Tak normálně tady takovýhle věci automaticky předěláváme... asi si někdo udělal srandu a napsal jim to fakt jak to žluťásci říkaj...
Hlavně že jsou všichni spokojený
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Loser psal:zrzule psal:tam příště uděláme srázek néééé???
Co máš proti Starouškoj??
Žirafě: Mám pro tebe nápadníka!!!
Ale fakt!!
Řek jsem mu,že máš lahváče po dvoukoruně a furt mě votravuje o číslo na tebe
Sice prej by neměla mít ženská kozy menší než čtyřky....ale když mu budeš tahat denně domu kočárek s miminkama z práce,tak to prej překousne..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Co máš proti Starouškoj??
Ale fakt!!
Sice prej by neměla mít ženská kozy menší než čtyřky....ale když mu budeš tahat denně domu kočárek s miminkama z práce,tak to prej překousne..
Tak si ho nechej, dobrovolnejch konzumentů mýho levnýho piva je hodně, a chlapa co má něco proti mejm nečtyřkám domu neci
Lihoměr: ..já původně chtěl napsat "U gizda" , ale nechtěl jsem machrovat jako Ti "zcestovalí"
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2009 15:10:49 Offline |
Peťa psal:Meloun psal:Co máš proti Starouškoj??
Ale fakt!!
Sice prej by neměla mít ženská kozy menší než čtyřky....ale když mu budeš tahat denně domu kočárek s miminkama z práce,tak to prej překousne..Tak si ho nechej, dobrovolnejch konzumentů mýho levnýho piva je hodně, a chlapa co má něco proti mejm nečtyřkám domu neci
ty nemáš čtyřky? ani na vysvědčení?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Peťa psal:Filous psal:Peťa psal:Tak to je docela prdel, koukam na to do systému a máme tu judovatÝ pavouk...
řekla bych že někde naši technici nebo kterej blb to tady nechával dělat udělal chybu...no tag myslim, že první chybu uďál vjetnamskej zadavatel a druhou váš technik ...si můžou podat ruce
Tak normálně tady takovýhle věci automaticky předěláváme... asi si někdo udělal srandu a napsal jim to fakt jak to žluťásci říkaj...
Hlavně že jsou všichni spokojený
Hele uplně ten rozhovor vidim v živejch žlutejch barvách
Technik: A jak se má ta hospoda menovat?
pan Wu: Hosptá menofát Utarantulé
Technik:Co????? co to jako je?
pan Wu: Jetovthá pavouk, panéé
Tchnik: Tak jo, dík, f pondělí to montujem
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2009 15:24:00 Offline |
Peťa psal:K.a.s.y.m. psal:ty nemáš čtyřky? ani na vysvědčení?
Ne ne, nikdy... maximálně trojky...
Hmm tak to abych se styděl
Lihy psal:Hele uplně ten rozhovor vidim v živejch žlutejch barvách
Technik: A jak se má ta hospoda menovat?
pan Wu: Hosptá menofát Utarantulé
Technik:Co????? co to jako je?
pan Wu: Jetovthá pavouk, panéé
Tchnik: Tak jo, dík, f pondělí to montujem
jj to by přesně odpovídalo
Peťa psal:Meloun psal:Co máš proti Starouškoj??
Ale fakt!!
Sice prej by neměla mít ženská kozy menší než čtyřky....ale když mu budeš tahat denně domu kočárek s miminkama z práce,tak to prej překousne..Tak si ho nechej, dobrovolnejch konzumentů mýho levnýho piva je hodně, a chlapa co má něco proti mejm nečtyřkám domu neci
Hodnej kluk..196cm vysokej,chlastá,kouří,krade jak straka,věčně chrápe a hraje automaty!
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2009 15:28:36 Offline |
Meloun psal:Peťa psal:Meloun psal:Co máš proti Starouškoj??
Ale fakt!!
Hodnej kluk..196cm vysokej,chlastá,kouří,krade jak straka,věčně chrápe a hraje automaty!
a že ho nemáš doma?
K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:Peťa psal:
Tak si ho nechej, dobrovolnejch konzumentů mýho levnýho piva je hodně, a chlapa co má něco proti mejm nečtyřkám domu neciHodnej kluk..196cm vysokej,chlastá,kouří,krade jak straka,věčně chrápe a hraje automaty!
a že ho nemáš doma?
Je zvyklej na řízečky,gulášky a bůčky od maminky..já jsem na chlebu a na paštice....ke mě by asi nešel..
PURE NAKED BIKE!
Lihy psal:A v Praze by to bylo U Tarantule bo pražáci sou zcestovalí a vědi, že tarantule je jedovatej pavouk...né jako v USB
nebu u velkýho xsindla - páč jedovatej pavouk je velkej xsindl :)))
ale di, Ty brepto ...
Banditatom (Člen) 19.03.2009 20:12:29 Offline |
ja ja jedofatá pafouk hajzlofá
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
tajnej psal:mohli ste v tý vaší venécii dopadnout i hůř
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … pavouk.jpg
...masakr
tajnej psal:mohli ste v tý vaší venécii dopadnout i hůř
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … pavouk.jpg
a kua
Jebat motorky :-)
Banditatom (Člen) 20.03.2009 16:02:56 Offline |
no do prdelky do mě dostalo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ondráš psal:ross psal:Borák psal:ty woe a co tam budou podávat
brožurkytak budou dávat životní rady
Hned na první stránce...
Příběhy z Kristova života alias povídka Kristusky.
a co teprf ty členský příspjefky : benál, gumy...
Stránky: 1