Nejsi přihlášen
Re: Olovo,nemá někdo????
Kelly01 psal:Tak jsme nasmáli
A teď vážně,ne
pičo já se nasmál... ale tomuhle příspěvku Tvému
olovo volovo sem čekal...
něco doma mám... ale moc toho není tak kila dvě... takové ty pláty co jsou připevněné ke střešním oknům
chceš to nebo co...?
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
fidoB6 psal:Tak si zajeď někam na vrakáč, jestli tam nemaj starý autobaterky....Ty sou přeci narvaný olovem,ne?
ale to olovo je pěkně v
__________________________________________________________________________________
jo makám v NJ... potom ozvi se... dám si ho do auta abych ho měl při sobě...
K.a.s.y.m. (Člen) 22.03.2009 17:23:41 Offline |
co baterie z aut..ty se válej skoro všude
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
bobule psal:vem si houmles hadry, kárku a protáhni v tejdnu ulice, uvidíš kolik toho nasbíráš
jinak já když něco potřebuju tak se stavim v kovošrotu co potřebuju naberu a prodaj ti to za rozumnou cenu na váhu
asi nechtěli dát slevu
ross psal:mám 10m trubek ze starýho vedení
tak jestli chceš, tak si je můžeš vykopat
Jo, to na chajdě máme taky, někde v zemi kde teď máme záhony...seženem sazeničky a můžem začít
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Na co tolik olova, Kelly mam typ Plumlovska prehrada se bude vypoustet a bagrovat, tedka tam bude olova po rybarich tri chlupaty . A na co potrebujes paneboze olovo ? Na strileni ?
Pred pul rokem sem vyhodil plnej plechovej kybl olova, byly to cisty stary jakysi trubky smutany pomlaceny aby tam toho veslo co nej, byl trabl to unyst ten chuchvalec, bohuzel je to ve zbernejch surovnicach uz, jinak bych te to klidne daroval za odvoz
Strejc o vánoce říkal něco že toho máme v kůlně po dědovi hafo, myslim že nějaký trubky, chtěl z toho lejt broky... jestli chceš tak můžu zjistit bližší info kolik toho je, ale nevim jestli se někdy vyskytuješ tady v okolí Práglu
jo a taky řikal něco o tom že z toho začne tavit umělecký díla, tak nevím jak moc to myslel vážně, jestli se toho jen tak vzdá...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
jirka silver (Člen) 23.03.2009 12:06:06 Offline |
Kelly baterka z autobusu?.Prodávám je do Kovohutí Příbram
za 2kč kilo.
Sežeň si dopravu to na poště neberou.
Najdete nás na každém kilometru
Stránky: 1