Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2009 12:09:33 Offline |
něco pro Melouna
aneb katastrofický scénář má své trhliny
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … Niribu.pdf
Neber to jako ,že si do tebe chci rejpnout to ne,ale je to jinej zajímavej pohled na věc.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2009 12:49:54 Offline |
Re: něco pro Melouna
normální prohlížeč pdf má nahoře ikonu na otoční,ale to bych po vás asi chtěl moc co?
K.a.s.y.m. psal:normální prohlížeč pdf má nahoře ikonu na otoční,ale to bych po vás asi chtěl moc co?
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
K.a.s.y.m. psal:normální prohlížeč pdf má nahoře ikonu na otoční,ale to bych po vás asi chtěl moc co?
...kdy konečně pochopíš, že já nemám normální počítač, natoš prohlížeč ...ofšem u Osiho mě to celkem překvapuje, asi momentální vječí koncentrace acetonu v jeho kanclu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2009 13:43:35 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:normální prohlížeč pdf má nahoře ikonu na otoční,ale to bych po vás asi chtěl moc co?
...kdy konečně pochopíš, že já nemám normální počítač, natoš prohlížeč ...ofšem u Osiho mě to celkem překvapuje, asi momentální vječí koncentrace acetonu v jeho kanclu
Pro Filouse tu mám návod jak na to a Osimu bych doporučil vyvětrat.Teď jsem se vrátil z lakovny a vim,že s člověkem umí zamávat
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:normální prohlížeč pdf má nahoře ikonu na otoční,ale to bych po vás asi chtěl moc co?
Pro Filouse tu mám návod jak na to a Osimu bych doporučil vyvětrat.Teď jsem se vrátil z lakovny a vim,že s člověkem umí zamávat
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … uprava.jpg
...tag topjekně kecáš, bo já tam tolik ikonek nemam a tudle uš vůůůbec né
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:normální prohlížeč pdf má nahoře ikonu na otoční,ale to bych po vás asi chtěl moc co?
...héj a hrách máš ? ...a stěnu?? ....anebo perly máš?
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2009 13:53:55 Offline |
Ste mě normálně donutili to přeskenovat znova
to Mour:jak řikáš
...protože ti řikám že ve standardu ne e, musej se tam navolit :))
...joa heléé nedělejte si ze mě prču, to snad je jasný že sem hned věděl co s tim mám dělat, normálka na stole votočit elcédéčko nebo noťas postavit na hranu, udělat stojku a v klidu si to projet :))
ps: mimo sem furt nejen při vyšší koncentaci :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2009 14:42:50 Offline |
Kukii psal:jaktože mi skenuješ epochu? se divim, že jí vůbec čteš
nějak mě ta televize přestává brát
K.a.s.y.m. psal:aneb katastrofický scénář má své trhliny
Neber to jako ,že si do tebe chci rejpnout to ne,ale je to jinej zajímavej pohled na věc.
No já bych se raději toho důchodu dožil,to jako jó..
Ale to je slovo proti slovu..doteď nikdo z těch slavných vědců nedokázal vysvětlit,jak postavili pyramidy,kde vzali tu přesnost apod..ty obří čmáranice v Peru..
Neumíme si poradit s rakovinou,obyčejná chřipka zabíjí..zkrátka neumíme nic,natož ještě počítat nějaký oběžný dráhy toho či onoho..
Zaostalá sebedestruktivní rasa..nikam jinam než do to stejně nesměřuje..
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2009 14:45:02 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...kdy konečně pochopíš, že já nemám normální počítač, natoš prohlížeč ...ofšem u Osiho mě to celkem překvapuje, asi momentální vječí koncentrace acetonu v jeho kancluPro Filouse tu mám návod jak na to a Osimu bych doporučil vyvětrat.Teď jsem se vrátil z lakovny a vim,že s člověkem umí zamávat
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … uprava.jpg...protože ti řikám že ve standardu ne e, musej se tam navolit :))
...joa heléé nedělejte si ze mě prču, to snad je jasný že sem hned věděl co s tim mám dělat, normálka na stole votočit elcédéčko nebo noťas postavit na hranu, udělat stojku a v klidu si to projet :))
ps: mimo sem furt nejen při vyšší koncentaci :))
člověk se vám snaží vyhovět aby jste si k tomu mohli v klidu lehnout a vy s z chudáka děláte hned prde
aspon máš veselou práci..se těm chlapum taky divim,že to tu dělaj i s ventilací je v lakovně strašnej smrad.
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2009 14:50:55 Offline |
osiris psal:melounoj: život přece směřuje vždycky z ven ...no vlastně už dovnitř
no ty voe takhle se editovat..nestydíš se?
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2009 14:52:03 Offline |
Meloun psal:K.a.s.y.m. psal:aneb katastrofický scénář má své trhliny
Neber to jako ,že si do tebe chci rejpnout to ne,ale je to jinej zajímavej pohled na věc.No já bych se raději toho důchodu dožil,to jako jó..
Ale to je slovo proti slovu..doteď nikdo z těch slavných vědců nedokázal vysvětlit,jak postavili pyramidy,kde vzali tu přesnost apod..ty obří čmáranice v Peru..
Neumíme si poradit s rakovinou,obyčejná chřipka zabíjí..zkrátka neumíme nic,natož ještě počítat nějaký oběžný dráhy toho či onoho..
Zaostalá sebedestruktivní rasa..nikam jinam než do to stejně nesměřuje..
nic víc jsem tim nemyslel
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:K.a.s.y.m. psal:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … uprava.jpg...protože ti řikám že ve standardu ne e, musej se tam navolit :))
ps: mimo sem furt nejen při vyšší koncentaci :))člověk se vám snaží vyhovět aby jste si k tomu mohli v klidu lehnout a vy s z chudáka děláte hned prde
aspon máš veselou práci..se těm chlapum taky divim,že to tu dělaj i s ventilací je v lakovně strašnej smrad.
...tak to já si z kanclu musím vobčas vodskočit nasát, ale už to není to co bejvalo, vodouředitelný nic moc :))
...hele ale za ty roky vím že jsou 2 tábory lidí, jedněm to smrdí a druhý hned jak vlezou do obchodu hlásej "jé vám to tady hezky voní, to já mám ráda" (vobčas "rád" ale většinou to voní ženskejm) :))
...samo že tady musí bejt vodsávání, jinak by to hygiena zavřela
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:
ps: mimo sem furt nejen při vyšší koncentaci :))člověk se vám snaží vyhovět aby jste si k tomu mohli v klidu lehnout a vy s z chudáka děláte hned prde
aspon máš veselou práci..se těm chlapum taky divim,že to tu dělaj i s ventilací je v lakovně strašnej smrad....tak to já si z kanclu musím vobčas vodskočit nasát, ale už to není to co bejvalo, vodouředitelný nic moc :))
...hele ale za ty roky vím že jsou 2 tábory lidí, jedněm to smrdí a druhý hned jak vlezou do obchodu hlásej "jé vám to tady hezky voní, to já mám ráda" (vobčas "rád" ale většinou to voní ženskejm) :))...samo že tady musí bejt vodsávání, jinak by to hygiena zavřela
A proto chodí Os nasmrádlej těmahle sračkama,aby dostál svojí pověsti královédvorského gigola!
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2009 15:24:15 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:
aspon máš veselou práci..se těm chlapum taky divim,že to tu dělaj i s ventilací je v lakovně strašnej smrad....tak to já si z kanclu musím vobčas vodskočit nasát, ale už to není to co bejvalo, vodouředitelný nic moc :))
...hele ale za ty roky vím že jsou 2 tábory lidí, jedněm to smrdí a druhý hned jak vlezou do obchodu hlásej "jé vám to tady hezky voní, to já mám ráda" (vobčas "rád" ale většinou to voní ženskejm) :))
...samo že tady musí bejt vodsávání, jinak by to hygiena zavřela
No mě barvy jako takový nevaděj nepříjemný to teprve v případě kdy zrovna stříkaj to už je toho ředidla cejtit moc.
Ale je možný ,že to i tim Bulharskym řešenim pracovního prostředí.Ty na tuhle pracovní hygienu a bezpečnost dost
Pokud ti to chybí tady by jsi si užil víc než dost
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2009 15:24:41 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:melounoj: život přece směřuje vždycky z ven ...no vlastně už dovnitř
no ty voe takhle se editovat..nestydíš se?
...próč
no jen tak
K.a.s.y.m. (Člen) 25.03.2009 15:53:01 Offline |
osiris psal:melounoj: kundo (myslels jako pižmový afrodiziakum, na tom by se dalo vydělat )
kasymoj: tywe sát mlhovinu přímo při stříkání by snad zabilo i vola
no jo no občas neni zbytí poštěstí se tak 2x do měsíce
Stránky: 1