Nejsi přihlášen
Re: Hoši jsme bez vlády
fidoB6 psal:Ondráš psal:2 fidoB6: Když tu tak mluvíš o prevenci... Víš kde máš očkovací průkaz? Víš do kdy máš tetanovku?
V tom si mě dostal...nevím kde je ten kousek papíru...Ono taky nechodíš každej rok na očkování, tudíž za těch pár let nevim, v jakym je šuplíku. To neznamená, že nejsem očkovanej apod. A todle všechno neni jen o očkování.
Ty mi řekni- když si někde třeba něco nahmatáš (nějakou bulku), tak si řekneš, co já bych chodil k doktoru (už tak tam chodíme nejvíc v EU), když mi to nedělá žádný problémy.Pak ti z toho za čas vyleze nějakej tumor a co pak....léčba stojí stovky tisíc a otázka zda to pak přežiješ.(taham to sice do extrému, ale spousta těch nejzávažnějších onemocnění zpočátku vůbec nebolí a člověk může mít jen nespecifický symptomy, na který neklade důraz a když se to pak projeví, většinou to už bývají takový stadia, že neni cesty zpět) Myslete si co chcete,ale snaha vyhnat pacienty z ambulancí je proti zdravýmu rozumu (a opět říkám, jsou tací a tací pacienti- babička vs. cikán)
Jo, ale preventivní prohlídky máš jednou za půl roku a ne 3x do tejdne. Klidně zaplatím (a taky to tak dělám) 150 kč za to, že jednou za půl roku přijdu, vezme mi moč, krev, udělá výtěr a já nevim co všechno a řekne, dobrý/špatný...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Jo, ale preventivní prohlídky máš jednou za půl roku a ne 3x do tejdne. Klidně zaplatím (a taky to tak dělám) 150 kč za to, že jednou za půl roku přijdu, vezme mi moč, krev, udělá výtěr a já nevim co všechno a řekne, dobrý/špatný...
A kdo chodí 3x do tejdně k jednomu doktorovi?(pokud si ho tak neobjedná) Jestli to vyplývá ze statistik, tak by mě zajímalo, zda je tam i uvedeno k jakym doktorum ten pacient chodí (urola,plicní,kožní,... to za jeden den nestihneš) A ty kydy typu babka jeden den pro anopyrin, druhej den pro neurol, třetí den pro gutalax, čtvrtej den pro živočišný uhlí....to je dost přehnaný. A jestli se to někde stane, pak věřim, že se toho někdo chytne a bude to šílenym způsobem zveličovat a převádět na všechny důchodce...
Jakej leješ volej?
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
...k těm doktorům teda, mě třeba sere, že se musím dohadovat, že kvůli nějaký pičovině tě tahaj furt a často na kontroly, nemám tolik času hnípat hodiny v čekárně
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...k těm doktorům teda, mě třeba sere, že se musím dohadovat, že kvůli nějaký pičovině tě tahaj furt a často na kontroly, nemám tolik času hnípat hodiny v čekárně
To mi též neni příjemný někde čekat, ale sem aspoň rád, že se "ten stav" hlídá a kontroluje...je pak samo votázka, kuli čemu tě tam posílaj...
nicola.foxx psal:Ja jsem pro poplatky. Kdyz uz se rozhodnu jit k doktorovi, tak proto, ze chci aby mi pomohl a byl jsem z cekarny fofrem v prdeli. Za prve nemam potrebu svoje bacily prskat na nekoho jinyho a za druhe nemam potrebu, aby na me nekdo jinej prskal ty svoje, protoze uz tak je mi na hovno. Takze pred poplatkama jsem sedel v cekarne v klidecku 4 hodiny, potil se jak debil, pak mi zase byla zima, porad smrkani, kaslani atd.
Ted kdyz se zavedli poplatky jsem tam byl jednou a za deset minut jsem byl u doktorky, zjistila mi co mi je, predepsala leky a sel jsem zalehnout. Nejsem ani v nejmensim zvedavej na unudenou babu ktera aby nebyla doma (v tom ji chapu), tak ma na kazdej den naplanovany kolecko viz doktor pro prasek c. 1, lidl, plus, trznice, tesco, globus, nakrmit v parku holuby, domu, uvarit, serial, telenovela. Druhej den to samy akorat s rozdilem, ze si jde pro prasek c.2, kterej si mohla i s praskem c. 3,4,5,6 nafasovat uz v pondeli.
A to, ze ted slavna CSSD akorat porusuje zakon aby dostali svyho slibu v poslednich krajskejch volbach je v PORADKU ??? Jsou to zmrdi vsichni a bohuzel dokud tam nebudou nasi vrstevnici, tak to bude samej bejvalej komunista. A az tam prijdou ty novy s prazdnejma kapsickama, tak to bude podle me nanovo, takze je to ouplne jedno. Splnim si svoji volebni povinost a pri kazdejch volbach si budu volit tu strabu ktera ma lepsi program z dlouhodobeho hlediska, aby na tom byli lip moje deti nez ja a ne stranu ktera to tady bude akorat neustale zadluzovat podplacenim typu zvysime vam duchod ted o 300kc kdyz je inflace trebas 4% a ty 300 jsou akorat tak vysmech.
taky mě sere čekat 4 hodiny v čekárně u doktora a je to přesně jak píšeš, stala se s čekáren, kavárna bez kávy, za kafe musíš zaplatit a v čekárně pokecáš s kámošema zadara
Léků maj doma na tři roky dopředu, viz tuhle sedím v čekárně(byl jsem tam jen dvě hoďky) a dvě babičky si vyprávěj jak to ani neberou a hromadí se jim to doma a kdopak to asi zaplatí, ta VZP co chce jen vydělávat.
The father of the little princess of the dawn
osiris psal:...k těm doktorům teda, mě třeba sere, že se musím dohadovat, že kvůli nějaký pičovině tě tahaj furt a často na kontroly, nemám tolik času hnípat hodiny v čekárně
hm, tak unás to je přesně z opačné strany. Preventivka = ve dveřích 300 a nashledanou přijďte zas. Nějaké vyšetřšní moč, krev? To né, laboratoře jsou dneska drahé. Spádová nemocnice je v podstatě LDN kde pomalu nemají ani rentgen. Takže můj pohled na zdravotnictví je takový, že vlastně platíš to co z největší pravděpodobností nikdy nevyužiješ. Kdyby ti něco vážnějšího bylo, tak ani nezjistí naco jsi to vůbec umřel.
A kecy o prevenci si nechte
tomB12 psal:osiris psal:...k těm doktorům teda, mě třeba sere, že se musím dohadovat, že kvůli nějaký pičovině tě tahaj furt a často na kontroly, nemám tolik času hnípat hodiny v čekárně
hm, tak unás to je přesně z opačné strany. Preventivka = ve dveřích 300 a nashledanou přijďte zas. Nějaké vyšetřšní moč, krev? To né, laboratoře jsou dneska drahé. Spádová nemocnice je v podstatě LDN kde pomalu nemají ani rentgen. Takže můj pohled na zdravotnictví je takový, že vlastně platíš to co z největší pravděpodobností nikdy nevyužiješ. Kdyby ti něco vážnějšího bylo, tak ani nezjistí naco jsi to vůbec umřel.
A kecy o prevenci si nechte
... dyk v Třincovi máte druhý nej. špitál v MS kraji? ...jestli by nebylo záhodno změnit ordinaci praktického lékaře
zlatá kellyho slova - lidí je jak sraček
co řešíte doktory když s tím stejně nic neuděláte(myslím řečma)
každej sám sobě štěstí strůjcem - myšleno moje zdraví, moje starost (prevence) a jestli jsem hypouš, tak mě má doktor vykopnout (frekvence chození k lékaři). o poplatkách radši nemluvím - je to hlavně pro čerty
momentalně zavostalej
Mour psal:... dyk v Třincovi máte druhý nej. špitál v MS kraji? ...jestli by nebylo záhodno změnit ordinaci praktického lékaře
Asi tak...To že nějakej praktik je se může stát,pak bych chodil jinam...A ve finiši, ať se každej zařídí podle svýho...Pokecáme vo tom vo všem až budem my v důchodu
No čerstvá informace, moje žena je těhotná a sedí v čekárně u obvodního lékaře, kam musí na nějakou prohlídku už dvě hodiny, mezi samejma důchodcema, jeden člověk je tam nastydlej a prská na všechny, škoda, že nejní nějaká ordinace, kde by jsem zaplatil třeba 300 a nemusela by tam čumět a já bych si nemusel vohřejvat voběd
Baltazar psal:No čerstvá informace, moje žena je těhotná a sedí v čekárně u obvodního lékaře, kam musí na nějakou prohlídku už dvě hodiny, mezi samejma důchodcema, jeden člověk je tam nastydlej a prská na všechny, škoda, že nejní nějaká ordinace, kde by jsem zaplatil třeba 300 a nemusela by tam čumět a já bych si nemusel vohřejvat voběd
Tak sou taky debilové když jí nevemou přednostně,ne?
Mour psal:tomB12 psal:osiris psal:...k těm doktorům teda, mě třeba sere, že se musím dohadovat, že kvůli nějaký pičovině tě tahaj furt a často na kontroly, nemám tolik času hnípat hodiny v čekárně
A kecy o prevenci si nechte... dyk v Třincovi máte druhý nej. špitál v MS kraji? ...jestli by nebylo záhodno změnit ordinaci praktického lékaře
Máš recht Moure, psal jsem z pohledu bývalého občana Český Těšín. A věř, že tam tomu tak je. Tzn, že pokud si zavoláš záchranku tak tě odvezou na těšínskou LDN, a pokud se záchranář smiluje tak tě max hodí do Karviné. Takže to, že máš druhý nejlepší špitál v kraji 15 minut od baráku, ti je v tomhle tom zdravotním systému úplně k (jinej okres) Takže kdybych byl nedejbože zase u toho až mi bude v rukách umírat někdo z rodiny, tak hlavně nevolám záchranku, ale lifruju ho svépomocí do auta a co nejrychleji valím směr Třinec.
fidoB6 psal:A už víš, jestli kluk nebo holka? Každopádně ať je vše bez komplikací a děcko s maminou zdravý
A doufam Osi, že mi nenapíšeš "hledej vole"
fidoB6 psal:fidoB6 psal:A už víš, jestli kluk nebo holka? Každopádně ať je vše bez komplikací a děcko s maminou zdravý
A doufam Osi, že mi nenapíšeš "hledej vole"
...hele já ti nenapsal ať hledáš kurva , já ti to našel, dal jsem ti odkaz na stažení a ještě jsem ti to vyfotil ...a napsal že seš línej
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 26.03.2009 16:58:04 Offline |
konečně se můžu chopit moci
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 27.03.2009 11:09:55 Offline |
Baltazar psal:osiris psal:baltazaroj: já myslím, že tohle ale funguje, to s tím placeným obědnáním, nevím ale jestli jen někde
u nás nic takovýho nejní
Si to asi spatne zaridil. Moje zena zaplatila 7000 za gynekologickou peci a vsechny vysetreni a nikde neceka dyl jak 20 minut, ultrazvuk nam pousteli na platno, kdyz se jim neco nezdalo tak okamzite na vysetreni a naky testy. Vysledek je takovej, ze je zena naprosto v poradku, sysel ma vylezt z nory cca za 11 dni.
Takze at si CSSD nejakej poplatek 30 korun narve do bradavicnaty prdele.
Klidne si totiz zase zaplatim nakej poplatek a budu mit jistotu(doufam, dycky se muze neco posrat), ze bude o zenu postarano. At klidne udelaj drazsi variantu zdravotniho pojisteni a budu si ji platit, ale musim mi zarucit, ze ta lekarska pece tomu bude odpovidat a ne ze mi budou lecit rakovinu prikladanim pijavic a podobne.
A kdyz uz mame ty poplatky !!!! Kde ma David Rath tu svoji polikliniku ????? Ve stredoceskym kraji !!!! A ted hadejte jak to tam je s poplatkama !!!! Takze at jdou tyhle populisti do hajzlu a nechaj nas v klidu.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Hlavně že si chce teď VZP "přehodnotit" co je standard a co ne....za chvíli bude všechno nadstandard a vše se bude platitA už to seru, nekonečný dohady a stejně hovno z toho
Ondráš psal:nicola.foxx psal:...celej ten elaborát...
Lituju lidí, který se nechaj koupit za 30 korun.
tag tag....3Okč..
lidi sou neuvěřitlně blbýjak se nechaj zmanipulovat
defenestrace... u nás ve vládě i v evropskym parlamentě
Bandit pičo
nicola.foxx (Člen) 27.03.2009 11:42:03 Offline |
JO JO JO JO JO JO Ja jsem taky pro defenestraci. Prvni dve probehly uspesne, tak proc si nehodit treti Akorat chci hazet z oken a ne stat dole s kopim.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Baltazar psal:osiris psal:baltazaroj: já myslím, že tohle ale funguje, to s tím placeným obědnáním, nevím ale jestli jen někde
u nás nic takovýho nejní
vogo, nevíš že chodí veterinářoj, bo ve dvorku dochtoři nejsou
řikám si hurikán
nicola.foxx psal:Baltazar psal:osiris psal:baltazaroj: já myslím, že tohle ale funguje, to s tím placeným obědnáním, nevím ale jestli jen někde
u nás nic takovýho nejní
Si to asi spatne zaridil. Moje zena zaplatila 7000 za gynekologickou peci a vsechny vysetreni a nikde neceka dyl jak 20 minut, ultrazvuk nam pousteli na platno, kdyz se jim neco nezdalo tak okamzite na vysetreni a naky testy. Vysledek je takovej, ze je zena naprosto v poradku, sysel ma vylezt z nory cca za 11 dni.
Takze at si CSSD nejakej poplatek 30 korun narve do bradavicnaty prdele.
Klidne si totiz zase zaplatim nakej poplatek a budu mit jistotu(doufam, dycky se muze neco posrat), ze bude o zenu postarano. At klidne udelaj drazsi variantu zdravotniho pojisteni a budu si ji platit, ale musim mi zarucit, ze ta lekarska pece tomu bude odpovidat a ne ze mi budou lecit rakovinu prikladanim pijavic a podobne.
A kdyz uz mame ty poplatky !!!! Kde ma David Rath tu svoji polikliniku ????? Ve stredoceskym kraji !!!! A ted hadejte jak to tam je s poplatkama !!!! Takze at jdou tyhle populisti do hajzlu a nechaj nas v klidu.
U kundologa taky nečekáme bo je to sousedka, ale u obvoďáka byla nakonec včera skoro tři hodiny
jirka silver (Člen) 27.03.2009 12:01:30 Offline |
FidoB6 to s tou bulkou je kravina.Když budu mít bulku a nepůjdu k doktorovi kvůli 30Kč tak jsem kretén.Preventivní prohlídky máš zdarma.
Švagrová dělá obvodní doktorku a 80% péče vyčerpá 10% lidí.
Se zavedením poplatků přestali chodit "hypochondři,...na pokec"
Taky by se mi víc líbilo osvobodit děti do 18 let.
Ale to by poplatek asi musel být pro ostatní 40kč a to by byl povyk.
V důchodu si o tom moc nepokecáme,protože ten dluh co tady vysmahnou žádný nedovolí vyplatit.
Najdete nás na každém kilometru
jirka silver psal:FidoB6 to s tou bulkou je kravina.Když budu mít bulku a nepůjdu k doktorovi kvůli 30Kč tak jsem kretén.Preventivní prohlídky máš zdarma.
Švagrová dělá obvodní doktorku a 80% péče vyčerpá 10% lidí.
Se zavedením poplatků přestali chodit "hypochondři,...na pokec"
Taky by se mi víc líbilo osvobodit děti do 18 let.
Ale to by poplatek asi musel být pro ostatní 40kč a to by byl povyk.
V důchodu si o tom moc nepokecáme,protože ten dluh co tady vysmahnou žádný nedovolí vyplatit.
To bylo přirovnáníMěl sem na mysli to, že spousta lidí neví, jaký příznaky má jaká nemoc a pak si můžou myslet, že je to banalita a tudíž serou na to jít k doktoru...Už fakt postrádá smysl se tu o tom hádat, stejně zmůžem....
http://www.novinky.cz/domaci/165081-ods … zrade.html
Tak tohle už snad ani komentovat nejde ....
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Mour psal:Radko: Tady bacha, když neco řekneš tady proti ODS, tak si největší bídák fóra ...a červenáček
No Moure, normálně jsem sice klasickej pravičák a oranžovou, červenou a zelenou fakt nemusim, ale co je tohle??
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
RadkaB6 psal:Mour psal:Radko: Tady bacha, když neco řekneš tady proti ODS, tak si největší bídák fóra ...a červenáček
No Moure, normálně jsem sice klasickej pravičák a oranžovou, červenou a zelenou fakt nemusim, ale co je tohle??
To sme na tom stejně ...v příštích volbách budu volit jako Filous ... doma
Mour psal:RadkaB6 psal:Mour psal:Radko: Tady bacha, když neco řekneš tady proti ODS, tak si největší bídák fóra ...a červenáček
To sme na tom stejně ...v příštích volbách budu volit jako Filous ... doma
No jo, jenže to pak musíme drežt zobák a nemůžeme nadávat
Mour psal:RadkaB6 psal:No jo, jenže to pak musíme drežt zobák a nemůžeme nadávat
...Po 18 letech spokojeného manželství mě tato situace nemůže rozhodit
no jo, tak Ty to máš natrénovaný
Mour psal:Radko: Tady bacha, když neco řekneš tady proti ODS, tak si největší bídák fóra ...a červenáček
Tak to já se nebojím sice nejsu červenej ani oranžovej ,ale modrý straky s topolem nemusím
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
včera na pumpě u norymberka v deudschlandu u kelímku horkýho kafe jeden němec povýdá proč rušímé vládu kdyš šéfujem EU a kámoš co bydlí v norymberku říka boj o koryto je velikej a ani ostuda globálních rozměrú ho nezastavý, nemec se smál jak prase a říka, to bude trvat eště minymálně 20 let neš vy češi budete vyspjelí.
sem se styděl jako jako při odpanicování, kafe za 3e nedopil a šel do
bohužel to je názor věčiny staré EU a při pohledu na naše zákodonárce keří se neschodnou ani na tom esi je voda mokrá nebo mokrá se jim nedivym, achjo
svět je cirkusovej stan
Banditatom (Člen) 29.03.2009 13:08:16 Offline |
jojo prasátka se řežou o korýtka, ale na každý prasátko čeká jednou ta zabijačka
tak hyml hegot bude te mě volit! co?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1 2