Nejsi přihlášen
Re: Vyroba kliče
No normalne ti ho udelaji kdekoliv v zelezarstvi nebo kovomate. Zajima je typ motrky na co to mas a pak uz si objednaji matrici a do ni to udelaji. Jinak ja si ho nechal udelat v praci na centru. Vzal jsem ho pod mikroskop, vyfotil, v CADu obtahl konturu a nechal na dratovce vyriznout a profrezovat drazky
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
já stejně jak Bobule, zašel sem do prvního zámečnictví co bylo po cestě do školy a udělali mi to na počkání, nevim kolik to stálo, ale víc jak kilo to určo nebylo!!!
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
TO:GSF Josef__Teda tohle není partička pro tak slušnýho kluka jako Ty!!Tě tady ouplně zkazejTak at B12 slouží
Pro ostatní,bo su tu novej:Před pár lety sem se tady pohyboval,ale přesedlal jsem na větší sestřičku,ale značce zustavam věrný
NEJHEZČÍ JE NAHATÁÁÁ!!!!
GSF josef psal:jo vyridim, ale ja jasno moc nemam....
pokud vim tak v zadny svazovy organizaci mati nebyla.... krome pionyra
V organizaci asi né, ale v rusku jo - podrobnosti ti jistě vysvětlí, pro ostatní: buďte v klidu žádná buňka nebude, já jenom vzpomínám na mládí
...chtěl bych se dožít obchvatu Náchoda...
PALOUS psal:Filous psal:...vogo, tady se začíná formovat ňáká proletářská buňka!!! ...vogo Syky zakroč, ale štandopéde, neš se to tu rozmůže jag neštovice
Tááááhninemáš svoji rodinu?
...trhni si ty východočeskej nacijonalisto
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
GSF josef psal:to Milan : mam te pozdravovat od mati, a prej mas pozdravovat Evu
jo jo vyřídím, jsem rád, že sme to tady vyřešili a že už víme čí jsi, jaro se blíží a určitě se potkáme na silnici, Bandit
...chtěl bych se dožít obchvatu Náchoda...
Nazdar Osi, opět jsem zřejmě nepochopil Tvou připomímku. Myslíš vážně, že v profilu do kolonky město se má uvádět místo narození nebo dřívější bydliště ? Mimo jiné Tebe jsem zdravil také ...a Ty mě zdupeš. Začínám rozumět poznámkám jiných, co naznačují, že pracuješ i s vodou neředitelnými barvami.
Čau Moure, jsem rád tam kde jsem, ale kořeny ctím.
12.Bandit je dobrá minulost
12.Bert psal:Nazdar Osi, opět jsem zřejmě nepochopil Tvou připomímku. Myslíš vážně, že v profilu do kolonky město se má uvádět místo narození nebo dřívější bydliště ? Mimo jiné Tebe jsem zdravil také ...a Ty mě zdupeš. Začínám rozumět poznámkám jiných, co naznačují, že pracuješ i s vodou neředitelnými barvami.
Čau Moure, jsem rád tam kde jsem, ale kořeny ctím.
...co se čoveče cejtíš dotčenej ? na konci mojeho příspěvku máš smajlíka, tak by jsi to mohl pochopit, jinak já v tvojem profilu nevidím nic (nevyplněno), takže moc nechápu proč mluvíš o rodišti a bydlišti
...o žádným zdupávání nemá cenu mluvit, to bychom to přehánělil ;)
...já to myslel v poho
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1