Nejsi přihlášen
Smer otaceni Z6
Daval sem tedka gumu na masinu predni Metzelery z6 a moc se me nezda vzorek a smer otaceni jak je narazenej na gume. dik za radu, v pneuservise na gumu hledeli jak na a dal me ju obracene, coz z logiky meru otaceni bych dal taky jak oni ale asi je to blbe.
http://images.google.cz/images?q=metzel … 6&sa=N
Re: Smer otaceni Z6
Logiku hod za hlavu, v tomhle smeru ver tomu, co proslo tisicem simulaci na PC. Pneu dej po smeru sipky a nevahej s tim ani pul minuty. Mohl bys na tom vyhoret. Polozis to, zkoukne Ti to svestka, napise, zes nemel gumy tak jak maj bejt a pojistovna te posle do
" Můžu počítat s tím, že jsme přátelé ? "
Jo otocim to, akorat nechapu co je to za cloveka ze s me pta v pneuservise jak ji chcu otocit je to tam maj blbe narazenou tu sipku asi, jestli chcu gumu tak nebo tak. Rikam jak to mam vedet jak je spravne . No doufam ze z principu me ju prezuje a znovu prevazi zadarmo
Billy psal:Jo otocim to, akorat nechapu co je to za cloveka ze s me pta v pneuservise jak ji chcu otocit je to tam maj blbe narazenou tu sipku asi, jestli chcu gumu tak nebo tak. Rikam jak to mam vedet jak je spravne . No doufam ze z principu me ju prezuje a znovu prevazi zadarmo
Zdřejmě dobrej oddíl
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:Billy psal:Jo otocim to, akorat nechapu co je to za cloveka ze s me pta v pneuservise jak ji chcu otocit je to tam maj blbe narazenou tu sipku asi, jestli chcu gumu tak nebo tak. Rikam jak to mam vedet jak je spravne . No doufam ze z principu me ju prezuje a znovu prevazi zadarmo
Zdřejmě dobrej oddíl
jojo lidi sou různý
před 14dny jsem přezouval JAPOvi přední gumu a jelikož jsem línej poshánět nekde ruční vyvažovačku na motku tak to kolo vždycky vezu vyvážit do pneuserrvisu v Zábehlicích.ted tam byl nákej novej týpek a problém byl na světe,kolo dal na vyvyžovačku a protočil, na displeji mu vyběhlo dohronmady 70gr ,což je na motku dost a týpek to tam začal lepit.tak říkám co zkusit gumu pootočit.že prej to nemá s tím nic společnýho. Tak jsem si to tam sám vypustil,upnul na jejich zouvačku pootočil a vysledek byl 15gr. Jen mě sere že ti klidně oblepjej nevyvážej a ješte chtej díško
Ale vyškolil jsem ho tam
MartysN6 psal:Bedřich psal:Billy psal:Jo otocim to, akorat nechapu co je to za cloveka ze s me pta v pneuservise jak ji chcu otocit je to tam maj blbe narazenou tu sipku asi, jestli chcu gumu tak nebo tak. Rikam jak to mam vedet jak je spravne . No doufam ze z principu me ju prezuje a znovu prevazi zadarmo
Zdřejmě dobrej oddíl
jojo lidi sou různý
před 14dny jsem přezouval JAPOvi přední gumu a jelikož jsem línej poshánět nekde ruční vyvažovačku na motku tak to kolo vždycky vezu vyvážit do pneuserrvisu v Zábehlicích.ted tam byl nákej novej týpek a problém byl na světe,kolo dal na vyvyžovačku a protočil, na displeji mu vyběhlo dohronmady 70gr ,což je na motku dost a týpek to tam začal lepit.tak říkám co zkusit gumu pootočit.že prej to nemá s tím nic společnýho. Tak jsem si to tam sám vypustil,upnul na jejich zouvačku pootočil a vysledek byl 15gr. Jen mě sere že ti klidně oblepjej nevyvážej a ješte chtej díško
Ale vyškolil jsem ho tam
U Pavlíka v pneuservisu?
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:Pavlík je případ sám pro sebe. Hlavně ty jeho mechoši. Nechytřejší na celym světě, ale aby si vzali sprej namazali si ty jejich stroje je nenapadne. Prasata
2B v trutnově to sou ty samí umělci
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
tak ten muj tam jeste nechal jedno zavazicko a puvodni a hura to rychle zvazit a shodit , rikam ty vzdyt tam je zavacicko jeste !! hm tak ho sundal , nevim co si o tom myslet jinak nikdo jinej normalnejsi tady v PV neni, jeste jeden ale to je jak kdyby nebyl, jestli me teda ruzumite tam uz bych vubec nesel
pavel dolínek (Člen) 28.02.2007 19:53:14 Offline |
vOjTaB6 psal:Tatího šéf byl přezouvat novou ZX-10 a mechoš suveréně začal rvát nevyvážený kolo do vidle, a na dotaz, zda to nezapomněl vyvážit, odpověděl: "Ne, motorky se nemusí" U motorky která jede skoro 300
ja nikdy nevyvazuju
"una storia italiana"
No tak vyvažovat by se mělo...
ALE:Když jsme ještě jezdili na závody Alpe adria(Panonia,Brno,atd..)Tak tam nám mechoš (žádnej kašpar) vysvětloval a pak i jasně ukázal,co udělá vyvážený kolo po několika kolech na okruhu. Ta guma se tak nerovnoměrně sjede,že je veškerý vyvažování k ničemu!
Je jasný,že slicky a obyč. pnoje je něco jinýho,ale nevyvažuju taky-a žádnej problém jsem doteď nepozoroval...
PURE NAKED BIKE!
No ano!Loni jel Hořice 600(gsx-r)a pak i nejvyšší na R1-.místo!
Pak poudal,že na to jebe,že chce začít stuntriding(v tomhle věku)a tak dlouho blbnul,až uklouz při jízdě ve stoje z nádrže a spad
Podrcený kotníky,nějaký šrouby a jiný hnusy v noze
Spíš to vypadá,že bude dělat manažera mladýmu...
PURE NAKED BIKE!
Stránky: 1