Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Jaguár C type česká replika

K.a.s.y.m. (Člen)
27.03.2009 10:46:01

Jaguár C type česká replika

http://www.novinky.cz/auto/164796-ceska … rocne.html
krásná práce.vim jak hejbe tehle motor s 2x tak težším E-typem tak tohle musi bejt mazec jízdasmile1smile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
fidoB6 (Člen)
27.03.2009 11:03:28

Re: Jaguár C type česká replika

Neuvěřitelnej mazec....takoví šikulovégood

...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Ton@l (Člen)
27.03.2009 11:09:26

az ja budu bohatej tak si koupim hangar a tam si takovy mazliky naskladambigsmilebigsmilebigsmile

Vzdy muze byt hur :-)
jaryn (Člen)
27.03.2009 11:52:05

Ton@l psal:

az ja budu bohatej tak si koupim hangar a tam si takovy mazliky naskladambigsmilebigsmilebigsmile

prosím prosím,až budeš bohatej,zaměstnáš mě?jen bych ty kousky oprašoval...smile1

God Gave me Everything I want
Filous (Člen)
27.03.2009 11:56:01

...taky jsem to ráno čet, ale čekal sem, že tam napíšou víc vo tý dílně a né že budou popisovat historiji origináluidontknow ...třeba info, co tam cpou za motor by mě zajimaloidontknow

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen)
27.03.2009 12:07:37

Filous psal:

...taky jsem to ráno čet, ale čekal sem, že tam napíšou víc vo tý dílně a né že budou popisovat historiji origináluidontknow ...třeba info, co tam cpou za motor by mě zajimaloidontknow

to jsi nepoznal??? styď se bigsmile...to je origo jaguár.řadovej šestiválec o obsahu, ted možná budu kecat ,ale dělali se myslim 3,8 a 4,2 litru a dvanáctiválec měl myslim 4,8 litru.
Kukii brácha když v jedný takový dílně dělal tak jsem tam byl pečenej vařenej.
Hodně se toho dá dneska sehnat novýho vyrobený podle originál výkresů...ať už jsou to brzdy nápravy atd..i motory se daj sehnat po dílech nový.Holt anglánská tradice výroby no bigsmile a co nekoupíš nový tak koupíš v anglii na burzách...takže podle mě jediný co tam fakt dělaj tak jsou rámy a karoserie a takový ty blbosti kolem kasle....ostatní se dá v pohodě koupit.smile1smile1

Filous (Člen)
27.03.2009 12:12:57

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:

to jsi nepoznal??? styď se bigsmile...to je origo jaguár.řadovej šestiválec o obsahu, ted možná budu kecat ,ale dělali se myslim 3,8 a 4,2 litru a dvanáctiválec měl myslim 4,8 litru.
Kukii brácha když v jedný takový dílně dělal tak jsem tam byl pečenej vařenej.
Hodně se toho dá dneska sehnat novýho vyrobený podle originál výkresů...ať už jsou to brzdy nápravy atd..i motory se daj sehnat po dílech nový.Holt anglánská tradice výroby no bigsmile a co nekoupíš nový tak koupíš v anglii na burzách...takže podle mě jediný co tam fakt dělaj tak jsou rámy a karoserie a takový ty blbosti kolem kasle....ostatní se dá v pohodě koupit.smile1smile1

...tak to sem netušil, nejsem moc kovanej f anglickejch autechredface ...nicméně f tom článku to nebyloidontknow ...ale líbjej se mi, to jako jo, kór Jaguáry a nebo i ňáký MG bych moch...ale asi bych radši ňákej Big Block vot Hemibigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
27.03.2009 12:17:40

no on ten V12 s kompresorem od Jaguáru umí taky moc pěkně zatáhnoutbigsmile
MG jo ,ale jen B, ty ostatní se mi moc nelíbej i když ve finále by to bylo asi jedno.Se sport paketem a tim 2,2 lit. by se s tim dalo jezdit bigsmile
Jednou tam měli Cobru s tim V12...strašný...950 kilo na 250 kW..... Brrrrrbigsmilebigsmile

Filous (Člen)
27.03.2009 13:03:44

K.a.s.y.m. psal:

MG jo ,ale jen B, ty ostatní se mi moc nelíbej i když ve finále by to bylo asi jedno.Se sport paketem a tim 2,2 lit. by se s tim dalo jezdit bigsmile
Jednou tam měli Cobru s tim V12...strašný...950 kilo na 250 kW..... Brrrrrbigsmilebigsmile

...s tou Cobrou sem se loni naháněl na Železňáku...neměl sem šanci, sem malej magorbigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
27.03.2009 13:10:05

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

...s tou Cobrou sem se loni naháněl na Železňáku...neměl sem šanci, sem malej magorbigsmile

já měl tu šanci se v tom svézt a jede to ukrutně to jako jo smile1,ale se spotřebou 25 na 100 bych to nemusel bigsmile

Progear 650 (Člen)
27.03.2009 14:46:33

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:

já měl tu šanci se v tom svézt a jede to ukrutně to jako jo smile1,ale se spotřebou 25 na 100 bych to nemusel bigsmile

jednou za čas by se to dalo....smile1good

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Fresh Man (Člen)
27.03.2009 14:51:38

čeče nemá to katalizátor já bych to zakázal ,,, ani ABS, a ty další sistémy...to musí bejt nebezpečný !!

Bandit pičo
tomasNJ (Člen)
27.03.2009 21:17:05

freší... máš tam zas hrubku...good

filous...
co na těch amerických MRDKÁCH furt vidíš...surprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprised

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Fresh Man (Člen)
28.03.2009 08:07:02

tomasNJ psal:

filous...
co na těch amerických MRDKÁCH furt vidíš...surprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprised

gde zas pyčo ?idontknowhelp
bigsmile

Bandit pičo
Filous (Člen)
29.03.2009 11:48:02

tomasNJ psal:

filous...

...to poctivý železo, zvuk a smrat ze spálenejch gumsurprised bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
30.03.2009 08:17:49

Filous psal:
tomasNJ psal:

filous...

...to poctivý železo, zvuk a smrat ze spálenejch gumsurprised bigsmile

s E-Typem co jsem se svez tak umí taky v 120 pěkně zagumovat bigsmile bo co?bo tam neni skurvená elektronika která ti v tom zabráníbigsmilebigsmilebigsmile

Marián (Člen)
30.03.2009 08:59:39

Filous psal:

covece ja vo kolo toho jezdim a furt sem premejslel, co to tam kutej, maj venku kastle,ale rek bych ze sou laminatovy, tak nevim, jak to muze bejt totozny s originalem.
jinac je to ve vlckovicich u choustnikova hradiste podle me...

...sam mezi jebkarema...
osiris (Člen)
30.03.2009 09:26:39

...to se mariane pletes, tam auta nekutej, to je laminatnickej provoz, nejaky boudy tam sice jako doplnek delaj ale jdou ven do nejakejch emiratu smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Marián (Člen)
30.03.2009 09:54:14

ale je to teda hodne podobny ten tvar tech karoserii.

...sam mezi jebkarema...
osiris (Člen)
30.03.2009 09:58:07

...jenže je to na poloviční vozítka :))

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen)
30.03.2009 10:00:10

za 1/4 ceny bigsmile

Board footer