Nejsi přihlášen
Brzdy HELP!!! (nevrací se)
Chlapi v sobotu bylo krásně, tak jsem vytáhl motku po 5ti měsících a asi po 30km se mi sekla levá brzdová čelist, tak sem to rozebral a zjistil, že jeden z těch válečků se strašně těžko vrací někdy ani nevrací. Mám to nějak něčím rozhejbat nebo to mám vyreklamovat motka nemá ani rok??? Dík.
Editoval osiris (30.03.2009 11:02:48)
WD club member...
K.a.s.y.m. (Člen) 30.03.2009 10:53:59 Offline |
Re: Brzdy HELP!!! (nevrací se)
Hanz psal:Chlapi v sobotu bylo krásně, tak jsem vytáhl motku po 5ti měsících a asi po 30km se mi sekla levá brzdová čelist, tak sem to rozebral a zjistil, že jeden z těch válečků se strašně těžko vrací někdy ani nevrací. Mám to nějak něčím rozhejbat nebo to mám vyreklamovat motka nemá ani rok??? Dík.
odpověděl jsi si sám..každopádně bych to zkusil jako první variantu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Hanz psal:Chlapi v sobotu bylo krásně, tak jsem vytáhl motku po 5ti měsících a asi po 30km se mi sekla levá brzdová čelist, tak sem to rozebral a zjistil, že jeden z těch válečků se strašně těžko vrací někdy ani nevrací. Mám to nějak něčím rozhejbat nebo to mám vyreklamovat motka nemá ani rok??? Dík.
...esi to máš v záruce, tag mazej k prodejci, udělaj ti to nejspíš jako reklamaci...jináč ti nejspíš zaoxidoval pístek, tagže stačí rozebrat, vyčistit, složit, nalejt, vodvzdušnit a jezdit...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Hanz psal:Díkes, to sem chtěl vědět. Bo kámoš říkal, že mě s takovou vinou pošlou někam, ale já sem taky říkal je to nový tak ať se kluci činěj a tady jste mě utvrdili, že nejsem sám kdo by to reklamoval.
...třeba tě vyhoděj, záleží na přístupu, ale napochodoval bych tam s tym že mi to přibržďuje, nevim co s tym, mám záruku, chci to vopravit...
Hanz psal:fidoB6 psal:Zase aby ho nevodjebali že se v tom vrtal
Sem to musel na místě nějak povolit bo ten kotouč byl pomalu rudej...
Jako jasný, vo tom žádná, ale to jim dyžtak neřikej,jen kdyby na to přišli
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
vOjTaB6 psal:Filous psal:XJelen psal:Hoď to do Benátek a nemusíš jim nic vysvětlovat
...to má trochen z ruky
Proc? ...znam, jiny, ktery si tam jeli pres 200 kilaku pro motorku...
...ušs jí protách perka aspoň??? ...a??? ...co SD, nevokážete se tam???
Filous psal:vOjTaB6 psal:Filous psal:
...to má trochen z rukyProc? ...znam, jiny, ktery si tam jeli pres 200 kilaku pro motorku...
...ušs jí protách perka aspoň??? ...a??? ...co SD, nevokážete se tam???
Protách.....
...neco neuveritelnyho, prvnich par kilaku jsem se na tom tak nejak snazil poskladat a zmenit nektery navyky z Bandita, pak uz to bylo super, i na ty zabehovy votacky to jede jak . Pristi tyden mam dovcu, tak uvidm, podle toho jak bude vypadat vikend, tak bych se pak nekdy stavel na servise.
Na SD nevim, je blby, ze to je v tejdnu, takze to se mi moc nechce...
Jo, a abych nezapomnel, kvuliva zenskej jsem nikdy nehubnul, ale kvuli tejhle mrse ted beham, posiluju, jezdim na kole, jen abych neco shodil a moh si ji uzit na max.
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Filous psal:vOjTaB6 psal:
Proc? ...znam, jiny, ktery si tam jeli pres 200 kilaku pro motorku......ušs jí protách perka aspoň??? ...a??? ...co SD, nevokážete se tam???
Protách.....
...neco neuveritelnyho, prvnich par kilaku jsem se na tom tak nejak snazil poskladat a zmenit nektery navyky z Bandita, pak uz to bylo super, i na ty zabehovy votacky to jede jak . Pristi tyden mam dovcu, tak uvidm, podle toho jak bude vypadat vikend, tak bych se pak nekdy stavel na servise.
Na SD nevim, je blby, ze to je v tejdnu, takze to se mi moc nechce...
Jo, a abych nezapomnel, kvuliva zenskej jsem nikdy nehubnul, ale kvuli tejhle mrse ted beham, posiluju, jezdim na kole, jen abych neco shodil a moh si ji uzit na max.
...počkej aš uslyšíš, jag chrčí sání dyš máš točkoměr těsně přet červenym
...zas neblbni s tym tělocvikem, ať si neskurvíš figuru, víš co to stálo peněs!!!
Filous psal:...počkej aš uslyšíš, jag chrčí sání dyš máš točkoměr těsně přet červenym
...zas neblbni s tym tělocvikem, ať si neskurvíš figuru, víš co to stálo peněs!!!
To je mi jasny, ale us to chce zmenu, docela me to i bavi, nehlede na to, ze je aspon v Norimberku po vecerech co delat. A podel plavebniho kanalu jezdej na In-linech moc hezky kocenky, takze kdyz se dobre chytis, tak mas pred sebou docela peknou motivaci ve vopnutejch sorteckach...
a vo votackomeru pred cervenym mi ani nemluv, na to uz se tresu jak pes na kost...
Bandit rulezz!!!
Stránky: 1