Nejsi přihlášen
ABS
Čus, mám možnost koupit komplet ABS na moj kepku, za slušný love. Jediný co je problém, že Bandasky s ABSkou mají v otáčkoměru jednu diodu s kontrolkou. To jediný k tomu nemá. Myslíte, že se to dá sehnat v Suzuce? Bych si tam zavolal, ale je sobota kuwa. A poslední otázka vzít to či nevzít cena bude tak do 2 litrů.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Re: ABS
no to právě nevim. Stejně to ale asi vezmu pokud to vyjde, za ty love to jde, komplet s nádržkou, brzdičema, hadicema atd atd.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
a není takhle náhodou i jiná řídící jednotka atd.?
páč jisto jistě to má jako každý abs elektronický ovládání a ne jenom diodu v budíku,ta jen oznamuje funkci jako kontrolka u auta když se ti abs spustí,né?
takže to abys taky k tomu mněl komplet kabelový svazky z celý motorky bych řek a to cdi
no a nemá to náhodou jinak svojí jednotku? Jinat je to tady http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie … %26fvi%3D1
Zdenda psal:no a nemá to náhodou jinak svojí jednotku? Jinat je to tady http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie … %26fvi%3D1
...jasne ze ma ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Hele koupil jsem to jen tak pro zajimavost. Je to znovy motorky, novy dily, je to komplet hadic, brzdicu, nadrzky na brzdovou kapalinu, brzdovy packy, desticek co maji najeto 900km, tak si myslim, ze jen tyhle komponenty maji dalece vetsi cenu. To nemluvim o samostatne jednotce ABS. Nevim treba to zkusim zapojit, jenze se mi nechce kupovat jiny budiky, nebo je shanet po bazaru. A mam to rad original, takze nic bastlit nebudu.
Stránky: 1