Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 01.04.2009 18:15:12 Offline |
co vám na tom nesedí?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 01.04.2009 18:37:29 Offline |
Re: co vám na tom nesedí?
nee ptal se mě na to známi co se mu zamlouvá! víc očí víc vidí. mě nesedí světlo, lak, a barva motoru
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:nee ptal se mě na to známi co se mu zamlouvá! víc očí víc vidí. mě nesedí světlo, lak, a barva motoru
No jasný..světlo je replika..je to přelakovaný a když už měl podřený víka,tak to celý cáknul na černo..(Aby to vypadalo jak B12..)
Nicméně-jestli to udělal všechno dobře,celkovej stav ujde a nejede to šejdrem,tak bych to aspoň vomrk..
PURE NAKED BIKE!
barynek psal:možná by se ti tam mohl jet podívat luig, z cv je to kousek se ho zkus zeptat, nebo někoho přímo z Kadaněk, Jiri50 třeba
Barynku není lepší tady to eSko a je jen o teset tyček dražší
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:barynek psal:možná by se ti tam mohl jet podívat luig, z cv je to kousek se ho zkus zeptat, nebo někoho přímo z Kadaněk, Jiri50 třeba
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html
čoveče ta je pěkná ale má jeblý vyfuck ještě kdyby to byla dvanda tak je to ouplně good
v pátek jedu do Třebíče, ale na svatbu, tzn. jíst, pít, pařit takže na mášu nezbude čas
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kakac psal:barynek psal:možná by se ti tam mohl jet podívat luig, z cv je to kousek se ho zkus zeptat, nebo někoho přímo z Kadaněk, Jiri50 třeba
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.htmlčoveče ta je pěkná ale má jeblý vyfuck ještě kdyby to byla dvanda tak je to ouplně good
v pátek jedu do Třebíče, ale na svatbu, tzn. jíst, pít, pařit takže na mášu nezbude čas
No jo když já jsem na ty polotučný
Možná až vyrostu a dospěju tak si pořídím dvanáctku
barynek psal:Kakac psal:No jo když já jsem na ty polotučný
Možná až vyrostu a dospěju tak si pořídím dvanáctkuti pakj prodam tu svou
To budu ale muset zabít svoji polovičku
Ale co bych pro eS-kovýho bandita neudělal
To Sko je rozhodně lepší! Podle mě stojí zato si 10 000 připlatit za o 4 roky novější motorku. U tý nahý je mi divnej ten motor. Ted se možná pletu, ale neměli 600ccm bandity z posledních let černej motor? Jestli třeba ten motor nejni měněnej.
Stříkání motoru na černo bych pochopil u někoho kdo to má jako leštěnku a tady když se podívám na svody tak ty u nějakym leštění asi dlouho neslyšeli...
Libor nx psal:nevím jestli nekoukám špatně,ale zdá se mi že to má každej kotouč jinej
To si myslím že ne , ale ten zadek je trošku pochroumanej,ale zas za ty love.Která není zválená i ta moje byla,ale ne od mě.
Paladin86 psal:To Sko je rozhodně lepší! Podle mě stojí zato si 10 000 připlatit za o 4 roky novější motorku. U tý nahý je mi divnej ten motor. Ted se možná pletu, ale neměli 600ccm bandity z posledních let černej motor? Jestli třeba ten motor nejni měněnej.
Stříkání motoru na černo bych pochopil u někoho kdo to má jako leštěnku a tady když se podívám na svody tak ty u nějakym leštění asi dlouho neslyšeli...
černej motor měli B 650 r.v. 05 a 06
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
sem to tu četl... a teda...:
k banditu...:
tenhla bandit byl na 100% model S, protože v tomhle roce verze 'N' madla pro spolujezdce neměly a neměly ani centrální stojan...
budíky jsou stejné jak u 'S' i 'N' světlo replika to je jasné, kotouč maximálně z SV protože Honda má 5 šroubů na unašeči a ne 6 jak má Suzuki...
každopádně bych se tomuhle banditu asi vyhnul obloukem...
no spíš bych o něj ani neprojevil zájem...
sme tedka dovezli kolegovi banditka.. za 35 tisíc, z roku 96 ale v původním stavu, jen lehce podřenou kapotu... sice si vyžádal investice... ale jen ty standartní... jinak nic... a má pusinu za 48 tis... jen jezdit...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
A ta B6 v Esku je taky nejaka prelakovana lehce aspon teda odstin nadrze a plastu k ramu me moc nesedi, ale porad vypada zlate podle teho Enka
Stránky: 1