Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2009 12:13:40 Offline |
v přeplněném městě na motorce
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 … otorce.htm
ten člověk to nemá v hlavě úplně v pořádku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Re: v přeplněném městě na motorce
je to kokot ale kličkoval pěkně...
spíš by mě zajímalo co to byl ta povrch že se ta motorka skoro nebyla schopna udržet...
na podivani pekny , ale to uz je stary trosku to videjko
Fik-B6S psal:je to kokot ale kličkoval pěkně...
spíš by mě zajímalo co to byl ta povrch že se ta motorka skoro nebyla schopna udržet...
Na to jsem taky koukal! Vzhledem k jeho jízdnímu stylu si myslim, že to je tim, že už z tý motorky má dvojstopý vozidlo!
Fresh Man psal:Fresh Man psal:luig psal:Nevim jak vy ale já mu přál aby ho na jedný z těch křižovatek co projel na červenou sundalo auto a do smrti si zajezdil už jenom na vozejku, kokot
žasnu... a je mi na
...mě taky
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Komentoval jsem jsem způsob a riziko jízdy. Zranění nepřeju nikomu, ale teb blb si o zmrzačení vyloženě říká sám. A klidně si to někteří berte osobně, ale kdo souhlasí s takovýmhle stylem jízdy, je u mě kokot taky...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
tak vem si jak ten asfalt je ulejzanej, asi horkem a tim jak po tom projede mraky aut tak to asi bode docela hladky a tak to na tom utrhne lehcejc kdyz zaslapne zadni brzdu a nebo v naklonu tomu taha za heft nekde sem to mel v lepsi kvalite melo to 100 MB nejak.
A teď mi řekněte, nadáváte tady na něj, očividně to měl dobře vruce (ale to je fuk)..Křižovatky na červenou je prasárna,to bez debat...A teď k věci...co je horší-takhle si podriftovat ve městě při relativně malý rychlosti a nebo lítat v provozu po okreskách dvě kila, na dálnici víc Tady nadáváte a kdo z vás jezdí slušně, aby si lidi řekli, "jo,tendle motorkář jel předpisově"....Já být mnohými, zamet bych si nejdřív před vlastnim prahem (ovšem jestli kritici jezdí opatrně a předpisově, tak se hluboce omlouvám za nařknutí)....Ale přát automaticky někomu,aby se dostal na vozejk jen kuli tomudle, to je síla
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:A teď mi řekněte, nadáváte tady na něj, očividně to měl dobře vruce (ale to je fuk)..Křižovatky na červenou je prasárna,to bez debat...A teď k věci...co je horší-takhle si podriftovat ve městě při relativně malý rychlosti a nebo lítat v provozu po okreskách dvě kila, na dálnici víc Tady nadáváte a kdo z vás jezdí slušně, aby si lidi řekli, "jo,tendle motorkář jel předpisově"....Já být mnohými, zamet bych si nejdřív před vlastnim prahem (ovšem jestli kritici jezdí opatrně a předpisově, tak se hluboce omlouvám za nařknutí)....Ale přát automaticky někomu,aby se dostal na vozejk jen kuli tomudle, to je síla
nikomu bych nic podobného nepřál...
ale taky upřímně kdy si lidi řeknou že ten jel předpisově? proti motorkám je obecná averze takže i kdyby jsi jezdil mimo obec 80 tak tě budou mit všichni za dobytka... nejezdímsice podle předpisů ale obec tak nějak dodržuju...
fidoB6 psal:A teď mi řekněte, nadáváte tady na něj, očividně to měl dobře vruce (ale to je fuk)..Křižovatky na červenou je prasárna,to bez debat...A teď k věci...co je horší-takhle si podriftovat ve městě při relativně malý rychlosti a nebo lítat v provozu po okreskách dvě kila, na dálnici víc Tady nadáváte a kdo z vás jezdí slušně, aby si lidi řekli, "jo,tendle motorkář jel předpisově"....Já být mnohými, zamet bych si nejdřív před vlastnim prahem (ovšem jestli kritici jezdí opatrně a předpisově, tak se hluboce omlouvám za nařknutí)....Ale přát automaticky někomu,aby se dostal na vozejk jen kuli tomudle, to je síla
Přát někomu aby se zrakvil je hovadina,když nikomu neublíží,ať si jede jak umí
Ale přesto mi to přijde jako blbost,nebyl moc daleko od crashe
...a bude hůř!
Tím co sem naspal sem nemyslel, že to schvaluju a že jel předpisově, ale podlé mýho sou daleko daleko horší styly jízdy...Jen mi rozsekal ten "vozejk"...Jako normální člověk nemůže přece někomu přát vozejk (v tomto kontextu)...
Banditatom (Člen) 01.04.2009 16:55:25 Offline |
kontrolor vytíženosti kufru no
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
XJelen psal:karlos100 psal:XJelen psal:
mladí a neklidní teda neklidnejJsme už starý fotrové,viď
Když se nezabijou,ať si užijoujsem to spíš myslel na toho kolegu přejícího vozejček...
Jo,jak jsem psal,to je píčovina,takový věci se nepřejou
Sem myslel,že budeme moralizovat
škoda
...a bude hůř!
Třeba to měl v ruce ale takhle jezdit v provozu kde se motaj lidi na přechodech, kolem silnice atd je u mě prasárna největší. Nemůže vědět co mu tam skočí, kdo otevře dveře u auta atd. Ať si lítá po okreskách, tam je šance že zkurví život sobě a klidně i někomu jinýmu daleko menší. Plno lidí tu semnou nesouhlasí ale takovej je můj názor na takovýhle počínání. A už vůbec nechápu co z toho má že to dává na net
Ne asi
luig psal:Třeba to měl v ruce ale takhle jezdit v provozu kde se motaj lidi na přechodech, kolem silnice atd je u mě prasárna největší. Nemůže vědět co mu tam skočí, kdo otevře dveře u auta atd. Ať si lítá po okreskách, tam je šance že zkurví život sobě a klidně i někomu jinýmu daleko menší. Plno lidí tu semnou nesouhlasí ale takovej je můj názor na takovýhle počínání. A už vůbec nechápu co z toho má že to dává na net
Víš jak, nikdo neřikal, že bomba, ať takhle lidi jezdí furt...
taky bych nikomu nepřál vozejk
jezdím taky jak
ale udělám jednu vyjímku:
všem zlodějům ať upadnou ty zkurvený haksny u ramen
sice to patří jinam ale trochu i sem
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:taky bych nikomu nepřál vozejk
jezdím taky jak
ale udělám jednu vyjímku:
všem zlodějům ať upadnou ty zkurvený haksny u ramen
sice to patří jinam ale trochu i sem
A cikánum hlavy
JÁ SI TĚ V TÉ OBCI LETOS POHLÍDÁM!!!
Fik-B6S psal:fidoB6 psal:A teď mi řekněte, nadáváte tady na něj, očividně to měl dobře vruce (ale to je fuk)..Křižovatky na červenou je prasárna,to bez debat...A teď k věci...co je horší-takhle si podriftovat ve městě při relativně malý rychlosti a nebo lítat v provozu po okreskách dvě kila, na dálnici víc Tady nadáváte a kdo z vás jezdí slušně, aby si lidi řekli, "jo,tendle motorkář jel předpisově"....Já být mnohými, zamet bych si nejdřív před vlastnim prahem (ovšem jestli kritici jezdí opatrně a předpisově, tak se hluboce omlouvám za nařknutí)....Ale přát automaticky někomu,aby se dostal na vozejk jen kuli tomudle, to je síla
nikomu bych nic podobného nepřál...
ale taky upřímně kdy si lidi řeknou že ten jel předpisově? proti motorkám je obecná averze takže i kdyby jsi jezdil mimo obec 80 tak tě budou mit všichni za dobytka... nejezdímsice podle předpisů ale obec tak nějak dodržuju...
když to jede,je to OK
kua to sou reakce, za me i
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
Ice psal:Komentoval jsem jsem způsob a riziko jízdy. Zranění nepřeju nikomu, ale teb blb si o zmrzačení vyloženě říká sám. A klidně si to někteří berte osobně, ale kdo souhlasí s takovýmhle stylem jízdy, je u mě kokot taky...
...sem kokot, vopčas se prostě neudržim...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Ice psal:Komentoval jsem jsem způsob a riziko jízdy. Zranění nepřeju nikomu, ale teb blb si o zmrzačení vyloženě říká sám. A klidně si to někteří berte osobně, ale kdo souhlasí s takovýmhle stylem jízdy, je u mě kokot taky...
...sem kokot, vopčas se prostě neudržim...
Vopčas je myslim kokot každej z nás
proč by jsme jezdili,kdyby to bylo jen podle předpisů
a důležitý je dycky dojet
...a bude hůř!
karlos100 psal:fidoB6 psal:karlos100 psal:a důležitý je dycky dojet
A vojet
jak co Bejku
sem teď poránu viděl úřednický hrůzy,
a bylo to spíš na
úřednice nerajcujou?
fidoB6 psal:karlos100 psal:fidoB6 psal:
A vojetjak co Bejku
sem teď poránu viděl úřednický hrůzy,
a bylo to spíš naúřednice nerajcujou?
No,prošlo jich okolo dost,a jen jedna byla pěkná,
ale tu zastínily ty nadměrný kila ostatních oblud
bylo jich asi šest,váhově tak patnáct
...a bude hůř!
Stránky: 1