Nejsi přihlášen
Prodej vraku - kde, kdo???
Ahoj Bandiťáci a Bandiťačky. Tak nadešla chvíle kdy potřebujeme prodat vrak našeho Banditka. Fotky všichni jistě důverně znáte.
Včera nám úspěšně vyplatili náhradu škody za motorku a oblečení. Ještě nás čeká další štace za bolestné a ušlý příjem. Když už to ale jednou prošlo i bez soudního rozhodnutí, tak to snad projde i podruhé.
No a až se penízky sejdou, tak bude motorka nová. Pro Datla i pro mě = 2 kousky v garáži !!!! Už aby to bylo.
Jaro už nestihneme, ale léto bude možná reálné ....
Děda stále trvá na svém a jdeme k soudu. Kdy to se neví. Nicméně pojišťovna po několika telefonátech vyplatila náhradu škody na základě závěrečné zprávy Policie a vypracování obžaloby.
No to znamená, že se prodává vrak. Vzhledem k tomu že nám domá nefunguje internet, je Datel nahraný a bez možnosti komunikace. PRoto se na všechny obracím s prosbou.
Dejte mi prosím typ kde by se dal vrak udat.
Díky všem.
Lidičky Bandit....BUDE !!!
Re: Prodej vraku - kde, kdo???
zavolej si do www.motopuzzle.cz
tak pokud to někdo vykůpí jako vrak,tak to vykůpí s tím,že chce vydělat na rozprodeji jednotlivých dílů,tudiž sa ptám,estli by nebylo lepčí toho někoho vynechat a rozprodat to sám a až případné špeky,keré nejsů potřeba tag často, hodit do bazáru s náhradníma dílama jedině,že by sa vám to nechtělo si s tím hrát,to pag potom jó a to ně zas napadá,že ste na tomasi vydělali strašně moc peněz,že je důchodce vlastně chudák,dyž teho Datlíka sundal a že by ste ně nějaký ty love mohli dat,abych si moh kůpit eště jednu motorku a Pákistánce nechat jen na leštění.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Tak jak píšeš Moure. Prodat to chceme jako celek a vydělat asi především na těch papírech. Technickou má chudáček až do května 2007.
Kdo měl zájem, tak si drobnosti už odebral. Zbytek půjde jako jeden kus. Není čas a teď ani možnost komunikace jak to rozprodat po kusech.
TAkže čekám na další návrhy, nápady a možnosti....
Uvidíme.....
Mour psal:Póla: Techničák na Bandasku je prodejný? Na co? Dyť motorku si přece běžně přihlásím, ne?
a není to jak s autama že co bylo starší než nějaký ten rok tak se nedalo po dovozu přihlásit? byla tam nějaké lhůta a když to bylo starší tak to nešlo...
2 Pola: asi to nemá v TP 25Kw?
25 kW to nemá.
To P: Sekej si doma dříví .... třeba se ti uleví.
Na morálku si nehraju.
Dědula nemá tu slušnost aby přiznal vinu a o tom že chtěl z míst havárie odjet ani nemluvím.
Hodláme z toho vytřískat co to půjde a nemáme problémy s tím že se prodá vrak s papíry. Koneckonců si to pojišťovna odečetla od plnění.
Takže prosím o typy kde by se dal vrak udat.
Jinak si morálku nechte na doma a k pivu.
Mour a PtrP: na jednu stranu máte pravdu a boužel je to nový typ, kterého se to ofiko netýká. Ale dám příklad. Motorka traší 8 let, dovezená, pánove držtě si kloubouky ze Švýcar. A jste namydlení jak prase na porážku, bo takovou motorku už oficiálně nepřihlásíte, bo nejni z členského státu
Tož tak:-D
Naposledy...
Prodáváme vrak motorky jako celek s technickým průkazem.
Jestli toho kupující využije a papíry se štítkem použije na legalizaci krádeže jde to mimo nás.
Blbě by se měl cítit ON a ne my.
My jsme ti POŠKOZENÍ kteří kvůli debilitě druchých řeší problém co s vrakem...
Naštěstí.... mohla jsem už taky nosit kytičky na hrob a dědula by se stále cítil nevinen.
HAU...
Jiřina psal:Mour a PtrP: na jednu stranu máte pravdu a boužel je to nový typ, kterého se to ofiko netýká. Ale dám příklad. Motorka traší 8 let, dovezená, pánove držtě si kloubouky ze Švýcar. A jste namydlení jak prase na porážku, bo takovou motorku už oficiálně nepřihlásíte, bo nejni z členského státu
...přečti si o víc řádků výš co jsem psal
Moure, Moure....co ti hlava nebere?
Proč rýpeš? To ti tak ležíme v žaludku?
Žiješ v ČR, což je Kocourkov a to co si nevyboxuješ to nemáš.
Já se starám jen o svůj "chleba" ....
Cítíme se poškozeni. Cítil by ses jinak na našem místě?
Život se nám obrátil naruby vinou jiného.
Prodávám vrak s TP. Jestli ho někdo opraví nebo rozprodá na díly je na něm.
A jestli někdo zneužije TP je to jeho trestní rejstřík.
NA koho mám pořád brát ohledy... a kdo je bere na nás...
Neděláme nic nelegálního. Nikdo neříká že to není neopravitelné...otázka je za kolik a kdo do toho půjde.
Proč si asi tak pojišťovna od plnění odečítá hodnotu zbytků?
No asi proto že je majitel může dále zhodnotit.
Nepruď a běž si dát panáka na zdraví, protože o to tady jde. Ostatní jsou jen kecy.
krade soused? proč bych nekradl já....
uplácí soused? proč bych neuplácel já....
beres soused úplatky? přece se nebude mít líp, než já....
....ohánět se Kocourkovem mohou jenom slabí jedinci....jen ten, kdo si sám snaží odůvodnit PROČ on taky.....
to Mour: když jsme u těch koček a kocourkova.....něco pro vás máme, že zdavím ženu....
Tahle diskuze ztrácí veškerý smysl a administrátor by ji měl zavčasu odsranit. Komentář ale ještě napíšu.
To PetrJ.: nemám žádné výčitky když prodám vrak motorky.
To ze mně nedělá zloděje.
Označuj si za slabého jedince koho chceš... morální hodnoty si nosíme všichni v sobě a je to o tom jak se zachováš v krizových situacích.
A pokud nejde o život jde o hovno. Doslova a do písmene.
Pokřivenou morálku má ten kdo ten vrak využije k trestné činnosti a ne ten kdo ji plně dle zákona prodá.
Nevidím důvod proč se mám cítit jako zloděj jenom proto že si hájím svá práva a "boxuju" o místo na slunci. Vždy v mezích zákona a slušně.
Nenechám se sebou jen tak zametat.
Takový srab ale nejsem abych facku oplácela fackou.
Jsou i jiné zbraně a je jen o tom umět je využít a nebít se toho. No a jestli takové lidi označuješ za slabé jedince, respektive za zloděje, je to tvá noční můra.
To all: Tímto končím tuhle diskuzi, protože je to jen o vzájemném napadání.
Nikdo z Vás nebyl schopen poradit kde prodat. Až na první vyjímku.
Jen se utrhujete jak je nemorální vrak prodat.
Co byste s tím vrakem dělali vy?
Určitě zaplatili likvidaci na vrakovišti...už vás všechny vidím...moralisty
JÁ VÁM NEVÍM, ALE JÁ ROZBÍT MAŠINU A NECHTÍT JÍ OPRAVOVAT, TAK JÍ TAKY PRODÁM JAK JE, TZN VČETNĚ PAPÍRŮ.. PROSTĚ JAKO CELEK. KDYBY JÍ NĚKDO CHTĚL JEN KVŮLI PAPÍRŮM, TAK SE MU PŘECE NEVYPLATÍ KOUPIT CELEJ VRAK
viz avatar:)
Panove pokud se nepletu tak Póla se ptala kde se da prodat jejich VRAK !!!
Tak co tu resite co je a neni moralne !!!
Tak tedy na jednoduchou otazku jednoducha odpoved.
mpr, www.moto-mp.cz
Pólo pokud najdu jeste neco jineho dam vedet.
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
škardík psal:JÁ VÁM NEVÍM, ALE JÁ ROZBÍT MAŠINU A NECHTÍT JÍ OPRAVOVAT, TAK JÍ TAKY PRODÁM JAK JE, TZN VČETNĚ PAPÍRŮ.. PROSTĚ JAKO CELEK. KDYBY JÍ NĚKDO CHTĚL JEN KVŮLI PAPÍRŮM, TAK SE MU PŘECE NEVYPLATÍ KOUPIT CELEJ VRAK
Souhlas. Mě to přijde stejné, jako když někdo prodává motorku s tím, že jí rozebral a neumí jí dát zpátky dohromady (tzv. v krabici). Měl jsem s tím zkušenost
Tohle je podle mě stejněj případ. Nevidím na tom nic špatného.
Vaše myšlení mi přijde trochu paranoidní.
Když to hodím na auta, tak by někdo stejně tak mohl koupit nějakého... třeba Passata za 100 tis, který jezdí, má technickou, ale prostě je to šunt (500 tis km, neservisovaný, omlácený...) a čísla hodit na vyšperkovaného krasavce za milion, který byl ukradený někde v Německu.
2 Pola: Možná bych si vzal motor a udělal si káru
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
No tak to asi budu za největšího zmrda (opět) já!
Nijak bych se s tim nesral a taky už jsem to podobně udělal kdysi se simsonem...
Je to vrak-prodat díly,papíry zvlášť-a je mě uplně u prdele,co s tim pak bude dotyčnej dělat!
Co na tom?
Takových případů jsou jen u nás statisíce!
Ten simsom doteď jezdí a nikdo nic není a všichni jsou spokojený...Je to jen stroj...
A když někde splašim motku bez PP,tak si k tomu od někoho ty papíry klidně koupim,přeflákám čísla a jedu dál!
Je to uplně podobnej system jak se softwarem-kolik z vás má legální windows???
Sám bych nikdy nic neukrad,ale než něco eko.likvidovat a starat se,tak to raději "dobře" prodám,ikdyž budu vědět,že na těch papírech bude čorka!
PURE NAKED BIKE!
Já bych to udělal jinak(myslím právně) pojišťovna uzná totálku a auto či moto se zlikviduje a s TP, basty a fidli. Prodej samotných papíru bych zatrh. Máš vrak který u kterýho nerentuje oprava? chceš se ho zbavit, tak ho prodej ho fimně na likvidaci na ND a TP a štítky zrušit. Mě ostatně prodávání holých papírů sere. Kdo to koupí??? Ten co něco ukrad nikdo jinej memá důvod to kupovat. Když ti nekdo ukradne stroj, tak máš papíry. Nahlásíš krádeš, moto se nenajde, případ se uzavře a seberou ti papíry. K čemu ti jako doma budou??? Na ho.... ... ač je to smutný...
Možná semnou někdo nasouhlasí....
... a neni to nic proti Datlíků, jen můj názor na problematiku TP a čórek.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Koldan: pokud chceš druhou motku tak se pouč ve vlastních řadách: http://www.novinky.cz/koktejl/pakistane … 5mjv6.html
jak dlouho ještě?
Doufám,že ta motyka bez PP nebude ta moje bo bych jí chtěl potkat na srazu a majitele taky.Stojim za Mourem.Jaký Vám dala zbytky pojišťovna?Při odhlášení vozu z registru mot.vozidel pojišťovna snižuje cenu zbytků na min.viz Allianz
Čau Prase
šlo mi spíš o tenhle případ:
Jeden simson na kaši se zadřeným motorem a s PP.
Druhej ve stodole po strejcoj,kterej ho snad někde kdysi koupil v hospodě bez PP.
Co mam raději dělat?Narvat X tisíc do vraku,nebo přeházet čísla a jezdit vesele dál?
Osobně jsem volil a volit budu to druhý!
Navíc motorka neni nic jinýho než ráma papíry-ostatní je spotřební zboží...
Jak říkám,sám nemam žaludek a zřejmě ani povahu něco krást,ale takový prkotiny jako je přehazování papírů a vyrážení čísel jsem zažil už jako očumující dítě dost...nejspíš to bude v tom
PURE NAKED BIKE!
vidím, že tady se fakt vždycky každá diskuze obrátí proti tomu, kdo jí rozpoutal....a vždycky směrem úplně do háje...
póla s datlem prodávaj zbořeninu s TP a každej z nich hned udělá překupníky a kdo ví co ještě....
myslím, že v pravidlech diskuze je, ať každý přispěje tím, na co se ho někdo ptá a nekecá o blbostech (i když v některých tématech to ani jinak nejde , ale zrovna tohle mi takový nepřijde...)
takže kdo ví ať poradí kde to střeli a je to....
nikomu nic ve zlým
No nevim,ale třeba na motoinzerci se motyky bez papírů objevujou poměrně často...
Přece by nebyl zloděj tak blbej,aby si dal inzerát i s ůdajema atd. na veřejný stránky?!
Takže když to někdo(a nemusí to bejt zrovna nepoctivej zmetek)koupí,pak si koupí něco bez PP a nechá to přeflákat a bude to užívat jako vlastní motorku-proč ne?
Je to jeho věc...dokud se to nějakým způsobem nedotýká mě,tak to neřešim...a i kdyby-to,co někdo šlohne,se v drtivý většině případů už nenajde
PURE NAKED BIKE!
tohle téma by stálo za to otevřít jako nový.....
je to celkem dobrý k diskuzi...
Raději ne-už teď mě budou beztak všici mít za zloděje a podvodníka!
Kdybych viděl lapku,jak mi něco krade,tak ho snad rozčtvrtim heveremAle co se týče drobnejch "nemorálních" přestupků jako je rychlejší jízda,kouření v nevyhrazeném prostoru a přerážení čísel-nejsem matka Tereza!
PURE NAKED BIKE!
Michal GSX (Člen) 28.02.2007 20:12:53 Offline |
Póla psal:Tahle diskuze ztrácí veškerý smysl a administrátor by ji měl zavčasu odsranit. Komentář ale ještě napíšu.
To PetrJ.: nemám žádné výčitky když prodám vrak motorky.
To ze mně nedělá zloděje.
Označuj si za slabého jedince koho chceš... morální hodnoty si nosíme všichni v sobě a je to o tom jak se zachováš v krizových situacích.
A pokud nejde o život jde o hovno. Doslova a do písmene.
Pokřivenou morálku má ten kdo ten vrak využije k trestné činnosti a ne ten kdo ji plně dle zákona prodá.
Nevidím důvod proč se mám cítit jako zloděj jenom proto že si hájím svá práva a "boxuju" o místo na slunci. Vždy v mezích zákona a slušně.
Nenechám se sebou jen tak zametat.
Takový srab ale nejsem abych facku oplácela fackou.
Jsou i jiné zbraně a je jen o tom umět je využít a nebít se toho. No a jestli takové lidi označuješ za slabé jedince, respektive za zloděje, je to tvá noční můra.
To all: Tímto končím tuhle diskuzi, protože je to jen o vzájemném napadání.
Nikdo z Vás nebyl schopen poradit kde prodat. Až na první vyjímku.
Jen se utrhujete jak je nemorální vrak prodat.
Co byste s tím vrakem dělali vy?
Určitě zaplatili likvidaci na vrakovišti...už vás všechny vidím...moralisty
Ty krávo sem to musel voprásknout celýto nemá chybu
myluju tydle diskuze
ať žije bandit forum, přístupné všem!
ps:esli nebude problém jinde než vtom vraku
jen chlap ví,co chlap potřebuje !
Po totální škodě a pokud si dobře pamatuju ty fotky co tu byly, to rozhodně totální škoda byla, se odečítá od obvyklé ceny před poškozením obvyklá cena VYUŽITELNÝCH zbytků, rozdíl je pak majetková újma vniklá poškozením vozidla.
Vzhledem k tomu, že opět podle těch fotek co si matně pamatuju, byly využitelný zbytky bezmála rovny nákladům na likvidaci vraku, by pojišťovna žádný zbytky vodečítat neměla. Pokud nebudeš moc prodat za tu hodnotu co ti vodečetli, zdokladuješ to
( kopie inzerátů ) a můžeš pak reklamovat výpočet. Podle mého názoru, Ti vrakovištník stejně kloudnou cenu nedá.
Nakonec se může stát, že místo odečtu zbytků naopak pojišťovna zaplatí likvidaci vraku ...
Myslel sem, že v tom děláš a tudíž to znáš ...
ale di, Ty brepto ...
Co se tady serete,že byste sekali ruce a jak je všechno kolem kradenejch motorek zmrdovský atd?
Hlavně že si všichni do jednoho chodíte kupovat nový díly do zastoupení a značkovejch servisů,že jo?
Jeden jako druhej nakupujete na inzeráty a na motovrakovištích použití díly a teď budete chytrý,že jo? Kde se asi ty díly použitý berou? No jasně přece z bouranejch motorek...
A tomu věří akorát DEBIL a alibista...
To se jako musim dneska Póly zastat,proč vona by to mněla řešit co si s tim kdo udělá!
KOVAL psal:Jo,jo,tak to máš pravdu,jestli je to vo tom jak by se mněl svazák zachovat,tak to jo.
Jinak se to ale jeví že místní odhodlaní svazáci za rohem šoustaj svazačky a hulej trávu,ale jen pokud je nikdo nevidí..
satanví že máš recht
KOVAL psal:Co se tady serete,že byste sekali ruce a jak je všechno kolem kradenejch motorek zmrdovský atd?
Hlavně že si všichni do jednoho chodíte kupovat nový díly do zastoupení a značkovejch servisů,že jo?
Jeden jako druhej nakupujete na inzeráty a na motovrakovištích použití díly a teď budete chytrý,že jo? Kde se asi ty díly použitý berou? No jasně přece z bouranejch motorek...
A tomu věří akorát DEBIL a alibista...
To se jako musim dneska Póly zastat,proč vona by to mněla řešit co si s tim kdo udělá!
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Nevšim sem si že by Póla nabízela nějaký doklady a štítek?!
Nabízí k prodeji havarovanou motorku a to tak jak stojí či spíš leží!!!!!!!!
Co s ní kdo udělá je jeho věc a je uplně jedno jestli si u toho bude třeba jen honit vocas a stříkat na ten vrak ....
to Pola: nevim sice která pojišťovna Vám to likvidovala ale jak už tady někdo psal.. při totální škodě pojišťovna určuje obecnou cenu vozidla na základě průzkumu trhu, a tabulek. Pak určí cenu za využitelné zbytky tzn. co z vraku se dá použít např. pneu motor, DOKLADY atd. Tyto využitelné zbytky se odečtou od obecné ceny vozidla a to by po nějakých drobných úpravách měla být částka pro Vás. Pokud se Ti cena za využitelné zbytky zdá být nereálná, podej si písemnou stížnost na postup likvidace této PU a žádej její nové přešetření. Dále máš právo nahlédnout do spisu kde uvidíš jak a načem pojišťovna postavila svůj výpočet. Dále existuje možnost odprodání vraku pojišťovně, (je to sice nestandartní služba, nicméně tady je) pojišťovna pak tento vrak prodává na veřejné aukci. Takže pro všechny svaté a bezúhoné moralisty SORRY, ale je to naprosto legální obchod a možná by jste se divily co všechno se na podobných aukcích prodává, komu a za jaké peníze...
to pro případ že nevíš co s vrakem a nechceš stím zabíjet čas...
pokud to děláš pro peníze, tak se snaž vytřískat z toho co nejvíc, souhlasím s Tebou a dalšími podobně uvažujícími bandity. Není přece Tvůj problém co a kdo s tím vrakem udělá. jen Ti doporučuji dobře napsat kupní smlouvu, aby jsi se později vyhnula zbytečným předvoláním k podání vysvětlení, a někde motyka s Vaším jménem v odhlášce něco vyvede...
hodně štěstí...
Ducati Monster S4R (2006)
nabídka bez dokladu legalni puvod! JEN SMS
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=130201
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
... koukam,tady je to samej svetec.
Nevim proc tady nekteri stavi na stejnou uroven zlodeje,a nekoho kdo prodava vrak s doklady?!!!!
...chcete byt papezstejsi nez papez?
Draku,nevim na co sem davas takovy odkazy, to co prodavaji Datlovci,neni prece to same,co dela nekdo kdo prodava,nebo se snazi zlegalizovat corku...si sakra pletes pojmy a dojmy...
...che palle !!!
Asi to málokdo pochopil, mě je úplně jedno co s tím Datlovci udělají. Akorát jsem chtěl poukázat na to, že když si někdo koupí téměř nepoužitelný vrak a hlavně použitelné doklady k motorce, která jde při dovozu z jakékoliv země úplně normálně!!!! a oficiálně !!! přihlásit, tak k čemu je má??? Kdyby byly aspoň na 25 kW, tak to bych snad pochopil, ale takhle. Chápete tu podstatu věci???
Doufám, že pak tady ti hrdinní nesvazáci nebudou pak brečet.
Jo a vy nesvazáci, viděli jste ty fotky motorky, pamatujete se na ně?
yello psal:... koukam,tady je to samej svetec.
Nevim proc tady nekteri stavi na stejnou uroven zlodeje,a nekoho kdo prodava vrak s doklady?!!!!
...chcete byt papezstejsi nez papez?
Draku,nevim na co sem davas takovy odkazy, to co prodavaji Datlovci,neni prece to same,co dela nekdo kdo prodava,nebo se snazi zlegalizovat corku...si sakra pletes pojmy a dojmy...
Neřekl jsem že je to to samé, jen je to prostě příležitost. Asi to není chyba Datlovců, ale systému. Jestliže to byla totálka tak pojišťovná má vyplatit škodu a dokladit zabavit a zrušit. Přeci jak můžu mít doklady na motorku která není???
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
osiris psal:...soft neukradnes druhymu, ale billovi
Me ??
...chvílema mě to připadá že prostě chcete překročit hranici 100 příspěvků v této diskuzi
...nevím co furt řešíte, Póla se na začátku na něco ptala a tady se to "zvrtlo" k něčemu co s tou první otázkou tak nějak nesouvisí
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Newada psal:Koldan: pokud chceš druhou motku tak se pouč ve vlastních řadách: http://www.novinky.cz/koktejl/pakistane … 5mjv6.html
dobrej nápad,du na tom pracovat
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Draku díky za ten odkaz - už jsem s tím něco provedl, bať tohle v Ostravě trpět nebudu
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
200 litru za čorku a ještě k tomu maji tu drzost to hodit na net ,,to už je troufalost ...
jinak pro polu ,tady na moravě tak fakt jedině motopuzzle v bohumíně ,majitelje celkem rozumny človek ,měl jsem od neho svojeho banditka ,a byl jsem spokojen
Koval: mluvíš mi z duše To víš tady je každej chytlavej jak hovno a s těma dílama si to vystihl naprosto přesně. Každej se pídí jak a kde co koupit v bazaru, hlavně ne z ofiko krámu a pak je každej chytrej. Vim, že ten sytén neni úplně nejlepsší, ale mít vrak a papíry prodal bych to taky tak. A mimo jiné, kdybych tu rozhodil info, že prodám skoro nové věci jako laďák, svody, gumy, světla atd. atd. za třetinové ceny, hrozně by mě zajímalo kdo by se zajímal hrozně moc o původ.
PS: tři roky zpátky jsem rozstřeli Toledo a následně prodal jako vrak i s papíry a co jako? Jednal jsem protizákoně? Nejednal! A jestli to v nějakém případě (papíry) mohlo být použito k trestné činnosti, není moje věc, od toho tu máme naší Policii, zákony atd. aby se takovéhle věci nestávaly. Co mi je do toho! To abych se bál prodat auto, že v něm taky může někdo vykrást banku, nebo že do něj sedne 15letej parchant a někoho zabije. Někteří máte fakt dost někdy
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Techničák nemusí nutně někdo potřebovat jen k přihlášení kradené mašiny. Vlastní zkušenost - dovezl jsem si mašinu ze Států a poněvadž jsem ji posílal až po mém odjezdu do Čech, musela mi techničák ve Státech odhlašovat ta spedička, která mi mašinu vezla. Odhlášený techničák mi měli ti pitomci poslat doporučeně domů, ale poslali to normálně a techničák se ztratil. A bylo to v prdeli. Tak jsem se začal taky pídit po papírech na 12ku Bandita, ale nebyly k mání. Nakonec se vše vyřešilo přes dealera, u kterého jsem mašinu koupil - poslali mi duplikát a mašinu jsem úspěšně přihlásil.
Tím chci jenom říct, že ne každý,kdo shání papíry, shání je na kradenou motorku. Plus Póla s Datlem neprodávají jen papíry, ale to tu již bylo řečeno.
Stránky: 1