Nejsi přihlášen
Alpha Technick 25kW
Lidi měl by jsme takovy drobny dotaz s tim že mě limitzuje 25kW a ja to važne nevydržim bez motorky.
http://www.tlo-bikeshop.de/product_info … 25-kw.html
Zda to česky uřady znaji.. a Zda nazaklade toho pujde přepsat TP na 25kW
Děkuji.
česky překlad.
http://translate.google.com/translate?p … &tl=cs
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Re: Alpha Technick 25kW
Vim že když si brácha koupil mašinu z německa a tohle tam měla a uznali mu to. Ale nevim jestli to jde namontovat u nás. Myslim že bys musel na nějakej ten zkušební úřad ( ted už nevim jak se to jmenuje) a nechat to změřit na brzdě!
Paladin86 psal:Vim že když si brácha koupil mašinu z německa a tohle tam měla a uznali mu to. Ale nevim jestli to jde namontovat u nás. Myslim že bys musel na nějakej ten zkušební úřad ( ted už nevim jak se to jmenuje) a nechat to změřit na brzdě!
Děkuji vim že v nemecku jde vykon sundat u všeho co ma dvě kola a vic jak 25kW maji to tam kvuly povinemu ručeni.
Ale nevim zda by jsem si nechal namontovat tuto sadu zda na zaklade toho bez dalších větších investyc by mi ten vykon snižily v TP i česke byrokracii.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Filous psal:...tady ti uznaj jen montáž provedenou f autorizovanym servisu a ten ti todle nenamontuje...tagže ne...něco jinýho je, dyš uš to s tym koupíš v německu a máš to zapsaný f TP...
Dejme tomu že mi to namontuji v autorizovanem servisu Suzuki.. co pak dale...
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2009 15:36:54 Offline |
Frodo89 psal:Filous psal:...tady ti uznaj jen montáž provedenou f autorizovanym servisu a ten ti todle nenamontuje...tagže ne...něco jinýho je, dyš uš to s tym koupíš v německu a máš to zapsaný f TP...
servis by ti měl vystavit papír o tom ,že byla provedena montáž na snížení výkonu na 25kW a s tím dojdeš na dopravku a tam by ti měli přepsat techničák
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Frodo89 psal:Filous psal:...tady ti uznaj jen montáž provedenou f autorizovanym servisu a ten ti todle nenamontuje...tagže ne...něco jinýho je, dyš uš to s tym koupíš v německu a máš to zapsaný f TP...
servis by ti měl vystavit papír o tom ,že byla provedena montáž na snížení výkonu na 25kW a s tím dojdeš na dopravku a tam by ti měli přepsat techničák
To že mi to namontovaly?? a nebo že to tam mam.. Vim že nějaky papir potom posila centrala Suzuki v ČR.
K.a.s.y.m. psal:Frodo89 psal:Filous psal:...tady ti uznaj jen montáž provedenou f autorizovanym servisu a ten ti todle nenamontuje...tagže ne...něco jinýho je, dyš uš to s tym koupíš v německu a máš to zapsaný f TP...
Jde zda na zakalde tothoto by mi to přepsaly.... že tam mam tuhle škrtici sadu a ne tu co oficialne montuje Suzuki do Karburatoru....
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2009 15:42:50 Offline |
Frodo89 psal:K.a.s.y.m. psal:Frodo89 psal:
Dejme tomu že mi to namontuji v autorizovanem servisu Suzuki.. co pak dale...servis by ti měl vystavit papír o tom ,že byla provedena montáž na snížení výkonu na 25kW a s tím dojdeš na dopravku a tam by ti měli přepsat techničák
Jde zda na zakalde tothoto by mi to přepsaly.... že tam mam tuhle škrtici sadu a ne tu co oficialne montuje Suzuki do Karburatoru....
spíš se zeptej v ofiko suzuki jestli ti tuhle sadu namontujou.protože nikdo jinej ti ten papír pro dopravku nedá.
...pokud to jdeš přihlásit dovoz a v papírech máš uvedený že je to seškrcený ať na výkonu, nebo omezení rychlosti, tak ti to tam jen opíšou a máš to, jestli to v žádným dokumentu zapsaný nemáš, tak musíš mít doklad o odborný montáži autorizovaným servisem, jestli to tam ve skutečnosti je nebo ne už úřad nezkoumá
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. psal:Frodo89 psal:K.a.s.y.m. psal:
servis by ti měl vystavit papír o tom ,že byla provedena montáž na snížení výkonu na 25kW a s tím dojdeš na dopravku a tam by ti měli přepsat techničákJde zda na zakalde tothoto by mi to přepsaly.... že tam mam tuhle škrtici sadu a ne tu co oficialne montuje Suzuki do Karburatoru....
spíš se zeptej v ofiko suzuki jestli ti tuhle sadu namontujou.protože nikdo jinej ti ten papír pro dopravku nedá.
Suzuki servis mame tady ve meste tam by mi to namontoval ale nevim zda mi to na uřadech uznaji i podle toho.
K.a.s.y.m. (Člen) 03.04.2009 07:35:24 Offline |
Frodo89 psal:K.a.s.y.m. psal:Frodo89 psal:Jde zda na zakalde tothoto by mi to přepsaly.... že tam mam tuhle škrtici sadu a ne tu co oficialne montuje Suzuki do Karburatoru....
Suzuki servis mame tady ve meste tam by mi to namontoval ale nevim zda mi to na uřadech uznaji i podle toho.
chjo.Když ti to ofiko dovozce namontuje a dá ti k tomu papír ,že to je zavřený tak ti to uznaj...jak lépe to chceš ještě vysvětlit
mě by spíš zajímalo jestli ti budou ochotný dát ten papír na něco co jsi si přivezl sám.spíš se ti budou snažit vnutit jejich sadu za tu maj víc peněz.
Frodo89 psal:Filous psal:...tady ti uznaj jen montáž provedenou f autorizovanym servisu a ten ti todle nenamontuje...tagže ne...něco jinýho je, dyš uš to s tym koupíš v německu a máš to zapsaný f TP...
...nestačí, že ti to namontuje autorizovanej servis...ten servis teprve posílá na zastoupení informaci o tom, že mašina byla seškrcená a importér vystavuje doklad o tom, že mašina je seškrcená...háček je f tom, že pan L. a druhej pan L. ti to nedaj, pokud nepoužiješ originální sadu pro škrcení zakoupenou f Suzuki ...kapišto??? ...to že máš kámoše f ofiko servisu a ten ti napíše canc je ti k ničemu a koleduje si vo pjeknej průser...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jednu origo sadu na seskrceni, kterou sem dostal namontovanou v motorce muzu darovat. Jedna se teda o tu levnejsi variantu seskrceni kde neni potreba menit soupata apod. jak si psal na motorkarich.cz.
Uz jde jen o to jestli ti to uznaj..
Jiank preju hodne stesti, resil sem to pred rokem a radsi sem si privez uz zavrenou..
Fulltank psal:http://suzukibandit.cz/openforum/upload … cf3474.jpg
Jednu origo sadu na seskrceni, kterou sem dostal namontovanou v motorce muzu darovat. Jedna se teda o tu levnejsi variantu seskrceni kde neni potreba menit soupata apod. jak si psal na motorkarich.cz.
Jiank preju hodne stesti, resil sem to pred rokem a radsi sem si privez uz zavrenou..
Jo na motorkařich to řešim take..
Ale to je ta otazka zda mi to uznaji. Asi se zajdu zeptat na Magistrat. Zda mi to změni nazaklade papiru ze servisu nebo važně budou chtit ten papir od importera.
Mezi nami devčaty stejne si tu sadu potom vymontuji u obou to neni zas tak velka prace.
Frodo89 psal:Fulltank psal:http://suzukibandit.cz/openforum/upload … cf3474.jpg
Jiank preju hodne stesti, resil sem to pred rokem a radsi sem si privez uz zavrenou..Jo na motorkařich to řešim take..
Ale to je ta otazka zda mi to uznaji. Asi se zajdu zeptat na Magistrat. Zda mi to změni nazaklade papiru ze servisu nebo važně budou chtit ten papir od importera.
Mezi nami devčaty stejne si tu sadu potom vymontuji u obou to neni zas tak velka prace.
Zeptej se a informuj nez se do neceho pustis Ale spis jsi mel koupit uz zavrenou
Fulltank psal:Zeptej se a informuj nez se do neceho pustis Ale spis jsi mel koupit uz zavrenou
Už jsem se před koupi na to psatl v suzuki zda to vubec pujde a v suzuki řekli že se vedu do 4tisic vejdu. Tak jsem si koupil Bandoura celkem vyhodnou koupi a pak se mi omluvily že. že mylslely že ta cena šoupatek je za všechny a ne jen za jedno.
Jinak pro info osobně vim že Original suzuki to škrti.
4x Šoupatko do karburatoru "je o neco delši tedy nejde tolik pootočit plyn"
Jedno šoupatko stoji v přepočtu na 1850.-Kč x4 plus 750Kč opis certifikace. a plus prace. Celkem mi řekly v SuzaMoto 10500.-Kč
Za to tato sada od alpha technick by mě přišla na neceli 2800Kč + prace tedy tak 3500 se vejdu uplně v poho.
Stránky: 1