Nejsi přihlášen
II. Suzukinakedrakday ´09 - termín
...jelikož jsem říkal, že druhej ročník se bude konat ve stejným termínu jako první, tak vězte, že datum se může změnit na víkend 29. - 31. května 2009
...tzn. buď termín původní tj. 28. - 30. srpna 2009 nebo termín nový 29. - 31. května 2009
...v každým případě v nejbližších dnech čekejte potvrzení nebo opravu
edit: ...pište si teda víkend 28 - 30. 8. 2009 potvrzen
Editoval osiris (03.04.2009 08:19:12)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Re: II. Suzukinakedrakday ´09 - termín
to sou pekny skoky ty brdo no doufam ze nekdo z Moravy pojede at nemusim jet sam Vikeci ?
nicola.foxx (Člen) 14.03.2009 23:15:33 Offline |
Srpen byl paradni a tak proc to menit?
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 15.03.2009 00:06:16 Offline |
Stejne to dopadne tak jak to naplanujes. Ja osobne se prispusobim a fertig. Loni to nemelo az na to ubytko chybu.
pavel dolínek (Člen) 15.03.2009 09:17:16 Offline |
je mi to fuk
"una storia italiana"
nicola.foxx psal:Stejne to dopadne tak jak to naplanujes. Ja osobne se prispusobim a fertig. Loni to nemelo az na to ubytko chybu.
...to těžko, protože novej majitel nebude vstřícnej a naopak drahej
osiris psal:nicola.foxx psal:Stejne to dopadne tak jak to naplanujes. Ja osobne se prispusobim a fertig. Loni to nemelo az na to ubytko chybu.
v nejhorším případě se to může uspořádat i jinde, ne? ploch si myslim k takovýhle akci je dostatek...
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:osiris psal:nicola.foxx psal:Stejne to dopadne tak jak to naplanujes. Ja osobne se prispusobim a fertig. Loni to nemelo az na to ubytko chybu.
v nejhorším případě se to může uspořádat i jinde, ne? ploch si myslim k takovýhle akci je dostatek...
...aha, tak takhle to je
...ono to ale jak finančně, tak co se týká podmínek není tak jednoduchý víš , myslím že bys byl jeden z těch co by nebyli ochotný zaplatit 6x vyšší startovný díky smlouvám s pronajímatelama který si vyhraděj i zajištění zdravotní služby, hasičů a který jak jistě chápeš taky není zadarmo, takže věz, že těch ploch zas tolik není ...jistě chápeš že takováhle akce nejde dělat způsobem jako když vlezeš někomu společně s kámošem na černo na půl hoďky na soukromej pozemek a pak ujedeš ...věř tomu, že se toho zvažuje a diskutuje víc
XJelen psal:Za mě...muj fuk, když nepřijede Ušák s baworem
Melounovi to snad vyjde... mi to minule nemoh zapomenout
ten kvjeten bude sakra nabitej, alespoň nebude čas na oviny
Neee,byls dobej..hlavně pak na těch semaforech
Ale nasrals mě
PURE NAKED BIKE!
osiris psal:xjelenoj: no máš jen štěstí že sem to rozházel po ploše dřív než sem vyjel do rozjížďky ...protože sem při dřívějších sprintech byl hned za ušákem
tak pro sichr příště nic nepodnikej dokavaď nedorazim, ať tě stihnu eště fcelku a nemusim přebírat ten sušák na prádlo
Strýcfajtr !!!
nicola.foxx (Člen) 15.03.2009 16:19:54 Offline |
TO MELOUN:
A nepojel te nahodou i Progear?? Aspon teda vsude rika, ze mel lepsi cas nez ty.
nicola.foxx psal:TO MELOUN:
A nepojel te nahodou i Progear?? Aspon teda vsude rika, ze mel lepsi cas nez ty.
musim se melouna zastat, progír byli s Pajkem nejrychlejší mezi šestama, ale s Melounem jsme to jezdili za nějakejch 11,4s takže leda by šlo o jinýho Melouna.
Strýcfajtr !!!
Já jen vim,že součet bych měl nejlepší mezi těma 12kama..ale Jelen má tu hnusnou polokapotu(rozuměj doping)..a o nějakou desetinku to měl rychlejší..
Možná taky moje blbost bylo,že jsem tam měl vysokou 190tku a než se ten krám rozhejbal na tom balonu..
PURE NAKED BIKE!
osiris psal:barynek psal:v nejhorším případě se to může uspořádat i jinde, ne? ploch si myslim k takovýhle akci je dostatek...
...aha, tak takhle to je
...ono to ale jak finančně, tak co se týká podmínek není tak jednoduchý víš , myslím že bys byl jeden z těch co by nebyli ochotný zaplatit 6x vyšší startovný díky smlouvám s pronajímatelama který si vyhraděj i zajištění zdravotní služby, hasičů a který jak jistě chápeš taky není zadarmo, takže věz, že těch ploch zas tolik není ...jistě chápeš že takováhle akce nejde dělat způsobem jako když vlezeš někomu společně s kámošem na černo na půl hoďky na soukromej pozemek a pak ujedeš ...věř tomu, že se toho zvažuje a diskutuje víc
já jsem se neoháněl financema, jen jsem uvažoval místo. Je jasný, že majitelů pozemků, který na tom budou chtít vyrejžovat velký prachy bude dost a tím pádem i dost lidí taky odpadne, ale to je už věc jiná.
jinak samozřejmě sakra oceňuju to, že to někdo je vůbec schopnej uspořádat a zabývat se tím kvůli jinejm
ps: jinak s tím zařazením jsi měl pravdu, nebyl bych ochotnej zaplatit 6x vyšší startovný, jsem socka
Bandit 4EVER!!!
nicola.foxx (Člen) 15.03.2009 23:45:58 Offline |
No hlavne at je to jinej mesic nez masofka. To bych mel jinac jatra na sracku.
Ale ten srpen je preci jen teplejsi mesic a bordel ze silnic po zime uz je taky pryc.
Progear 650 (Člen) 16.03.2009 16:39:52 Offline |
nicola.foxx psal:TO MELOUN:
sem nemohl nikdá říct... bych tu šestku musel rozthnout...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 03.04.2009 11:22:53 Offline |
osiris psal:Luk psal:...věcná 28.9. je pondělí, sice sv. Václav svátek, ale...
...samozřejmě, jsem střevo, opravuju na osmej měsíc
Ja jsem vedel, ze to zvladnes zaridit.
Stránky: 1