Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Nové policejní yamahy

redik27 (Člen)
05.04.2009 08:38:39

Nové policejní yamahy

Zdar, včera jsem byl na první projížďce. Bylo to super. Nepotkal někdo z Vás někdo cajty na japoncích? Na to, že jich je asi 150 jsem neviděl ani jednu. Jen spousta kamarádu na dvou kolech.

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
PALOUS (Člen)
05.04.2009 12:59:47

Re: Nové policejní yamahy

v pátek na hořicích dva kusybigsmileani nestavěly ale měly sme tam spycha a tak asi po 10ti minutách došly jesi by sme jim nedaly techničák a řidičák že maj z vrchu nařízený vodchyty  kusů a aby splnily tak sem jim ho dal páč bych nemusel kdyš nejedu ale poprosilbigsmileno a pak ještě dodal.kuci to se nebojte a jezděte jen po městě vofafrně páč lidi řvoubigsmile

Jebat motorky :-)
Fresh Man (Člen)
05.04.2009 13:11:47

PALOUS psal:

v pátek na hořicích dva kusybigsmileani nestavěly ale měly sme tam spycha a tak asi po 10ti minutách došly jesi by sme jim nedaly techničák a řidičák že maj z vrchu nařízený vodchyty  kusů a aby splnily tak sem jim ho dal páč bych nemusel kdyš nejedu ale poprosilbigsmileno a pak ještě dodal.kuci to se nebojte a jezděte jen po městě vofafrně páč lidi řvoubigsmile

goodsnad budou f poho...

Bandit pičo
Inženýrek (Člen)
05.04.2009 13:44:57

redik27 psal:

Zdar, včera jsem byl na první projížďce. Bylo to super. Nepotkal někdo z Vás někdo cajty na japoncích? Na to, že jich je asi 150 jsem neviděl ani jednu. Jen spousta kamarádu na dvou kolech.

Vcera jsem videl dva s Fazerama v Praze na Malostransky. Jen tam ale tak zevlily.

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
jaryn (Člen)
05.04.2009 14:18:03

Ve zprávách nedávno byl rozhovor s jedním  cajtem a on povídá : "Je to dobrý stroj,těším se na to,doteď jsem měl jen Pionýra..." Myslím,že budou v poho.

God Gave me Everything I want

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS