Nejsi přihlášen
...TU, NA, JC, HK sobota 4.4.09
...letos první společná vyjížďka dvoráků a spol.
...tradičně na OMV ...o půl jedný
...jedou starý šeredný ksichti odsud z fóra ...nový mladý nevokoukaný se můžete přijet seznámit
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Re: ...TU, NA, JC, HK sobota 4.4.09
...kůži vzal čert, ale zasranou mašinu ti nezávidím
...my včera jezdili sice v azůru, ale neprozřetelně jsme nakoukli do orlickejch a potoky vody přes cestu jak tálo v tom hicu to zimní svinstvo, takže blatník byl špinavej taky
osiris psal:...kůži vzal čert, ale zasranou mašinu ti nezávidím
...my včera jezdili sice v azůru, ale neprozřetelně jsme nakoukli do orlickejch a potoky vody přes cestu jak tálo v tom hicu to zimní svinstvo, takže blatník byl špinavej taky
Ty si hroznej provokatér
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:osiris psal:...kůži vzal čert, ale zasranou mašinu ti nezávidím
...my včera jezdili sice v azůru, ale neprozřetelně jsme nakoukli do orlickejch a potoky vody přes cestu jak tálo v tom hicu to zimní svinstvo, takže blatník byl špinavej takyTy si hroznej provokatér
hele zase tu práci mu nezávidim, čistit to kartáčkem na zuby (sice na blatník, ale i tak) (mám to z důvěrných zdrojů)
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:fidoB6 psal:osiris psal:...kůži vzal čert, ale zasranou mašinu ti nezávidím
...my včera jezdili sice v azůru, ale neprozřetelně jsme nakoukli do orlickejch a potoky vody přes cestu jak tálo v tom hicu to zimní svinstvo, takže blatník byl špinavej takyTy si hroznej provokatér
hele zase tu práci mu nezávidim, čistit to kartáčkem na zuby (sice na blatník, ale i tak) (mám to z důvěrných zdrojů)
...dneska dostala wapkou za uši
fidoB6 psal:osiris psal:...kůži vzal čert, ale zasranou mašinu ti nezávidím
...jj, kurva trápivá to jsem excelentní
...ale špinavý jsem to měl fakt, je pravda že jen spodek motorky, ale stejně jsem dneska myl
osiris psal:fidoB6 psal:osiris psal:...kůži vzal čert, ale zasranou mašinu ti nezávidím
...jj, kurva trápivá to jsem excelentní
...ale špinavý jsem to měl fakt, je pravda že jen spodek motorky, ale stejně jsem dneska myl
i blatníky zespoda,ne?
...my sme jezdili fčera s Huskym a večír, cestou z grilovačky u Baltaze sem chytil štyry mouchy ne svjetlo, tag sem je dneska taky musel umejt...a jezdili sme enem f podhůří, tagže žádný potoky, jen slunce a azůro ...akorát Houska měl asi skaženou neděli, páč kachnu k vobjedu si nedal a na maso z grilu si nepočkal, jó holt blbej den
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
osiris psal:fidoB6 psal:osiris psal:...tywe já znal někoho z martinic, jen už ale nevím koho
a z jakejch martinic myslíš
...vod chrudimi
tak to sou jiný...moje sou vod sedlčan
fidoB6 psal:osiris psal:fidoB6 psal:
a z jakejch martinic myslíš...vod chrudimi
tak to sou jiný...moje sou vod sedlčan
...eště že tak, jinak bys mi tady musel vyjmenovat celou ves
osiris psal:fidoB6 psal:osiris psal:
...vod chrudimitak to sou jiný...moje sou vod sedlčan
...eště že tak, jinak bys mi tady musel vyjmenovat celou ves
i kdyby to byly ty samý,nechal bych tě přemejšlet
Stránky: 1