Nejsi přihlášen
vyměna brzdovky
se chcu zeptat,když měnim kapalinu a nevim jaka tam teď byla, tak esi mužu odpoštět a do nadobky dolevat,nebo esi to musim vypumpovat uplně a pak tam pracně nalevat novou a odvzdušňovat...?
tady je celkem pěkny navod jak na to, tož sem to chtěl spachat podle toho A
http://www.k1400.cz/clanky/radime/brzdy/odvzdusneni.php
Re: vyměna brzdovky
osiris psal:...číst se mi nic nechce, tak nevím co tam píšou, ale při současným dolejvání ji vypumpovávej
oukej,tam sou akorat dva postupy,jeden že se přimo doleva a odpumpovava, a druhy že se to vypusti uplně,a pak naleje nova,tak mě zajimalo esi to mužu jen tak obměnit,kdyby třeba nebyly stejne
mno jsem koukal,že asi nejrychlejší postup je hadička s injekční stříkačkou a doplňovat od spodu a na vrch odsávat tu starou,je to relativně hned a odpadají problémy s odvzdušňováním,teda téměř
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:mno jsem koukal,že asi nejrychlejší postup je hadička s injekční stříkačkou a doplňovat od spodu a na vrch odsávat tu starou,je to relativně hned a odpadají problémy s odvzdušňováním,teda téměř
mno problem s odvzdušněnim odpada i při tom zpusobu A ne? když budu odpumpovavat a zaroveň dolivat do nadobky,tak by se tam vzduch neměl dostat ni?
Tomas600N psal:maňas psal:mno jsem koukal,že asi nejrychlejší postup je hadička s injekční stříkačkou a doplňovat od spodu a na vrch odsávat tu starou,je to relativně hned a odpadají problémy s odvzdušňováním,teda téměř
mno problem s odvzdušněnim odpada i při tom zpusobu A ne? když budu odpumpovavat a zaroveň dolivat do nadobky,tak by se tam vzduch neměl dostat ni?
...chytrej...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Tomas600N psal:maňas psal:mno jsem koukal,že asi nejrychlejší postup je hadička s injekční stříkačkou a doplňovat od spodu a na vrch odsávat tu starou,je to relativně hned a odpadají problémy s odvzdušňováním,teda téměř
Přesně tak jsem ji v sobotu vyměnil.
Jenom se p ři tom pěkně namakáš rukou vono protlačit 3-4 nádobky je docela fuška
Ale jestli doma provádíš samohanu ančou dlaňovkou tak nebudeš mít problém
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Stránky: 1