Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Na co pozor při koupi???

badman86 (Nový člen)
05.04.2009 21:18:15

Na co pozor při koupi???

zdravim, chci si koupit bandit 600 s rok vyroby 2000. nevim na co vse bych si mel dat pozor pri koupi, nemohl by ste mi nekdo poradit? dik moc

Meloun (Člen)
05.04.2009 21:21:53

Re: Na co pozor při koupi???

badman86 psal:

zdravim, chci si koupit bandit 600 s rok vyroby 2000. nevim na co vse bych si mel dat pozor pri koupi, nemohl by ste mi nekdo poradit? dik moc

Abys třeba místo suzuki nakoupil hondusurprisedidontknow
Soráš, ale tohle už snad ne..idontknow

Na co no..Asi bude nejlepší si s sebou vzít někoho erudovaného a prohlídnout kupovanou věc s nim..

PURE NAKED BIKE!
Fulltank (Člen)
05.04.2009 21:38:34

kouknul bych se predevsim na tlacitko "hledat" good je tam toho opravdu hodne napsanyho evil

Kelly01 (Člen)
05.04.2009 21:43:23

Být zlej muž z vosumdesátšestýho tak vlezu do krámu,dám jim po hubě,nechám podepsat darovací smlouvu a jedu,jakej problémsurprised

God Save The Queen!
Baltazar (Člen)
05.04.2009 22:22:33

si dělaj z tebe ass, ale hlavně je důležitej volej, jako volej, ten se musí měnit, a taky tam volej musí jako bejt, nejepčí volej, je ten co tam má bejt a gumy taky, aby nebyly sjetý k levý straně, protože každej víc klopí vlevo a tím pádem bude ubroušená levá stupačka, nebo aby ten co prodává nebyl sjetej, pak to musí mít padáky a hlavně laďák, sice ti tady nikdo neporadí jakej, ale bude to hustý.smokin

The father of the little princess of the dawn
4Fun.cz (Člen)
05.04.2009 22:28:27

a jelkož nemáš nic v profilu tak tě asi hnedle pošlou do ass

Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Myšák (Člen)
05.04.2009 22:35:29

badman86 psal:

Na cenu smile1

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
osiris (Člen)
05.04.2009 22:41:26

badman86 psal:

...žádný neduhy ve smyslu často se opakujících závad nemá, čili že by na něco konkrétního trpěl to ne, zaměř se teda na věci jako u jakýkoliv jiný mašiny

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ondráš (Člen)
05.04.2009 22:42:33

osiris psal:

...žádný neduhy ve smyslu často se opakujících závad nemá, čili že by na něco konkrétního trpěl to ne, zaměř se teda na věci jako u jakýkoliv jiný mašiny

Předpokládám, že teď bude následovat otázka který to jsou...evil

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
fidoB6 (Člen)
05.04.2009 23:23:20

Baltazar psal:

si dělaj z tebe ass, ale hlavně je důležitej volej, jako volej, ten se musí měnit, a taky tam volej musí jako bejt, nejepčí volej, je ten co tam má bejt a gumy taky, aby nebyly sjetý k levý straně, protože každej víc klopí vlevo a tím pádem bude ubroušená levá stupačka, nebo aby ten co prodává nebyl sjetej, pak to musí mít padáky a hlavně laďák, sice ti tady nikdo neporadí jakej, ale bude to hustý.smokin

a teď kdo tu je sjetejbigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS