Nejsi přihlášen
Re: Na co pozor při koupi???
badman86 psal:zdravim, chci si koupit bandit 600 s rok vyroby 2000. nevim na co vse bych si mel dat pozor pri koupi, nemohl by ste mi nekdo poradit? dik moc
Abys třeba místo suzuki nakoupil hondu
Soráš, ale tohle už snad ne..
Na co no..Asi bude nejlepší si s sebou vzít někoho erudovaného a prohlídnout kupovanou věc s nim..
PURE NAKED BIKE!
si dělaj z tebe , ale hlavně je důležitej volej, jako volej, ten se musí měnit, a taky tam volej musí jako bejt, nejepčí volej, je ten co tam má bejt a gumy taky, aby nebyly sjetý k levý straně, protože každej víc klopí vlevo a tím pádem bude ubroušená levá stupačka, nebo aby ten co prodává nebyl sjetej, pak to musí mít padáky a hlavně laďák, sice ti tady nikdo neporadí jakej, ale bude to hustý.
The father of the little princess of the dawn
badman86 psal:zdravim, chci si koupit bandit 600 s rok vyroby 2000. nevim na co vse bych si mel dat pozor pri koupi, nemohl by ste mi nekdo poradit? dik moc
Na cenu
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
...žádný neduhy ve smyslu často se opakujících závad nemá, čili že by na něco konkrétního trpěl to ne, zaměř se teda na věci jako u jakýkoliv jiný mašiny
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...žádný neduhy ve smyslu často se opakujících závad nemá, čili že by na něco konkrétního trpěl to ne, zaměř se teda na věci jako u jakýkoliv jiný mašiny
Předpokládám, že teď bude následovat otázka který to jsou...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Baltazar psal:si dělaj z tebe , ale hlavně je důležitej volej, jako volej, ten se musí měnit, a taky tam volej musí jako bejt, nejepčí volej, je ten co tam má bejt a gumy taky, aby nebyly sjetý k levý straně, protože každej víc klopí vlevo a tím pádem bude ubroušená levá stupačka, nebo aby ten co prodává nebyl sjetej, pak to musí mít padáky a hlavně laďák, sice ti tady nikdo neporadí jakej, ale bude to hustý.
a teď kdo tu je sjetej
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Stránky: 1