Nejsi přihlášen
... měřič aktuálního tlaku v pneu
... nemáte to někdo?
... budu přezouvat tak sem nad tím přemýšlel
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Re: ... měřič aktuálního tlaku v pneu
fidoB6 psal:za trojku?to k tomu dávaj ještě nějakou kurvu,ne?A zas nejsem takovej střelec, abych potřeboval vědět, že místo 2,5 mam 2,4
... nevím jak to myslíš
... nevím jestli pochopils, von to není obyč.měřák,vono se to dá do kol a měří to aktuální tlak během jízdy
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
No pochopil,sem si to tam pročet,ale příde mi to jako píčovina...zbytečně vyhozený prachy...když jedu dálku, stejně kola dofouknu a poprdeli.
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
SLUGI psal:fidoB6 psal:za trojku?to k tomu dávaj ještě nějakou kurvu,ne?A zas nejsem takovej střelec, abych potřeboval vědět, že místo 2,5 mam 2,4
... nevím jak to myslíš
... nevím jestli pochopils, von to není obyč.měřák,vono se to dá do kol a měří to aktuální tlak během jízdy
takze tam uvidis kdyz pichnes jo driv nez si rozemeles tlamicku
WD club member.
Me ani nejak nejde do hlavy vyuzitelnost.
Jako je fajn vedet kolik mam v pneu atmosfer. Ale, kdyz je to studeny, tak to nafouknu jak mam, kdyz se gumy ohrejou, tak se tam tlak zvysi ne? To pak jako zastavis a ufouknes je? Dojedes a das motku do garaze a prijdes druhy den a zjistis, ze mas mekke gumy a budes je zase dofukovat? Ale, no tak...
Co hoří, to bouchá, co létá, to padá.
myslím,že Slugi ti spíš myslel tak,že máš přehled když přindeš k mašině,jak na tom tlak je. třeba já před každou jízdou tlak v pneu kontroluji,přece jen není až tak vyjímečné,že si guma trošku ujde a zistit to až v první zatáčce zrovna příjemný není. Každopádně je fakt,že 3 litry bych za to nedal, to raději dál ohnu hřbet a změřím to na měřáku
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
sonyk psal:no vyhoda je v tom ze zjistis snad vcas ze mas defekt a ne az v zatace kdyz to zacne plavat
tak při defektu ti to plave i na roviněkdyby byla levnější varianta, neni problém....leda že by to mělo integrovanej dofuk
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
...myslí, že to dokáže pracovat i s teplotou (ukazovat), předminulou sezonu jsem o tom uvažoval, myslím že buď americkej jirka nebo jelen že to snad má
slugimu: tobě je to stejně k hovnu, to bys musel na tom jezdit :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...myslí, že to dokáže pracovat i s teplotou (ukazovat), předminulou sezonu jsem o tom uvažoval, myslím že buď americkej jirka nebo jelen že to snad má
slugimu: tobě je to stejně k hovnu, to bys musel na tom jezdit :))
... pokusím se vynahradit si loňskou sezonu kterou sem musel promarodit
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2009 07:35:22 Offline |
myslim,že Americkej tu jednou psal ,že to má..už je tu na to i založený téma mám ten pocit.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
PALOUS psal:tlak měřím při přezutí a pak na to jebu a aš zas při přezutí
starej pes se nezapře, mám to stejně, ale vobčas na ty pryže zatlačim palcem, abych věděl esli tam je vopravdu 2,5 :)))
ale di, Ty brepto ...
Mám z bikerscrownu takové čepičky na ventilcích a tlakem se tam vysouvá barevné okruží (zelené-žluté-červené), takže orientačně asi vím kolik to tlakuje, ještě po roce to funguje
jsem pomalejší - ale ne vždy
jiri50 psal:Mám z bikerscrownu takové čepičky na ventilcích a tlakem se tam vysouvá barevné okruží (zelené-žluté-červené), takže orientačně asi vím kolik to tlakuje, ještě po roce to funguje
... jenže to je trochu něco jinýho, to nahoře ti ukáže hned pokles tlaku a ne že ho zjistím až sebou plesknu
... a čepičku ani nemám kam dát, nemám tam normální ventilek
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2009 10:32:09 Offline |
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=5349
slugi co obligátní hledat??
jiri50 psal:Mám z bikerscrownu takové čepičky na ventilcích a tlakem se tam vysouvá barevné okruží (zelené-žluté-červené), takže orientačně asi vím kolik to tlakuje, ještě po roce to funguje
Jde z toho zjistit ten tlak, nebo je to přednastavené na nějakou hodnotu a ty barvy jen říkaj jak moc se to od ní odchýlilo?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/viewtopic.php?id=5349
slugi co obligátní hledat??
... ptal jsem se na to jestli to někdo má kvůli zkušenostem
... tu starou diskuzi jsem četl
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2009 10:48:57 Offline |
SLUGI psal:K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/viewtopic.php?id=5349
slugi co obligátní hledat??... ptal jsem se na to jestli to někdo má kvůli zkušenostem
... tu starou diskuzi jsem četl
no a tam je kdo to už má tak co mu třeba písnout mail když sem nechodí
Stránky: 1