Nejsi přihlášen
Re: Kolik vydrží špatně těsníci tlumič?
Jak tlumič?Jako vidle??
Jestli jo,tak na to ser..vem hadr..tak cca 3 cm širokej proužek..omotej kolem kluzáku a přelep páskou tak,aby to se to mohlo hejbat.bude ti to do sebe nasávat ten olej,co proteče skrz gufero..
Ale jinak se výměna pochopitelně doporučuje..
PURE NAKED BIKE!
redik27 psal:Zdar, dneska má být ještě hezky a chtěl bych jet vyjížďku. Ale dneska jsem si všimli, že mi netěsní jeden tlumič. Dá se stím jet nebo si radši si odpustit jízdu :)
Tak to jsme na to stejně. Levá trubka teče, gufero v háji. Tak doufám, že se to nějak neposere, když tam bude ta hadra. Jinak nevíte, kde sehnat dobrá gufera, aby vydržela co nejvíc. A měnit hned i prachovku? Co vy na to?
Kupoval sem gufera na www.zumm.cz .
Teda aspoň ty, který fungujou.
Předtím sem koupil Arriete a šli srát po půlce sezony
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Jednou sem kupoval gufera v Husinci v agrozetu(nebo jak se to menuje), v krámu chtěli za sadu 500vočí, já tam koupil kus asi kolem 4korun, sedly jak origo a držely super
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:Jednou sem kupoval gufera v Husinci v agrozetu(nebo jak se to menuje), v krámu chtěli za sadu 500vočí, já tam koupil kus asi kolem 4korun, sedly jak origo a držely super
Řek bych, že budou mít jinej rozměr...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:fidoB6 psal:Jednou sem kupoval gufera v Husinci v agrozetu(nebo jak se to menuje), v krámu chtěli za sadu 500vočí, já tam koupil kus asi kolem 4korun, sedly jak origo a držely super
Řek bych, že budou mít jinej rozměr...
Nevim jak na bandasku, ale tam je nějak vyráběli na tu zemědělskou techniku v miliardách rozměrů...měli toho fakt mraky...ale nevim dnes jestli to tam ještě funguje
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
mr.BSE psal:Kupoval sem gufera na www.zumm.cz .
Teda aspoň ty, který fungujou.
Předtím sem koupil Arriete a šli srát po půlce sezony
No, tak zklamání. Mám XJR 1300 a v odkazu mají jen na XJR 1200. Takže jsem mimo. Nemáte ještě někdo nějaký typ? Hledal jsem na netu a chtějí přesný rozměr, což nemám... Dík za pomoc...
Tomas600N psal:chlapi, vydrži to hódně
sem na tekoucim tlumiči odjezdil minulou sezonu asi 5 tis. km
Taky si myslím, že to vydrží, ale vyměnit to chci. Jen nevím, kde sehnat ten správný bazmek...A navíc, nějaké značky, to je mimo mě...Takže bych potřeboval na tu svou Amálku kvalitní a hlavně pasující výrobek.
kuclb psal:Tomas600N psal:chlapi, vydrži to hódně
sem na tekoucim tlumiči odjezdil minulou sezonu asi 5 tis. kmTaky si myslím, že to vydrží, ale vyměnit to chci. Jen nevím, kde sehnat ten správný bazmek...A navíc, nějaké značky, to je mimo mě...Takže bych potřeboval na tu svou Amálku kvalitní a hlavně pasující výrobek.
a co maš za mašinu?
kuclb psal:Tomas600N psal:chlapi, vydrži to hódně
sem na tekoucim tlumiči odjezdil minulou sezonu asi 5 tis. kmTaky si myslím, že to vydrží, ale vyměnit to chci. Jen nevím, kde sehnat ten správný bazmek...A navíc, nějaké značky, to je mimo mě...Takže bych potřeboval na tu svou Amálku kvalitní a hlavně pasující výrobek.
...najdi si stránky Beran tuning a kup gufera Vesrah...vobloukem se vyhni Ariette...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Tomas600N psal:kuclb psal:Tomas600N psal:chlapi, vydrži to hódně
a co maš za mašinu?
Mám Jebku XJR 1300
kuclb psal:Tomas600N psal:kuclb psal:
Taky si myslím, že to vydrží, ale vyměnit to chci. Jen nevím, kde sehnat ten správný bazmek...A navíc, nějaké značky, to je mimo mě...Takže bych potřeboval na tu svou Amálku kvalitní a hlavně pasující výrobek.a co maš za mašinu?
Mám Jebku XJR 1300
...špatně, nemáš jebku ale polomrdku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
kuclb psal:osiris psal:kuclb psal:
Mám Jebku XJR 1300...špatně, nemáš jebku ale polomrdku
Tak polomrdku, ale krásnou! Tož žádná líná to není, ale zato mašina ano
...
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:kuclb psal:osiris psal:
...špatně, nemáš jebku ale polomrdkuTak polomrdku, ale krásnou! Tož žádná líná to není, ale zato mašina ano
...
Musíš přitakat, co? Protože máš taky (teda ne polomrdku, uznávám,ale...) jebku. Jinak by sis mě podal... Ale musím říct, že máte super web, hlavně aktivní účastníky! Takže žádné Bandit , ale Amálka kurva
Jiřina psal:Tak po vikendu to mam za sebou a zatim po kratke projiždce musim zaklepat a pochvalit TOURMAXy... A ještě jednou poděkovat Filousovi za rady a pro mne nove veci
Tak a teď raďte, Tourmaxy, nebo Vesrah? Jinak to jako řeším, jen abych koupil, co vydrží nejvíc...
kuclb psal:Jiřina psal:Tak po vikendu to mam za sebou a zatim po kratke projiždce musim zaklepat a pochvalit TOURMAXy... A ještě jednou poděkovat Filousovi za rady a pro mne nove veci
Tak a teď raďte, Tourmaxy, nebo Vesrah? Jinak to jako řeším, jen abych koupil, co vydrží nejvíc...
¨Měl jsem Ariette, Versahy, teď ty tourmaxy. Ariette nebrat, Versahy nebyly špatne, ale od začátku trošku kroužkovaly, tak uvidime, co vydrží tourmaxy. Zatím mohu jen doporučit.
Tož tak:-D
Jiřina psal:kuclb psal:Jiřina psal:Tak po vikendu to mam za sebou a zatim po kratke projiždce musim zaklepat a pochvalit TOURMAXy... A ještě jednou poděkovat Filousovi za rady a pro mne nove veci
¨Měl jsem Ariette, Versahy, teď ty tourmaxy. Ariette nebrat, Versahy nebyly špatne, ale od začátku trošku kroužkovaly, tak uvidime, co vydrží tourmaxy. Zatím mohu jen doporučit.
Trošku kroužkovaly = propouštěli? Blbě vyměněné, ne? Jinak po jedné vyjížďce se asi nedá hodnotit kvalita. Se nejspíš pozná po delší době. Jinak ostatní, co Vaše názory?
kuclb psal:Jiřina psal:kuclb psal:
Tak a teď raďte, Tourmaxy, nebo Vesrah? Jinak to jako řeším, jen abych koupil, co vydrží nejvíc...¨Měl jsem Ariette, Versahy, teď ty tourmaxy. Ariette nebrat, Versahy nebyly špatne, ale od začátku trošku kroužkovaly, tak uvidime, co vydrží tourmaxy. Zatím mohu jen doporučit.
Trošku kroužkovaly = propouštěli? Blbě vyměněné, ne? Jinak po jedné vyjížďce se asi nedá hodnotit kvalita. Se nejspíš pozná po delší době. Jinak ostatní, co Vaše názory?
...Tourmaxama taky nic neskazíš
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
kuclb psal:Jiřina psal:kuclb psal:
Tak a teď raďte, Tourmaxy, nebo Vesrah? Jinak to jako řeším, jen abych koupil, co vydrží nejvíc...¨Měl jsem Ariette, Versahy, teď ty tourmaxy. Ariette nebrat, Versahy nebyly špatne, ale od začátku trošku kroužkovaly, tak uvidime, co vydrží tourmaxy. Zatím mohu jen doporučit.
Ano propouštěly. A výměna byla stejná jako teď, takže tím to nebylo Nebo mne snad chceš urazit?
Tož tak:-D
Jiřina psal:kuclb psal:Jiřina psal:
¨Měl jsem Ariette, Versahy, teď ty tourmaxy. Ariette nebrat, Versahy nebyly špatne, ale od začátku trošku kroužkovaly, tak uvidime, co vydrží tourmaxy. Zatím mohu jen doporučit.Trošku kroužkovaly = propouštěli? Blbě vyměněné, ne? Jinak po jedné vyjížďce se asi nedá hodnotit kvalita. Se nejspíš pozná po delší době. Jinak ostatní, co Vaše názory?
Ano propouštěly. A výměna byla stejná jako teď, takže tím to nebylo Nebo mne snad chceš urazit?
Tak teď přemýšlím, jestli Tě mám urazit...bych si to musel přijet vyříkat osobně = záminka pro vyjížďku a taky pro pivečko Ne, ale prostě teda koupím ty Tourmaxi. U Vesrahu mají u stejného rozměru další varianty jako třeba DR2 DRR3 nebo jak to měli napsané a to už je na mě zbytečně složité.
A jinak, abych Tě trochu urazil, tak mě napadá, aby sis koupil pořádnou motorku, ne fichtla
ariete ani omylem...
vesrahy ani náhodou...
jedině Tourmax...jsou to japonské NOKy dávané do prvovýroby
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:ariete ani omylem...
vesrahy ani náhodou...
jedině Tourmax...jsou to japonské NOKy dávané do prvovýroby
Taky jsem došel k tomuto názoru, že když Touraxy vydržely 28000km, tak by mohly vydržet totéž znovu. Jen nechápu, proč jsou levnější než Vesrah. Ale to je mimo mě...Dík za názor! Utvrdil jsi mě.
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2009 08:36:42 Offline |
Filous psal:tomasNJ psal:ariete ani omylem...
vesrahy ani náhodou...
jedině Tourmax...jsou to japonské NOKy dávané do prvovýroby...ani s Vesrahama sem nigdy neměl problém
já musim souhlasit s Filousem...taky s nima nemám problém...fungujou zatim na 1A
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1