Nejsi přihlášen
Re barvy
Dobré ránko, děkuji všem zúčastněným za sáhodlouhé vysvětlení jakou barvu. Po dlouhém přemýšlení zřejmě zvolím tu svojí černou. Všem vám ještě jednou děkunduju. V bazaru pikna bo co to bylo mě sami od tý 12ky odradily, ale mají tam nádhernou, Č E R N O U 6ku, r.v. 02 za 79t. Neni to na tenhle rok trochu dost??? Tak banditpičo
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2009 08:51:42 Offline |
Re: Re barvy
jak ženská....bude mi ta barva ladit k očim?nebo k bundě?a co leštěný ráfky nebude to kazit image?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
dle myho, to zas tak moc neni ... jde o to jak to vypada a jestli to treba nema jeste nejaky vyfikundace. Hod sem par fotek, pak se muzeme bavit, jestli je to moc nebo ne. Je ale pravda, ze 75 nebo 70 by byla asi lepsi castka
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2009 09:43:09 Offline |
Pšán psal:..mě by ke květináči pasovala..
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2009 09:58:09 Offline |
huskyb12 psal:K.a.s.y.m. psal:...bude mi ta barva ladit k očim?nebo k bundě?
esli k vočím nevim, ale k kundě určitě :)))
myslíš jako ,že má černošku???
K.a.s.y.m. psal:huskyb12 psal:K.a.s.y.m. psal:...bude mi ta barva ladit k očim?nebo k bundě?
esli k vočím nevim, ale k kundě určitě :)))
myslíš jako ,že má černošku???
cernosky ju maj prece taky ruzovou, ni?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Lachtan psal:Dobré ránko, děkuji všem zúčastněným za sáhodlouhé vysvětlení jakou barvu. Po dlouhém přemýšlení zřejmě zvolím tu svojí černou. Všem vám ještě jednou děkunduju. V bazaru pikna bo co to bylo mě sami od tý 12ky odradily, ale mají tam nádhernou, Č E R N O U 6ku, r.v. 02 za 79t. Neni to na tenhle rok trochu dost??? Tak banditpičo
Nejde až tak vo rok či kilometry kdybys viděl mojí dal bys mi aj 100
MRDAT!!!
Stránky: 1