Nejsi přihlášen
Re: zrcátko
Tak jestli ti upadlo to co máš na fotce v profilu,tak to nejsou origo co měl bandit,ale nějaký repliky EMGO nebo VICMA(nevím jestli ten název píšu správně),takže si zajeď do prvního motokšeftu na kterej narazíš a tam si je vobědnej,nebo si je najdi na netu. Nedávno sem podobný kupovak za zhruba 400kč kus.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
coyotex psal:zdar chalani, mám prosbu, dnes sem za to trochu vzal a v trochu vyšší rychosti mi ulítlo zrcátko.... sice jen sklíčko, ale bez toho se fakt nedá pořádně ject! nemáte někdo na prodej zrcátka na banďoura r.v. 1999? ď
To si děláš prdel, ne?
Jak to, že máš starou bílou šestku s černým rámem??
A zas nevím co s tím
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:coyotex psal:zdar chalani, mám prosbu, dnes sem za to trochu vzal a v trochu vyšší rychosti mi ulítlo zrcátko.... sice jen sklíčko, ale bez toho se fakt nedá pořádně ject! nemáte někdo na prodej zrcátka na banďoura r.v. 1999? ď
To si děláš prdel, ne?
A zas nevím co s tím
Sem ti říkal že to bude na kokot
VikecB12 psal:mr.BSE psal:coyotex psal:zdar chalani, mám prosbu, dnes sem za to trochu vzal a v trochu vyšší rychosti mi ulítlo zrcátko.... sice jen sklíčko, ale bez toho se fakt nedá pořádně ject! nemáte někdo na prodej zrcátka na banďoura r.v. 1999? ď
To si děláš prdel, ne?
A zas nevím co s tímSem ti říkal že to bude na kokot
Na kokot je
Vypadá to úúúžasně, ale doufal sem, že budu jedinej
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:mr.BSE psal:
To si děláš prdel, ne?
A zas nevím co s tímSem ti říkal že to bude na kokot
Na kokot je
Vypadá to úúúžasně, ale doufal sem, že budu jedinej
Už je to tady masofka
VikecB12 psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:Už je to tady masofka
No právě
Co teď?
Bílá B12Ta už tady taky je... Za mě by to byla bílá Haya
Haya, Haya... já chcu motorku, ne plastovej odlitek
A vůbec, za půl hoďky na Jihlavské káva, he?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
nemáte někdo tyhle zrcátka ? http://www.aukro.cz/item597477625_tunin … i_8mm.html vypadají pěkně , otázka je jaká kvalita
Každý je odborník,jen někdo trochu menší ;-)
Banditatom (Člen) 04.04.2009 18:12:45 Offline |
mám origo doma tak jestli je chceš
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Freeway psal:nemáte někdo tyhle zrcátka ? http://www.aukro.cz/item597477625_tunin … i_8mm.html vypadají pěkně , otázka je jaká kvalita
...kvalita odpovídá ceně a navíc je v nich hovno vidět. Měl sem je, ale ne na béčku, tam mi ani moc nesedí stylem.
...takže verdikt
There's a pie in the sky when you die.
Banditatom (Člen) 04.04.2009 23:10:28 Offline |
Kelly01 psal:Origo kulatý bych bral,jedno snad ještě mám,ale druhé určitě ne
200kč co ty na to?
mr.BSE psal:coyotex psal:jo a není to bílá, je to parádní perleť co háže na sluníčku odlesky do zelinkava
No vole ještě me ser
Já sem chtěl tu, co má Hornet 900 - bílá perleť
...barva uplně na hovno, když nesvítí slunce tak je to vobyčejná bílá jen za třikrát vyšší cenu :))
...když už bílou tak aspoň metlu, ale vo moc lepší než s perletí to s ní není ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:mr.BSE psal:coyotex psal:jo a není to bílá, je to parádní perleť co háže na sluníčku odlesky do zelinkava
No vole ještě me ser
Já sem chtěl tu, co má Hornet 900 - bílá perleť...barva uplně na hovno, když nesvítí slunce tak je to vobyčejná bílá jen za třikrát vyšší cenu :))
...když už bílou tak aspoň metlu, ale vo moc lepší než s perletí to s ní není ;)
Když nesvítí slunce, tak nejezdím
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 05.04.2009 09:44:24 Offline |
Kelly01 psal:Banditatom
Platí,ovšem za podmínky že najdu i to první
dám ti je obě co přijedeš si pro ně? nebo poštou?
Jedině v rámci vyjížďky-klidně přes týden kdekoliv,nebo jestli tenhle týden budu dělat ostravsko a okolí tak se ozvu,odpoledne jak se vrátím z projížďky tak se mrknu co mi vlasně ve skladě kromě dvou hranatých originálů zůstalo....
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Jedině v rámci vyjížďky-klidně přes týden kdekoliv,nebo jestli tenhle týden budu dělat ostravsko a okolí tak se ozvu,odpoledne jak se vrátím z projížďky tak se mrknu co mi vlasně ve skladě kromě dvou hranatých originálů zůstalo....
proveď inventuru a pak to sme hoď...
Banditatom (Člen) 05.04.2009 19:55:44 Offline |
Kelly01 psal:Jedině v rámci vyjížďky-klidně přes týden kdekoliv,nebo jestli tenhle týden budu dělat ostravsko a okolí tak se ozvu,odpoledne jak se vrátím z projížďky tak se mrknu co mi vlasně ve skladě kromě dvou hranatých originálů zůstalo....
ok číslo mám v profilu
Freeway psal:nemáte někdo tyhle zrcátka ? http://www.aukro.cz/item597477625_tunin … i_8mm.html vypadají pěkně , otázka je jaká kvalita
...měl sem je...nat 4000 ot v nich nejni vidět vůbec nic
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 05.04.2009 20:33:12 Offline |
Filous psal:Freeway psal:nemáte někdo tyhle zrcátka ? http://www.aukro.cz/item597477625_tunin … i_8mm.html vypadají pěkně , otázka je jaká kvalita
...měl sem je...nat 4000 ot v nich nejni vidět vůbec nic
já je chtěl taky v prodejně mi je půjčili a viděl jsem v nich velký guvno!
Banditatom (Člen) 06.04.2009 16:00:24 Offline |
Kelly01 psal:Banditatom
jedno mám..
http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/30_zrc.jpg
dám ti obě za ty 200kč co s jedním?
Banditatom (Člen) 06.04.2009 17:46:26 Offline |
Kelly01 psal:Není problém,můžu zítra pokud bude hezky popojet třeba někam k Fulneku
Středu mám zabitou a pak do víkendu nevím
nebo přes so a ne
přes so ne jsem v pi.. ale zítra by to šlo pokud nebude chcát pač u nás se mračí v práci končím po 16h co ty na to?
Banditatom (Člen) 07.04.2009 06:45:08 Offline |
Kelly01 psal:Zítra mám čas celej den,lítám akorát kolem toho záhadného 1,8T
Takže podle počasí mi nedělá problém někam k ostravě vyrazit a před pátou ,či dřív tam být
ok v 17h v bílovci na střelnici? na střelnici?
Kelly, co ty hranatý originály, pustil bys je?
"Diesel bietet Kraft ohne Ende, im sportlichen Einsatz ist er gegen den Benziner aber chancenlos"
Stránky: 1