Nejsi přihlášen
Stanley Smith (Člen) 09.04.2009 08:06:23 Offline |
kde v Brně poladit ventily?
poraďte kde v mi v Brně vymění rozvodovej řetěz,poladěj ventily a karbecy a přibližně za kolik?jezdil jsem do Znojma a tam mechanik(noname) už z rozežranosti neví kolik by si za to vzal.chtěl po mě 6-7tis. na Dornychu jsou kluci super,ale je to na delší čekačku,maj toho moc.
Stanley Smith (Člen) 09.04.2009 11:20:05 Offline |
Re: kde v Brně poladit ventily?
5-6 dobrý,furt lepší než 7
Stanley Smith (Člen) 09.04.2009 11:23:38 Offline |
VikecB12 psal:Skus zavolat Frankovi do Holubic tel.603801463. Ale vodhaduju to taky na delší čekačku,protože toho z jara mívá hodně.
díky Vikec
Stanley Smith psal:poraďte kde v mi v Brně vymění rozvodovej řetěz,poladěj ventily a karbecy a přibližně za kolik?jezdil jsem do Znojma a tam mechanik(noname) už z rozežranosti neví kolik by si za to vzal.chtěl po mě 6-7tis. na Dornychu jsou kluci super,ale je to na delší čekačku,maj toho moc.
a u koho jsi byl ve Zn?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Meloun psal:Kde furt berete ty cifry??
Už poněkolikátý se to tady řeší..Když budu počítat 1500,- za rozvoďák,tak to mám s ventilama a karbcema komplet za 3-3,5 tisíce..
Tak buď rád U Franka to vodhaduju na 4500-5000kč,podle toho jestli to pude na lambdu na brzdě,nebo né.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Meloun psal:Kde furt berete ty cifry??
Už poněkolikátý se to tady řeší..Když budu počítat 1500,- za rozvoďák,tak to mám s ventilama a karbcema komplet za 3-3,5 tisíce..
jj souhlasim za 1500 v Suzuki v praze tu cifru 7000to je nějákej vtip ne
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Radek-Ban psal:Meloun psal:Kde furt berete ty cifry??
Už poněkolikátý se to tady řeší..Když budu počítat 1500,- za rozvoďák,tak to mám s ventilama a karbcema komplet za 3-3,5 tisíce..jj souhlasim za 1500 v Suzuki v praze tu cifru 7000to je nějákej vtip ne
..tag to mi prozrať, gde ti f Práglu f origo servisu Suzuki za patnáct stovek vyměněj rozvoďák, vyčistěj a seříděj karbce a udělaj ventily ...fakt sem dost zvjedavej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Radek-Ban psal:Meloun psal:Kde furt berete ty cifry??
Už poněkolikátý se to tady řeší..Když budu počítat 1500,- za rozvoďák,tak to mám s ventilama a karbcema komplet za 3-3,5 tisíce..jj souhlasim za 1500 v Suzuki v praze tu cifru 7000to je nějákej vtip ne
..tag to mi prozrať, gde ti f Práglu f origo servisu Suzuki za patnáct stovek vyměněj rozvoďák, vyčistěj a seříděj karbce a udělaj ventily ...fakt sem dost zvjedavej
jsem to nedočet celý s rozvodem je to asi normální cena
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Stanley Smith (Člen) 09.04.2009 22:37:03 Offline |
volal jsem do Suzuki v Břeclavi a tam mi chlápek řekl že při 30tis.ten řetěz bude ještě o.k. jen dopnout a poladit,karbce,ventily.jinak kdyby to dělal i stím řetězem tak 5-6 komlet s novým luft filtrem. tak teď už mám jasno kam ji dám holku moji.,
Stránky: 1