Nejsi přihlášen
prevodovka - proc?
Zdravim,
Dneska jedu a radim ze 4te na 5tou a najednou slysim ze nechytla(neco se tam protocilo).
Tak hned jsem brzdil az na 20km/hod a otacky dolu(na 2000) pak jsem zaradil (nahoru) a me to naskocilo na 2hou. PROC? sorry jsem zacatecnik.
Mam B6
Diky za odpovedi.
Libertad se dice Bandit
Re: prevodovka - proc?
taky se mi to jednou stalo vod te doby tak nějak vic sleduju jak řadim a jestli docvaknu kvalt...
Se stane,v očích děs,polokapota je pro sráče,11000otáček na štverku - jak se udržet,pak kopeš pět a stane se
Nebo si ve stresu a kopneš omylem za 3 - tím pádem si všichni v okruhu půl kilometru myslí jaký jsi "stůndrajdr" a že stojka na řidítkách je pro debe denní chléb
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Se stane,v očích děs,polokapota je pro sráče,11000otáček na štverku - jak se udržet,pak kopeš pět a stane se
Nebo si ve stresu a kopneš omylem za 3 - tím pádem si všichni v okruhu půl kilometru myslí jaký jsi "stůndrajdr" a že stojka na řidítkách je pro debe denní chléb
neviem ktora moznost je vtipnejsia a ktora je realnejsia
Kelly01 psal:Se stane,v očích děs,polokapota je pro sráče,11000otáček na štverku - jak se udržet,pak kopeš pět a stane se
nadherne popsane
WD club member.
Tak tohle už chudák nepřeloží...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1