Nejsi přihlášen
Pražáci - kdo, Čimice?
Už mi to nedá, pár dní parkuji v garáži v baráku vedle bandasky, stříbrná "šestka" S, nejni to někdo odtud? Já jen abych ho stačila včas pluácnout po zádech se správným sloganem až ho potkám na chodbě
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Smoula.koumak (Člen) 09.04.2009 19:40:21 Offline |
Re: Pražáci - kdo, Čimice?
tak to mám podobnou otázku: Kdo tu parkuje červený esko před Volhou na Jižáku?
Bandit v lese :-))
RadkaB6 psal:Už mi to nedá, pár dní parkuji v garáži v baráku vedle bandasky, stříbrná "šestka" S, nejni to někdo odtud? Já jen abych ho stačila včas pluácnout po zádech se správným sloganem až ho potkám na chodbě
..normálně ho pluácni..
..a kdyby hloupě vejral,tak ho pluácni ještě raz,bo neznalost neomlouvá..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:RadkaB6 psal:Už mi to nedá, pár dní parkuji v garáži v baráku vedle bandasky, stříbrná "šestka" S, nejni to někdo odtud? Já jen abych ho stačila včas pluácnout po zádech se správným sloganem až ho potkám na chodbě
..normálně ho pluácni..
..a kdyby hloupě vejral,tak ho pluácni ještě raz,bo neznalost neomlouvá..
Loser: no jo, ale abych neplácala každýho souseda na chodbě, je tu dost důchodců, bo v garáži jsem ho ještě nepotkala
Pšán: mi to nějak ujelo, holt my naplaveniny "pluacáme" milý, ne?
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
ross psal:mu tam nech vzkaz "ahoj kolegyně Radka"
sakra abych ten vzkaz nepopletla ahoj,kolegyně Radka
tomasNJ: Ducati, Bandit, vždyť je to jedno
Stránky: 1