Nejsi přihlášen
Projížďka zítra (8.4.09) odpoledne od Prahy dále...
Zdar!
Zítra odpoledne bych se chtěl projet (pokud se počasí nezkurví). Mám v plánu něco jako Praha, Beroun, Žebrák, Zbiroh, Zvíkovec, Rakovník, Nové Strašecí a po starý zpět na Prahu. Přidal by se někdo?
Popřípadě můžem upravit trasu podle potřeby.
Editoval osiris (09.04.2009 20:32:21)
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Re: Projížďka zítra (8.4.09) odpoledne od Prahy dále...
Loser psal:no tak to strihnite trochu vic jiho-vychodne a vecer vas cekam v Istanbulu
Vogo bys čuměl jak puk kdybysme tam přijeli...
Jinak u Mirdy se po Tobě ptali, tak tě mám pozdravovat.
jeeee, dekuji. Urcite se jim po me styska. Budu jim muset privezt nejaky darecek. Kdyztak jim vyrid, ze pristi vikend se tam s nejvetsi pravdepodobnosti ukazu ... a doufam, ze vy se mnou
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:jeeee, dekuji. Urcite se jim po me styska. Budu jim muset privezt nejaky darecek. Kdyztak jim vyrid, ze pristi vikend se tam s nejvetsi pravdepodobnosti ukazu ... a doufam, ze vy se mnou
Já se tam teda zase stavím (včera jsem tam byl na večeři)... A ten víkend... Sobota nebo neděle... V pátek hraju...
no jeste nevim. Je mozny, ze patek bude jedinej den, kdy se tam dostanu. Ale jeste uvidim. Vse zavisi na kurevsky moc faktorech Je totiz mozny, ze v nedeli uz budu zase hoooooodne daleko (ale to uz jakoze fakt hoooooodne)
Loser psal:no jeste nevim. Je mozny, ze patek bude jedinej den, kdy se tam dostanu. Ale jeste uvidim. Vse zavisi na kurevsky moc faktorech Je totiz mozny, ze v nedeli uz budu zase hoooooodne daleko (ale to uz jakoze fakt hoooooodne)
Jsem slyšel...
Ondráš psal:Loser psal:no jeste nevim. Je mozny, ze patek bude jedinej den, kdy se tam dostanu. Ale jeste uvidim. Vse zavisi na kurevsky moc faktorech Je totiz mozny, ze v nedeli uz budu zase hoooooodne daleko (ale to uz jakoze fakt hoooooodne)
Jsem slyšel...
jj, jeden den se tesis, ze budes za 14 dni doma sedet v hospudce s kamosema a prohanet novej stroj a druhej den uz se tesis, ze se vratis domu aspon na Vanoce
Zivot je kurva
Loser psal:jj, jeden den se tesis, ze budes za 14 dni doma sedet v hospudce s kamosema a prohanet novej stroj a druhej den uz se tesis, ze se vratis domu aspon na Vanoce
Zivot je kurva
Tohle je na debatu do hospůdky...
Loser psal:tak snad se v ni uvidime
a sorry, ze jsem ti tak trosku zasral vlakno
V poho... Nakonec asi 150 km se Spidysem. A k tomu terénní vložka na štěrku.
Kožak psal:A co tuhle sobotu ? byste nejeli ,když bude počasí dal bych jih nebo sever je to při cestě
Kdybys to bral přes Příbram, Hořovice, nebo tak nějak podobně, tak bych o tom možná přemýšlel.
Muším být nejpozději do 5 doma, protože jedu hrát do Žatce... :-/
Až do tábora nevim jestli bych jel... Spíš někam přes řeku... Na Benešov, Sedlčany, pak bych to vzal přes Jílové na Štěchovice a domu... 3 hodinky cesty...? Mohlo by být?
Vodkaď pojedeš? Z Líbeznice? A na jih? Hm... Hondu v Letech znáš?
Trasa:
Mníšek pod Brdy - Davle - Štěchovice - Kamený Přívoz - Benešov - Neveklov - Nový Knín - Dobříš a já bych z Dobříše jel na Hostomice a domu... Hm?
A nebo jako jsme byli včera se Spidysem.
Ale to je na západ a ne na jih...
Ondráš psal:Vodkaď pojedeš? Z Líbeznice? A na jih? Hm... Hondu v Letech znáš?
Trasa:
Mníšek pod Brdy - Davle - Štěchovice - Kamený Přívoz - Benešov - Neveklov - Nový Knín - Dobříš a já bych z Dobříše jel na Hostomice a domu... Hm?
A nebo jako jsme byli včera se Spidysem.
Ale to je na západ a ne na jih...
Znám jednu paničku v letech ,ale to je jiná No dobrá sice silnice na týhle straně nic moc ,ale buďiš .... tak ještě čas a esi by to nechtělo změnit nadpis ? kdyby se chtěl někdo přidat nebo to zadat nově
MRDAT!!!
2 Kožak: Trasa byl návrh. Můžeme upravit.
2 tesito: Klidně se přidej.
2 Myšák: Můžeme. Kolem 3.-4. hodiny odjíždím z Prahy, tak nějakej okruh by se snad dal. Možná i dopoledne, ale to spíš kratší (do 100 km). Pracoval bych tedy až odpoledne...
Vyrážim už v 10.00 s kamarádem na Dubou ... sice je to o víkendu volovina ,ale budiš ,takže kolem poledne bych už měl bejt v Praze tak určete někdo místo a čas .... se podle toho zařídim
MRDAT!!!
Kožak psal:Vyrážim už v 10.00 s kamarádem na Dubou ... sice je to o víkendu volovina ,ale budiš ,takže kolem poledne bych už měl bejt v Praze tak určete někdo místo a čas .... se podle toho zařídim
Mě se bohužel včera spoluhráči ožrali zase jak prasata, takže jsem dělal řidiče a přijel domu v půl páté... :-/ Dneska jedem do Žatce, takže abych všechny ty poblijóny naložil a dovezl je s kocourem na místo určení, musím vyrazit ve 4 z domova... Pojedu tak na hoďku kolem komína...
Stránky: 1