Nejsi přihlášen
Problém - pomoc (na 3 válce)
zdar chlapi. nemůžu nastartovat po zimním spánku.
když se chytí, tak jede na 2 někdy 3 válce. Karbce vyčištěné. nevím, co s tím. Napadá mě řídící jednotka co vy na to. Akorát mi to střílí do sání nebo taky do výfuku. Nemá někdo z okolí Třince a FM na vypůjčení řídící jednotku ? půjčení nechci zadarmo.
Editoval osiris (09.04.2009 20:28:55)
Banditatom (Člen) 09.04.2009 22:43:45 Offline |
Re: Problém - pomoc (na 3 válce)
u tvojeho ročníku bych neřešil řídící jednotku!!!
Souhlas s filousem ulil jsi to a máš svíce v pejži!!!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Svíčky mám nové, karbce vyčištěné. Prvně mi to jelo jen na 3 válce - ale bez problémů. Teď už to ani nestartuje - střílí to z laufu a i do sání. když jsem zkoušel svody, tak u 1 a 2 válce jsou zahřáté 3 tak napůl - 4 studený. Už nevím, co by to mohlo být.Dneska jdu změřit tlaky ve válcích, zda mi třeba někde nezůstal viset ventil ale to se mi nějak nezdá. Do zimy jsem jezdil bez problémů, pak to odstavil a na jaře tohle.
hééééééééélp
...sem přesvědčenej, že si ty nový svíce prostě ulil a popravil...ventil ti viset nezvostane, to by to muselo přeskočit a ventil by se musel vohnout nárazem na píst a nebo by musel prasknout dřík a spadnout celej do válce a to bys zaručeně poznal...a tlaky budeš mít dobrý, pokuť to do zimy normálně fungovalo...
...dej jiný svíce, na první start stačej i ty starý, čerstvej benzín klidně z eksterní nádoby, plnej sytič, nešahej na plyn nebo jen vopravdu lehounce a prostě musí jít...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
ross psal:jen k tomu přidanýmu plynu:
já když startuju na sytič, tak před startem jen protočím plyn a pak bez plynu nastartuju
a funguje to
...že tys koukal na Harley Davidson and Marlboro Man???
Filous psal:ross psal:jen k tomu přidanýmu plynu:
já když startuju na sytič, tak před startem jen protočím plyn a pak bez plynu nastartuju
a funguje to...že tys koukal na Harley Davidson and Marlboro Man???
Starý DRka sem tak taky startoval,párkrát si tam stříknout akcelerační pumpičkou a člověk po tym nemusel skákat jak piča
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous psal:ross psal:jen k tomu přidanýmu plynu:
a funguje to...že tys koukal na Harley Davidson and Marlboro Man???
ještě jako týnejdžr jo
bylo to tam?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
takže jsem to všechno vyčistil a šel jsem po řadě. Tlaky ok, svíčky nové, benzín do válců jde , protože jsou zachcaný svíčky ale jede jen na 2 válce, takže jedině elektrika. za chvíli tam šoupnu novou jednotku a uvidíme. Asi to je někde v elektrice.
drak85 psal:takže jsem to všechno vyčistil a šel jsem po řadě. Tlaky ok, svíčky nové, benzín do válců jde , protože jsou zachcaný svíčky ale jede jen na 2 válce, takže jedině elektrika. za chvíli tam šoupnu novou jednotku a uvidíme. Asi to je někde v elektrice.
...kerý ti nepálej??? ...jo a může se stát, že ty ulitý svíce uš ti nigdá pálit nebudou...
Stránky: 1