Nejsi přihlášen
Jedeme za Jarinem
Zítra v 10,00 na Proseku u McHamburgra ( OmW ) neumím přehlasované O, směr Wansdorf. Jedeme se juknout za Jarinem. Kdo se přidá po cestě je vítán. Jedeme Mělník, Mšeno, Doksy, ( bez Dubé ), Č. Lípa, Bor a Varndorf. Jsem na mobilu.
Jedu Já, Ivča, Radek Bandit, jedna jebka a druhá......později se přidá Ondráš
P.s.....
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Re: Jedeme za Jarinem
... s tím přehlasovaným "O" buď v klidu,taky sem to kdysi řešil jak se to píše a pak zjistil že se ti píše normálně a navíc s obyč. "V"
... OMV
http://www.omv.cz/portal/01/cz/private
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Dnes se mi to nehodí, ale příště bych třeba jel.... :o)
jinak přehlasovaný cokoli se dělá tak, že:
pravý alt držet a k tomu procenta (klavesa vedle nuly)
pak libovolnný písmenko hodí nad sebe dvě tečky... :o)
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
kojaksro psal:....jj, všem zůčastněným díky, super vejlet. Jarine dík za doprovod
...a Kožak, asi bych tě trefil kdybych na tu červenou nejel, jsem myslel, že jedeš.
Ty bejku až sem se tě lek ...... jo až teď sem se pořádně dietně najed .. 4 pořádný grilovaný stejky
MRDAT!!!
To All: díky všem za návštěvu.Rád jsem vás poznal a doufám,že jsme si s Dášou neudělali ostudu.S tím doprovodem-. Jezdím holt o 100 km/h míň, než vy,no..Jak jsme se rozloučili,jeli jsme domů a já hned na noční do práce. A dnes ráno nejdřív pro synky a na koledu.Takže píšu až teď. A Dáša má zakázáno sem chodit sama...
God Gave me Everything I want
PALOUS psal:Koukám,že Jarin z vás asi moc vodvázanej nebylkdyš ani nenapsal(tak co?šmejdijak ste se doplácaly dom?)
.....no měl v tom trochu hokej když přijeli dva Kojaci, jeden Kojaksro a druhej Kožak
....to Jarin nezapoměn zaplatit ten účet v té cukrárně co jsme ti tam otevřeli
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:PALOUS psal:Koukám,že Jarin z vás asi moc vodvázanej nebylkdyš ani nenapsal(tak co?šmejdijak ste se doplácaly dom?)
.....no měl v tom trochu hokej když přijeli dva Kojaci, jeden Kojaksro a druhej Kožak
....to Jarin nezapoměn zaplatit ten účet v té cukrárně co jsme ti tam otevřeli
Nech to plavat,už se ozval exekutor.prej má něco i z tý Shellky v CL. Prodám ledvinu...P.S Kdo si koupil na tý pumpě hliníkáče?
God Gave me Everything I want
jaryn psal:To All: díky všem za návštěvu.Rád jsem vás poznal a doufám,že jsme si s Dášou neudělali ostudu.S tím doprovodem-. Jezdím holt o 100 km/h míň, než vy,no..Jak jsme se rozloučili,jeli jsme domů a já hned na noční do práce. A dnes ráno nejdřív pro synky a na koledu.Takže píšu až teď. A Dáša má zakázáno sem chodit sama...
Jaryne v pohodě ,jezdíš jak jezdíš (zatim) akorát bych nepouštěl tak ohleduplně ty plechovkáře před sebe mohlo by se to vymstít , jo voptej se mi na toho pávika ... dík
MRDAT!!!
Stránky: 1