Nejsi přihlášen
Re: Velikonoční víkend,která sekce kde bude a kam pojede?
Inženýrek psal:Dnes dopoledne vychodni cechy a vysocina naprosto bez cajtu
Dneska dostali volno,aby mohli byt zbytek víkendu ve službě u radarů
Já zatím vůbec nevím kdy pudu jezdit,zvažuju vejlet přez noc na ryby
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
inkvizitorr (Administrator) 10.04.2009 13:32:23 Offline |
nejlepší by bylo standartních 260 vokolo komína
ale samozřejmě až po fitku
pak ještě 60 na kole
no a večer na fernet
ale jak spadne první kapka, votáčim to pod komín
doba je temná...
inkvizitorr psal:nejlepší by bylo standartních 260 vokolo komína
ale samozřejmě až po fitku
pak ještě 60 na kole
no a večer na fernet
ale jak spadne první kapka, votáčim to pod komín
...a co psy??? ...psy necháš celej den doma samotný???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 10.04.2009 16:07:06 Offline |
pojedu leda tak od prdele leda že bych vás stíhal na kole
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
VikecB12 psal:Inženýrek psal:Dnes dopoledne vychodni cechy a vysocina naprosto bez cajtu
Já zatím vůbec nevím kdy pudu jezdit,zvažuju vejlet přez noc na ryby
Ty krávo! Kdy, kam?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:Inženýrek psal:Dnes dopoledne vychodni cechy a vysocina naprosto bez cajtu
Já zatím vůbec nevím kdy pudu jezdit,zvažuju vejlet přez noc na rybyTy krávo! Kdy, kam?
No napřet sem chtěl jet už dneska na noc na Mušov,ale nakonec sem tam byl jenom do tedka a zítra frčím na chalupu a pudeme z neděle na pondělí na jeden tamní rybník a tam se zryjeme,budeme hulit a na vohňu vařit nějaký dobroty
Vikec : znáš je
http://www.mototempo.cz/
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:Vikec : znáš je
http://www.mototempo.cz/
Osobně né,ale co sem se párkrát díval na jejich motorky,tak vozí věčinou pěkný voňafky
VikecB12 psal:SLUGI psal:Vikec : znáš je
http://www.mototempo.cz/Osobně né,ale co sem se párkrát díval na jejich motorky,tak vozí věčinou pěkný voňafky
... kamoš koukal na tohle,mě se to moc nezdá
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … -1000.html
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Kelly01 psal:A na chalupě je místo a jídlo navíc
GPS
Orlovice,kousek vot Vyškova. Jezdím tam za babičkou a dědem. Ale nebude to dlouho trvat a udělám tam za dědinou v našem bečkovišti víkendovou pičoschuzi,jestli teda bude zájem....
Ale zítra jestli tam pojedu,tak asi autem,protože povezu rybářskej vercajk
SLUGI psal:jura psal:Je to na pikacu,dnes me merili tri krat,si pripadam jak na fichtlu
... já mám absťák jak nejvíc a záda v :pussy takže zas kuwa nic
...to už si děláš prdel
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
... su z toho na prášky, blokly se mě záda, každej den injekce a čumím doma jak všichni jezdí
... a to sem dal výpověď abych mohl jít na okruh dělat toho komisaře a měl čas na jěždění
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Slugi
To se dá rozchodit,2-3 operace a naučíš se,si ještě mladej kluk
To ostatní:
Ráno sem po 11té juknu a jedu, sever moravy někde mezi rožnovem a luhačovicemi bez potíží
Nebo se podíváme na "narcise" Abíka a jeho charismatickou polovici
God Save The Queen!
Kua vy moravaci se ani domluvit neumite!
Zkrátka v určitou hodinu na OMV v Dvoře a jede se..
No já už jsem ten severočech..ale pěknej vejletík do ještědskejch serpentýn....Brod i Kořenov je kousek..paráda..
PURE NAKED BIKE!
Slugi,mám sto chutí se tě zeptat,jestli náhodou tu Busu nechceš třeba prodat,kdyš ju vlastně nepotřebuješ Že bych se jí třeba ujal,u mě by byla v dobrejch rukách
Kelly : operací vyhrožujou už několik let
Vikec: kdybys chtěl prikůpit Busu koukni třeba sem http://www.hayabusa.cz/prodej.html
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
jura psal:Je to na pikacu,dnes me merili tri krat,si pripadam jak na fichtlu
Nestraš... Jsem včera jezdil docela dost a kdybych si měl spočítat ty přestupky, tak bych dostal tak 200 bodů...
Ale jezdil jsem na málo frekventovaných trasách... Tak snad to bude dobrý...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Istanbulska sekce hlasi, ze uz v tom zase lita - vcera krasnejch 13 efesu a flaska zabijackyho piti pojmenovana po mistnim uchylnym znasilnovaci zen. No a dneska jsem ke snidani nenasel nic lepsiho nez piiiiiivo. Hlad me presel, takze jsem doplnil zasoby na 10 kousku a cekam, co mi den prinese. Kua, ale pocasi za voknem je fakt luxusni
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Kelly01 psal:Hanz
Měls zavolat,nakonec se mne ujal Vikec ve Vyškově a jeli jsme přes Bystřičku za Fiatem do NJ podívat se jak přestavěl Triumpha
... a přestavěl ho jak - popis,fotky,zážitky z natáčení
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Kelly01 psal:Tak jsme se všichni tradičně pěkně domluvili
Seru na to,jedu někam sám..
(Abíkovi odešla baterka)
teď ti popíšem naši dnešní vyjížďku
9:45 volám robocopa, že se potkáme v Rožnově na pumpě.
10:00 natankováno, odjezd z Brna. Po 0 (slovy nula) metrech problém s CBR. Nechce to nastartovat, jenom to divně cvaká, na kabely to chytá, ale pak zase ne = baterka v Následovalo dvouhodinové shánění baterky po Brně. Nakonec zakoupena za 2700,- Kč vč. DPH. Rychle jsem to hodil do kastlíku, ale vypadla mi z toho jedna matička a kam nezapadla? Přesně pod kryt řetězového kolečka Zjišťuju, že u sebe nemáme osmičku klíč, tak jsem nastartoval Bandita, hurá do garáže zaparkovat, přesednout do auta a i s nářadím na benzinku. Matičku jsme slavnostně vyjmuli (skřípla se mezi řetěz a kolečko), tak zase rychle do garáže pro motorku a směr Dateltown na oběd
12:30 OPOUŠTÍME BRNO
12:45 Při vjezdu do rousínova zjišťuju, že nemůžu dobrzdit na předepsanou rychlost. Lépe řečeno, když pustím řídítka (podotýkám oběma rukama), tak motorka (B12, CBR už jelo v pohodě) zrychluje (i do kopce) . Zmáčknu spojku a hoplá otáčky někde u 6000. Zastavujeme, kvedlám s plynem, šteluju bowdeny...otáčky padají na 1300, odjíždíme.
13:00 Komořany (o kilometr dál), ten samý případ. V místním servisu mažu bowdeny, rozděláváme tu věc na řídítku, kvedlám, točím, a prd. Otáčky se ustálily na 3000, šteluju tím udělátkem na volnoběh a prdlajs. Po hodině volání o pomoc se rozhodujeme odjet s tím zpátky do garáže.
15:30 návrat do garáže. Cesta úžasná, po kilometru se to vrátilo zpět na 5 až 6000. Obzvláště ve městě na semaforech jsem trochu budil pozornost. Jinak celou cestu do 80 km/h bo jinak se ty otáčky držely moc vysoko. CBR vařilo celou cestu jak se nestíhalo chladit. Plechovkáři nechápali co to je za dva exoty
Konec vyjížďky.
A teď mi kuwa poraďte co s tím Na úterý a středu jsou už zaplaceny volné na okruhu
Sundej nádrž,pověs kanystr nad motorku,nahoď,podívej se,vyčisti ten bordel co tam bude a fertyg
Cvičně bych vyhákl lanka od karbců a palu - prakticky resetoval nastavení a složil znova
A vůbec bych se nesnažil dumat,proč,jak,jestli se to nebude opakovat, apod. ...
God Save The Queen!
Freeway psal:jura psal:Co tak Buchlaky zitra?
mám pocit že jsou zavřené, nebo aspoň před týdnem byly
Na buchlákách jsou pseudomotorkáři s radarem.neviděl jsi zprávy???
ale kurna zítra bych vyjel na velikonoční vyjíždku
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
dnes Olomouc,Mohelnice zpět přes Loštice do Letovle z Letovle Štenberk na ecak,foukalo jak sfina a zpět Majetín 130 km ale zima. včera jsem byl na Skřítku dojel jsem na parking a tam borci že jdou na běžky a v lese plno sněhu .čus
SLUGI psal:Kelly01 psal:To děláš celej rok
... šak počkej,v týdnu doberu injekce,snad dojde i ta nová baterka a ...
...a přijde jiná nová nepředvídatelná objektivní potíž proč nejezdit
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...fčéra to bylo fajn, jen cestou domu na Železňáku smrťák a u druhýho asistoval muj mladej cestou domu, klepal se jag ratlik dyš se vrátil, poprvý volal rychlou a poprvý viděl mozek na zemi a klepající se dodělávající tělo vožralý cca padesátiletý žencký, co jela z hospody na 4kolce, nezapla si helmu a nerovnost jí rozhodila a převrátila...
...tag teť sem se dočet, že na tom Železňáku žádnej smrťák nebyl, jen težký zranění, ten policajt co mě votáčel kecal...teda von to nebyl policajt ale měšťák...
Kelly01 psal:Včera tvrdili že bába je tuhá
...jo jo, bába to nevydejchala, mladej řikal, že dyš přijel doktor, tag jen stál se založenejma rukama a řek "tady je fšechno zbytečný" ...a gde to tvrdili??? ...vono to bylo něgde medijalizovaný???
Na iNovinách psali v prvním odstavci, že měla tříkolku a pak dále, že zase čtyřkolku(si to asi po cestě přetunila či co). A že hlavním úkolem policie je hlídat všechny piráty silnic a to jsou jenom motorkáři (10mrtvých v autě, 1 motorkář). S takovou ať jdou všechny noviny a reportéři do riadnej !!
WD club member...
Banditatom (Člen) 13.04.2009 11:33:51 Offline |
Hanz psal:Na iNovinách psali v prvním odstavci, že měla tříkolku a pak dále, že zase čtyřkolku(si to asi po cestě přetunila či co). A že hlavním úkolem policie je hlídat všechny piráty silnic a to jsou jenom motorkáři (10mrtvých v autě, 1 motorkář). S takovou ať jdou všechny noviny a reportéři do riadnej !!
že se s tím vůbe trápíš
To Banditatom:
Kdyby mě to mělo trápit tak už visím, jenom mě to trochen nasralo, ty jejich slova "na silném stroji nezvládl (jawa 350)", "piráti silnic" atd. Jinak na ně seru, mám je u (teda )
WD club member...
Banditatom (Člen) 13.04.2009 11:41:24 Offline |
Hanz psal:To Banditatom:
Kdyby mě to mělo trápit tak už visím, jenom mě to trochen nasralo, ty jejich slova "na silném stroji nezvládl (jawa 350)", "piráti silnic" atd. Jinak na ně seru, mám je u (teda )
První velikonoce po X letech neprochlastaný od rána. Ráno trochu váhačka jestli na škopka s maldéma (řeči typu ''puč mě bandita, jel jsem už na devýtystovce'') nebo se trápit střízlivěním (po nedělní vochutnávačce :wine), mno stálo za to. Umávanaá ruka, ale potkali jsme s kamošem aji jednu jebku Templštýn OK:- lidí jak z nakeda místama enduro (kámo už tambyl před lety, dlouhými lety, proto z toho byly lety mimo). Mno a po dojezdu dom, jsme eště prubli jeden čínský čopr-pila 125 ale 2 hrnek samej chrom. Tož tak velikénoce.
Prstořeza známej:-)
Stránky: 1