Nejsi přihlášen
...klikačka :))
...link převzatej z motorkářů, tam už do toho bušej :))
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/motorka … tatni.html
...asi se při sledování stavu poseru smíchy, nejen že na stavu 44 jedniček mi to pouze vřele poděkovalo za hlasování, ale můj hlas to nepřičetlo
...o pár minut později po stavu 55 a dalších pár vteřinách náhle už jen 54, asi usoudili že těch jedniček už je moc :)) ...a než jsem dopsal jsme na 53 :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 14.04.2009 19:24:58 Offline |
Re: ...klikačka :))
jsou to kurvy kurevský a jinak dal jsem hlas a ono hovno hovno zlatá rybko.
Hold čekali něco jinného šmejdi
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Smoula.koumak (Člen) 14.04.2009 19:36:07 Offline |
není to v těch procentech?
klikal jsem ze dvou compů a ani se to nehlo
Bandit v lese :-))
kurna a berou si do huby Prostějov , v prdeli sisky nevim teda ze by tady pomrelo tolik motorkaru, to je zas kec nejakej velebnosti
Smoula.koumak (Člen) 14.04.2009 20:21:49 Offline |
hnulo, kleslo to ze 47 na 46
Bandit v lese :-))
toto je hezký,pokud jsou ty čísla pravdivá:
Už jsem to tady psal několikrát. Ale napíšu to ještě jednou :
V roce 2008 se stalo 160.376 dopravních nehod, při kterých zahynulo 992 lidí. Nejčastější příčinou byly - nesprávný způsob jízdy (92.551x), nedání přednosti v jízdě (28.625x), nepřiměřená rychlost (23.187x).... atd.
V autech zahynulo 360 řidičů a 182 jejich spolujezdců, na motorkách zemřelo 101 lidí, z toho 1/4 NE z vlastní viny. Následky havárií motocyklů v porovnání s auty jsou asi 7x horší - důvod? takřka nulová ochrana motocyklisty.
V ČR je registrovaných cca 5mil. aut a 1mil. motorek. Hlavní sezóna pro motorky je dlouhá asi 8 měsíců. Kdyby motorek bylo stejně jako aut a jezdily celoročně, vychází to (statisticky) na 750 obětí. Pokud připustíme, že by míra ochrany na motorce byla stejná jako v autě a zohledníme následky (které jsou u motorek 7x horší), pak i při celoročním provozu by motocyklistů zahynulo někde okolo 110. Porovnej tato čísla s auty!
Vůbec to není tak, jak nás neustále přesvědčují média.
A ještě trochu jiných čísel – v ČR zemře denně asi 300 lidí, z toho celá 1/3 na následky nesprávné životosprávy, kouření, alkoholu, drog, stresu….. Porovnej 992 obětí silničního provozu s 36.500 s oběťmi nezdravého způsobu života.
Závěr – to že vás to z důvodu nezdravého způsobu života klepne v „bezpečí“ domova je skoro 37x pravděpodobnější, než že zemřete na silnici.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
4Fun.cz psal:Máte už někdo zkušenosti s těma motofízlama??Jsou v pohodě nebo maji plnou hubu paragrafů???nějaká tolerance nebo
Zdravili jsme je v neděli v Litoměřicích... Taky mávli...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Panebože tam je zase snůška hoven
Nechápu kdo v Nově rozhodl o nákupu práv na motoGP s tímhle pohledem na svět
jenom pro ilustraci, telefonát jednoho vedoucího pracovníka ranního vysílání tvhovna:
- bouračka?...kde?...jsou tam mrtví?...ne?tak tam nejedem!
myslel jsem, že mě jebne když jsem ho poslouchal
Strýcfajtr !!!
S motofizlama je to stejny jako s kazdejma jinejma, sou nektery ktery jsou relativne v pohode a jsou taky takovy co kontrolujou nahradni zarovky atd.( setkal sem se s tim kdy mu borec vysvetloval ze nema dozadu zarovku protoze tam ma diody a prislusnik to nemohl pochopit a stale chtel videt zarovku do tech diod )Jinak je pruser ze u nasi policie stale funguje carkovy system, tzn. ze kazdy prislusnik musi mit za sluzbu splneny pocet pokut, pokud nema ma problem, to hraje taky velkou roli, kdyz vas tihle motofizlove zastavi jestli maji anebo nemaji splneno, to si pak vzdy neco najdou...
gdo maže,ten jede...:)
Stránky: 1