Nejsi přihlášen
Re: Bandit sraz koleje jižní město (Praha) :-)
Paladin86 psal:Jsem ted přišel na kolej a když jsem šel okolo hlídanýho parkoviště tak koukám že tam 3 B6 vedle sebe. Je vidět že i každý student ví co jsou nejlepší motorky!
Osiris se dal na školu? Ty barvičky teda dělaj svoje...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2009 07:47:47 Offline |
K.a.s.y.m. psal:na něčem podobnym
http://www.suzukibandit.cz/openforum/im … oto183.jpg
čeče čí je ta krásná mašina ???
Bandit pičo
Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:na něčem podobnym
http://www.suzukibandit.cz/openforum/im … oto183.jpgčeče čí je ta krásná mašina ???
...to tam něgdo vodhodil na skládku???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:na něčem podobnym
http://www.suzukibandit.cz/openforum/im … oto183.jpgčeče čí je ta krásná mašina ???
eště teť tě na ní pojezdim...
leštile
Bandit pičo
Fresh Man psal:Filous psal:Fresh Man psal:
čeče čí je ta krásná mašina ???...to tam něgdo vodhodil na skládku???
leštile
...je čas skončit s drogama
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2009 08:43:50 Offline |
Filous psal:Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:na něčem podobnym
Filous má pravdu to jsem fotil na jedný skládce na Maltě asi vadnej kus
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:Fresh Man psal:Filous psal:
...to tam něgdo vodhodil na skládku???eště teť tě na ní pojezdim...
leštile...je čas skončit s drogama
eště sem nezačal... eště bych si koupil novější B12ku...
je je stále krásná a spolehlivá a vy co tomu nerozumíte si leštěte hliníky a kupujte ducaty a dvojválce
Bandit pičo
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Fresh Man psal:
čeče čí je ta krásná mašina ???...to tam něgdo vodhodil na skládku???
Filous má pravdu to jsem fotil na jedný skládce na Maltě asi vadnej kus
aspon sem ji před tim nemusel třídit odpad na plasty a kovy
Bandit pičo
je je stále krásná a spolehlivá a vy co tomu nerozumíte si leštěte hliníky a kupujte ducaty a dvojválce
...v něčom máš recht...uvažuju vo celočernym matu a vomotanejch svodech...
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2009 09:41:47 Offline |
Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...to tam něgdo vodhodil na skládku???Filous má pravdu to jsem fotil na jedný skládce na Maltě asi vadnej kus
aspon sem ji před tim nemusel třídit odpad na plasty a kovy
plastů už tam evidentně moc neni
Filous psal:Fresh Man psal:Filous psal:
...je čas skončit s drogamaeště sem nezačal... eště bych si koupil novější B12ku...
je je stále krásná a spolehlivá a vy co tomu nerozumíte si leštěte hliníky a kupujte ducaty a dvojválce...v něčom máš recht...uvažuju vo celočernym matu a vomotanejch svodech...
ale copa? došly zásoby silichromu? Já nevim že se necháš tim dobytkem takhle vyhecovat...Dyj to je takový prase, že von normálně jel v jednom triku celou 4 dení cestu v létě do Francie...no co ti budu povídat, při nákupech se lidem co šli kolem normálně podlamovali nohy a slzeli jim voči...a takovym ty se necháš klidně vyprovokovat
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2009 09:44:56 Offline |
Lihy psal:Filous psal:Fresh Man psal:
je je stále krásná a spolehlivá a vy co tomu nerozumíte si leštěte hliníky a kupujte ducaty a dvojválce...v něčom máš recht...uvažuju vo celočernym matu a vomotanejch svodech...
ale copa? došly zásoby silichromu? Já nevim že se necháš tim dobytkem takhle vyhecovat...Dyj to je takový prase, že von normálně jel v jednom triku celou 4 dení cestu v létě do Francie...no co ti budu povídat, při nákupech se lidem co šli kolem normálně podlamovali nohy a slzeli jim voči...a takovym ty se necháš klidně vyprovokovat
to bylo určitě dojetim z toho ,že ten chudý chlapec z čech nemá na víc triček a ani na prací prášek
Lihy psal:Filous psal:Fresh Man psal:
...sem si přectavil ten smrad
Fresh Man psal:jo strašná přectava... takovej puch na tag hnusný motorce....a to vše dvakrát...
Ják 2x snad se nechceš skovávat za to že sem tak jel taky
.
.
.
holt když chce člověk reprezentovat "bandit pičo" ve světě musí higiena stranou
Ps. Kdyby tý slečně u kasy nevyhrkly slzy, tak ani nevíme, že smrdíme
Lihy psal:Fresh Man psal:jo strašná přectava... takovej puch na tag hnusný motorce....a to vše dvakrát...
.
.
.
asi nejaká fajnovka
,ale já to stejně tušil...ten smrad ... nějak se to za náma táhlo...jak stín...von byl i vidět...myslim že už nekde vod Lindau
Bandit pičo
Smoula.koumak (Člen) 15.04.2009 15:06:26 Offline |
Paladin86 psal:Jsem ted přišel na kolej a když jsem šel okolo hlídanýho parkoviště tak koukám že tam 3 B6 vedle sebe. Je vidět že i každý student ví co jsou nejlepší motorky!
tak to můžeme někdy zajít na . Samo že v tričkách
Bandit v lese :-))
Kdyz uz jsem u toho, kdo parkuje pred stavebni fakultou zlutou B6, nevite? Stoji tam skoro kazdej den, ale jeste sem u toho nikoho nevidel.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Smoula.koumak psal:Paladin86 psal:Jsem ted přišel na kolej a když jsem šel okolo hlídanýho parkoviště tak koukám že tam 3 B6 vedle sebe. Je vidět že i každý student ví co jsou nejlepší motorky!
tak to můžeme někdy zajít na . Samo že v tričkách
No já jsem pro! zajdeme na jedno!
Smoula.koumak (Člen) 15.04.2009 18:04:12 Offline |
příští týden v pondělí?
vidiš.....
takovejch co vědi kudy ta zatáčka vede.... dopředu , je nás málo... drž plyn a někam se už vejdem :) natož aby smrděli.... cucáci...
každej ted má motorku a nikdo netuší kudy ta cesta vede....a bojej se vejletu do polí :) to dyby slyšela tv nova.... a navíc kouření ničí motorky.... hlavně přední kola
Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen) 16.04.2009 07:19:50 Offline |
Fresh Man psal:vidiš.....
takovejch co vědi kudy ta zatáčka vede.... dopředu , je nás málo... drž plyn a někam se už vejdem :) natož aby smrděli.... cucáci...
každej ted má motorku a nikdo netuší kudy ta cesta vede....a bojej se vejletu do polí :) to dyby slyšela tv nova.... a navíc kouření ničí motorky.... hlavně přední kola
je na čase přestat brát drogy
K.a.s.y.m. psal:Fresh Man psal:vidiš.....
každej ted má motorku a nikdo netuší kudy ta cesta vede....a bojej se vejletu do polí :) to dyby slyšela tv nova.... a navíc kouření ničí motorky.... hlavně přední kolaje na čase přestat brát drogy
Ale von má pravdu přecedo
Ty voe freši ale chtělo by to upřesnit...kouření ničí přední kola nekuřákům
Lihy psal:K.a.s.y.m. psal:Fresh Man psal:vidiš.....
každej ted má motorku a nikdo netuší kudy ta cesta vede....a bojej se vejletu do polí :) to dyby slyšela tv nova.... a navíc kouření ničí motorky.... hlavně přední kolaje na čase přestat brát drogy
Ale von má pravdu přecedo
Ty voe freši ale chtělo by to upřesnit...kouření ničí přední kola nekuřákům
čeče jo... pasivní kuřáci :) pudem se projec???
Bandit pičo
Smoula.koumak (Člen) 16.04.2009 10:47:41 Offline |
Paladin86 psal:Smoula.koumak psal:příští týden v pondělí?
Příští tejden to vidim blbě! hodně práce v laboratoři :(
tak navrhni něco jinýho...
Něco proti dvouválcům woe
viz avatar:)
Fresh Man psal:čeče jo... pasivní kuřáci :) pudem se projec???
čéče už bych vyjel i přes to že tu jezdí motorek ja nasráno a samej vyvoněnej střelec na funglofce....dycky v autě trnu hrůzou co vyvedou... tuhle sem viděl borce na duc 1098 a musel sem se smát jak zastavoval...buď byl vožralej a nebo nevim, ale sundavat nohy na zem při rychlosti 20km/h neni dobrej nápad a na tu červenou doskákal mílovými kroky s motorkou pod prdelí ale byl to kaskadér a nespad.
No ale pořád nemám poskládáno... chybí mi držák levý stupačky a ještě se mi neozvali z joker-mota kde mám objednaný brzdový hadice a opravnou sadu na brzdovou pumpu.
Kurva kdyby to aspoň někdo za 40000 koupil abych se s tim nemusel drbat...nějak mě to už neba.
Lihy psal:Fresh Man psal:čeče jo... pasivní kuřáci :) pudem se projec???
čéče už bych vyjel i přes to že tu jezdí motorek ja nasráno a samej vyvoněnej střelec na funglofce....dycky v autě trnu hrůzou co vyvedou... tuhle sem viděl borce na duc 1098 a musel sem se smát jak zastavoval...buď byl vožralej a nebo nevim, ale sundavat nohy na zem při rychlosti 20km/h neni dobrej nápad a na tu červenou doskákal mílovými kroky s motorkou pod prdelí ale byl to kaskadér a nespad.
No ale pořád nemám poskládáno... chybí mi držák levý stupačky a ještě se mi neozvali z joker-mota kde mám objednaný brzdový hadice a opravnou sadu na brzdovou pumpu.
Kurva kdyby to aspoň někdo za 40000 koupil abych se s tim nemusel drbat...nějak mě to už neba.
fijalovej dábel je kaput ? co se stalo ?
Bandit pičo
Fresh Man psal:Lihy psal:Fresh Man psal:čeče jo... pasivní kuřáci :) pudem se projec???
Kurva kdyby to aspoň někdo za 40000 koupil abych se s tim nemusel drbat...nějak mě to už neba.fijalovej dábel je kaput ? co se stalo ?
Modrá sakra, MODRÁ to byla!, copak sem buzna abych měl fijalovou motorku?
No co, no... Sem loni 2x hapal no...po prvnim kreši to bylo pojízdný, ale druhej vodsrala stupačka, nádobka vod spokový pumpy, lampa, víko, budíky a tak... Takže osiris v zimě lakoval a já do teď nebyl štont to dodělat, bych se toho nejrači zbavil a pořídil nějakou vraždu co se nemusí mejt a po pádu jí vopravíš americkou páskou a drátem .... jé to by bylo krešů bo bych se vo tu motorku nebál
K.a.s.y.m. (Člen) 16.04.2009 15:28:29 Offline |
Lihy psal:Fresh Man psal:Lihy psal:
Kurva kdyby to aspoň někdo za 40000 koupil abych se s tim nemusel drbat...nějak mě to už neba.fijalovej dábel je kaput ? co se stalo ?
Modrá sakra, MODRÁ to byla!, copak sem buzna abych měl fijalovou motorku?
No co, no... Sem loni 2x hapal no...po prvnim kreši to bylo pojízdný, ale druhej vodsrala stupačka, nádobka vod spokový pumpy, lampa, víko, budíky a tak... Takže osiris v zimě lakoval a já do teď nebyl štont to dodělat, bych se toho nejrači zbavil a pořídil nějakou vraždu co se nemusí mejt a po pádu jí vopravíš americkou páskou a drátem .... jé to by bylo krešů bo bych se vo tu motorku nebál
koukám že ses shlídnul v mojí turbo mašině :) nemitá... slepovaná... podsedlofka nadranc... udřená nádobka od brsdofky,,, atd... ale brzdy a motor gumy na A1 a tak to má bejt prostě se toho nebát :) jen padáky už budu muset koupit nivý :) ... bo už sou nějak krátký...
Bandit pičo
ty vole že bych do ní šel....ideální kousek
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 12169.html
Kua Lihy,sem nevěděl že to chceš pořát ještě prodat Kua třetí B12ku dom dotáhnout nemůžu,už nemám jak to odůvodnit a asi by mě to doma neprošlo No,ale skusit bych to měl
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Lihy psal:Fresh Man psal:jo strašná přectava... takovej puch na tag hnusný motorce....a to vše dvakrát...
.
.
.
pičo lyhy ,,,,higiena , ? ? neni tam něco blbě ??
Bandit pičo
Lihy psal:ty vole že bych do ní šel....ideální kousek
http://img.motorkari.cz/upload/images/c … e_jpg_.jpg
seš na palici ? , ?
Bandit pičo
Fresh Man psal:Lihy psal:Fresh Man psal:jo strašná přectava... takovej puch na tag hnusný motorce....a to vše dvakrát...
.
.
.
Ps. Kdyby tý slečně u kasy nevyhrkly slzy, tak ani nevíme, že smrdímepičo lyhy ,,,,higiena , ? ? neni tam něco blbě ??
jo je lihy je po l měkký í
a vůbec ti snad tomas poslal pravidla pravopisu nebo co
K.a.s.y.m. (Člen) 17.04.2009 15:22:10 Offline |
Lihy psal:ty vole že bych do ní šel....ideální kousek
no ty to má lauf z bandasky nebo starýho SV
Fresh Man psal:Lihy psal:ty vole že bych do ní šel....ideální kousek
seš na palici ? , ?
tobě se nelbil madmax?
Lihy psal:Fresh Man psal:Lihy psal:
.
.
.
Ps. Kdyby tý slečně u kasy nevyhrkly slzy, tak ani nevíme, že smrdímepičo lyhy ,,,,higiena , ? ? neni tam něco blbě ??
jo je lihy je po l měkký í
a vůbec ti snad tomas poslal pravidla pravopisu nebo co
pyčo páč sem higyenyk :)
... co je to tomášovo pravidlo pravopysu ???
)
Bandit pičo
Lihy psal:Fresh Man psal:Lihy psal:ty vole že bych do ní šel....ideální kousek
seš na palici ? , ?tobě se nelbil madmax?
líbil ale todle je uš moc hnusný ... :(
Bandit pičo
...kurva Lihy, to je strašná ludra ...navíc nejspíš bez not ...ale jako záklat pro RAT slušný...černej matovej sprej, prolíst pár popelnic, švihnout s tym párkrát na vobrubník, celý to pochcat a je hotovo
Stránky: 1