Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Predni brzda na B6 ´97 - brzdi porad

vOjTaB6 (Člen)
27.04.2009 10:12:20

Predni brzda na B6 ´97 - brzdi porad

Uz jsem to probiral se strejdou Filousem, ale vysledek je stale stejny. Davali jsme na babicku B6 novy desky od EBC, dali jsme je tam i s tema plechama a izolaci a ta mrcha po vodvzdusneni a zabrzdeni drzela kotouce dal a to takovym zpusobem, ze se predni kolo samo otocilo max o pul otacky. Rozebrali jsme pistky, dali novou kapalinu, naplnili odspoda a nebrzdilo to vubec. Po dalsim laborovani to uz zas brzdi, packa je pekne tvrda, k riditku ji nedomacknu, ale uz zas nechce uplne pustit ty kotouce, takze se to predni kolo po roztoceni otoci samo zas tak maximalne o pul otacky...

Takze, ma nekdo podobnou zkusenost? help

A s funkci "Hledat" se dete vycpat...bigsmile

Bandit rulezz!!!
Filous (Člen)
27.04.2009 10:19:31

Re: Predni brzda na B6 ´97 - brzdi porad

...za ty kecy ti neporadimsurprisedbigsmile ...né vážně...vyser se na ty izolační destičky, v základu tam nejsou, tagže dle mě je trabl tam, prostě tam dej jen desky s plechama a hotovo...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
vOjTaB6 (Člen)
27.04.2009 10:25:39

Jenze takhle to bylo s origama, pak s Goldfrenama a vzdycky to fungovalo a na tech plechach sou takovy hacky, aby to drzelo pohromade s tou deskou. A kdyz vyndam ty izolace, tak ty hacky budou uz navolno a kdyz ubyde 2-3 mm masa z tech desek, tak mi to pujde do kotoucu...bad

Bandit rulezz!!!
Filous (Člen)
27.04.2009 10:55:45

vOjTaB6 psal:

Jenze takhle to bylo s origama, pak s Goldfrenama a vzdycky to fungovalo a na tech plechach sou takovy hacky, aby to drzelo pohromade s tou deskou. A kdyz vyndam ty izolace, tak ty hacky budou uz navolno a kdyz ubyde 2-3 mm masa z tech desek, tak mi to pujde do kotoucu...bad

...tag ji zastřel, ludru jednu staroubigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS