Nejsi přihlášen
| 
					andrew7777 (Člen) 01.05.2009 22:06:48 Offline  | 
Přední brzdy
Zdravím všechny ;) omlouvam se predem jestli tenhle problem tady uz nekdo resil ale ja ho opravdu nemohl najit...mam problem s predni brzdou, pistek na kterej tlaci packa predni brzdy se mi vubec nevracel po vymene kapaliny v servisu...chodil asi jen tak do pulky, takze sice brzdy v poradky ale vzadu porad svitilo brzdovy svetlo...tak sme to rozdelali vytahli kapalinu a rozebrali komplet pistek...nevim proc ale i po ocisteni vnitrku pistek porad nechodi idealne, da se rict ze vubec...a kdyz sme chteli dat dokupy aspon brzdy tak taky nic...vubec to nejde odvzdusnit...nevite co s tim mam delat? snad vnitrek mam poskladanej dobre ale nevim jaky sou dalsi spravny kroky...dekuju za kazdou pomoc, mejte se ;)
Re: Přední brzdy
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
andrew7777 psal:takze sice brzdy v poradky ale vzadu porad svitilo brzdovy svetlo...
tomu nerozumím, špatnou funkci brz jste indikovali na základě svítícího zadního brdového světla? co seřídit  to zadní světlo![]()
jináč co se týče odvzdušnění,tak tam hoď novou kapalinu, pak povol šroub co je hned u pumpy,dvakrát zapumpuj,vyleze ti velká bublina,utáhni a pak teprve začni používat odvzdušňovák co je u brzdiče
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
maňas psal:kurňa jsem na to šel asi divně,brzdovku jsem tlačil od spoda a ani sem nijak moc nevodvzdušňoval
tos dělal dobře....já bohužel nemám pumpičku tak se s tim musim srát vrchem....a je to nekonečný (dneska bude pokračování...)
andrew7777 psal:Zdravím všechny ;) omlouvam se predem jestli tenhle problem tady uz nekdo resil ale ja ho opravdu nemohl najit...mam problem s predni brzdou, pistek na kterej tlaci packa predni brzdy se mi vubec nevracel po vymene kapaliny v servisu...chodil asi jen tak do pulky, takze sice brzdy v poradky ale vzadu porad svitilo brzdovy svetlo...tak sme to rozdelali vytahli kapalinu a rozebrali komplet pistek...nevim proc ale i po ocisteni vnitrku pistek porad nechodi idealne, da se rict ze vubec...a kdyz sme chteli dat dokupy aspon brzdy tak taky nic...vubec to nejde odvzdusnit...nevite co s tim mam delat? snad vnitrek mam poskladanej dobre ale nevim jaky sou dalsi spravny kroky...dekuju za kazdou pomoc, mejte se ;)
měl sem podobnej problém. U mě to bylo asi tim že ta těsníci gumička na pístku už měla ošoupanej břit a tak se tam pístek jakoby šprajcoval. Koupil sem opravnou sadu od nissinu a už to chodí jak po másle. Maji ji třeba tady: www.jokershop.cz (prodává tam fajn týpek, takhle nějak si představuju prodejnu a přístup k zákazníkovi
) 
ps. cena je 650 kč Jestli nejsi z prahy tak to maji i jinde, stačí do googlu zadat opravná sada nissin a pak už jen vybrat správnej typ (pozor u mí pumpy byly 2 různý typy na jeden průměr pístku, ale když vyndáš ten origo tak poznáš ten správnej podle obrázku)
Kelly01 psal:Co vám na tom tak trvá
Naliju,otevřu odvzdušňováky,párkrát zmáčknu,přijdu za hoďku,párkrát zmáčknu a hotovo
To že sem měl komplet vypuštíno....nový hadice a třmeny prázdný...někde mi tam visí nějaká zatracená bublina a né a né jí vtamtať dostat.
Mizim na nákup
 čus
Kelly01 psal:Co vám na tom tak trvá
Naliju,otevřu odvzdušňováky,párkrát zmáčknu,přijdu za hoďku,párkrát zmáčknu a hotovo
Jj..tak nějak..ale jelikož jsem to chtěl mít hned, tak naliju kapalinu a přes povolenej odvzdušňovák to přes hadičku "nasávám"(jako třeba benál z nádrže nebo vodu z aakvárka
) a krásně to jde
..samo,že se musí dolejvat a pak odvzdušnit,ale šlo to rychle..![]()
![]()
PURE NAKED BIKE!
| 
					andrew7777 (Člen) 02.05.2009 12:59:36 Offline  | 
Chlapy díky za odpovedi, asi to vidim na novou sadu pac ten brit jen opravdu k nicemu...mejte se cus
Stránky: 1