Nejsi přihlášen
Re: Vikec co ryby ?
Kakac psal:Vikec jak šli fišle ?
Byl aspoň nějakej záběr ?
Vole,ted sem dojel dom,utrhl sem nějakýho věčího kapra Sem první moment nevěděl kdo mě volá,tak proto to vykání Příště musíš nahlásit "Tady Kakáč pičo" a hned budu vědět vo co de Ale samo se můžeš někdy zastavit jak pojedeš vokolo Teda pokud nebudu na rybách
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Kakac psal:Vikec jak šli fišle ?
Byl aspoň nějakej záběr ?Vole,ted sem dojel dom,utrhl sem nějakýho věčího kapra Sem první moment nevěděl kdo mě volá,tak proto to vykání Příště musíš nahlásit "Tady Kakáč pičo" a hned budu vědět vo co de Ale samo se můžeš někdy zastavit jak pojedeš vokolo Teda pokud nebudu na rybách
Jaks to moh urvat??
Dakronku a bojovou brzdu a musí ven i kdyby nechtěl..
PURE NAKED BIKE!
VikecB12 psal:Kakac psal:Vikec jak šli fišle ?
Byl aspoň nějakej záběr ?Vole,ted sem dojel dom,utrhl sem nějakýho věčího kapra Sem první moment nevěděl kdo mě volá,tak proto to vykání Příště musíš nahlásit "Tady Kakáč pičo" a hned budu vědět vo co de Ale samo se můžeš někdy zastavit jak pojedeš vokolo Teda pokud nebudu na rybách
Dobře beru v potaz
Takže příště "Tady Kakáč PIIIIIIČČČÓÓÓ"
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Meloun psal:VikecB12 psal:Kakac psal:Vikec jak šli fišle ?
Jaks to moh urvat??
Dakronku a bojovou brzdu a musí ven i kdyby nechtěl..
Bych tě chtěl vidět jak ho taháš s bojovkou ven když ti zajede někam do haluzí nebo podobnýho bordela
Kakac psal:Meloun psal:VikecB12 psal:
Vole,ted sem dojel dom,utrhl sem nějakýho věčího kapra Sem první moment nevěděl kdo mě volá,tak proto to vykání Příště musíš nahlásit "Tady Kakáč pičo" a hned budu vědět vo co de Ale samo se můžeš někdy zastavit jak pojedeš vokolo Teda pokud nebudu na rybáchJaks to moh urvat??
Dakronku a bojovou brzdu a musí ven i kdyby nechtěl..Bych tě chtěl vidět jak ho taháš s bojovkou ven když ti zajede někam do haluzí nebo podobnýho bordela
No tak jasný..tohle nepočítám..
PURE NAKED BIKE!
Kakac psal:VikecB12 psal:Kakac psal:Vikec jak šli fišle ?
Dobře beru v potaz
Takže příště "Tady Kakáč PIIIIIIČČČÓÓÓ"
Jo,tak je to správně
Meloun psal:Kakac psal:Meloun psal:
Jaks to moh urvat??
Dakronku a bojovou brzdu a musí ven i kdyby nechtěl..Bych tě chtěl vidět jak ho taháš s bojovkou ven když ti zajede někam do haluzí nebo podobnýho bordela
No tak jasný..tohle nepočítám..
To víš řeka je zrádná a ty kurvy fišle moc dobře vědí kam zajet aby se vyhákli nebo utrhli
Vikeci kurna a kam jezdis ? ja teda aktivne chytat nechodim uz kaprarit, jako kluk s otcem sem chodival. Tedka nekdy potrapit do ruk pstruhy do potoka. Kdybys jel tak bych prijel pokecat na vodpoledne k vode. Ukaz na mapy.cz vikend bude dlouhej. Jezdis tam na Becku ? asi ne co takovej ten klasickej rybar na babete s 50 udicema na zadech a kyblama na riditkach
Billy psal:Vikeci kurna a kam jezdis ? ja teda aktivne chytat nechodim uz kaprarit, jako kluk s otcem sem chodival. Tedka nekdy potrapit do ruk pstruhy do potoka. Kdybys jel tak bych prijel pokecat na vodpoledne k vode. Ukaz na mapy.cz vikend bude dlouhej. Jezdis tam na Becku ? asi ne co takovej ten klasickej rybar na babete s 50 udicema na zadech a kyblama na riditkach
Vogo,to je různý,nikdy nevím dopředu,kde sednu u vody. Vobčas zajdu tady u nás na Svratku,vobčas jedu k Iváni-Svratka/Jihlava,no a k tobě nejblíž je to asi na rybníku na chalupě mezi Málkovicama a Orlovicama na Vyškovsku,tam spíš vo víkendu. Jezdím převážně autem,ikdyš třeba zrovna minulej týden sem byl na chalupě na mašině,ale je to na pikaču,protože se s tím báglem na zádech nedá jet moc přes 120-130km/h ale zrovna naposled se mě to moc hodilo,vysel za mnou na dálnici stříbrnej pasat a měl vevnitř nějak moc elektroniky
este ze tak s tim passatem. Kdyztak ti brnknu o vikendu jestli nekam pojedes, dame
Billy psal:Vikeci kurna a kam jezdis ? ja teda aktivne chytat nechodim uz kaprarit, jako kluk s otcem sem chodival. Tedka nekdy potrapit do ruk pstruhy do potoka. Kdybys jel tak bych prijel pokecat na vodpoledne k vode. Ukaz na mapy.cz vikend bude dlouhej. Jezdis tam na Becku ? asi ne co takovej ten klasickej rybar na babete s 50 udicema na zadech a kyblama na riditkach
JJ klasika babeta nebo Sifon to jsou přibližovadla na ryby jak dělaný
Tak sem se tedka vrátil z ryb,byli sme na noc na Svratce pod Iváňí a šly pěkný bábofky Tata tam byl vot pátku,bóchl kapra 83cm,já fčera těsně přet pulnocí kapra 72cm a ráno sem ještě něco věčího urval,ten se semnou vůbec nebavil,prostě si řekl kam pojede a jel,tak sem si spravil chuť sumečkem vokolo 70-80cm a přet polednem kamoš lópl taky kapra,71cm Pěknej víkend,mám sto chutí jet zítra zase
PALOUS psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 102957.jpg
jen vykouřit
Albín, nebo je to jen divně nasvětlený?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1