Nejsi přihlášen
Re: dnes v Přerově
Osi se pravoverne zacal hlasit ke vsem temto potkavanym duchum co jezdi po cele CR i za ! tak uz se mu dalsi takovi potkani pripisuji na jeho triko ze to byl jedine on, treba i zdvojene
osiris psal:...klidně i ztrojeně a chodím i pěšky ;)
Kua, já věděl, že to seš ty, nebyl jsem si moc jistej,ale po tomhle příspěvku už vím. Fčera jsem potkal 3 bandity cestou z Karviné, dva po sobě projeli v rozestupu 3min(stejně nevím jak to děláš) a jeden to tlačil po krajnici (takhle to vypilovat k dokonalosti) smekajícípřilbusmajlík.
WD club member...
Hanz psal:osiris psal:...klidně i ztrojeně a chodím i pěšky ;)
Kua, já věděl, že to seš ty, nebyl jsem si moc jistej,ale po tomhle příspěvku už vím. Fčera jsem potkal 3 bandity cestou z Karviné, dva po sobě projeli v rozestupu 3min(stejně nevím jak to děláš) a jeden to tlačil po krajnici (takhle to vypilovat k dokonalosti) smekajícípřilbusmajlík.
..Tys u Osiho nezastavil ???? ...a nepomoch ????
Billy psal:Osi se pravoverne zacal hlasit ke vsem temto potkavanym duchum co jezdi po cele CR i za ! tak uz se mu dalsi takovi potkani pripisuji na jeho triko ze to byl jedine on, treba i zdvojene
... aby mu pak neposílali všechny "obsílky" od nepolapenejch Banditů když se k tomu tak veřejně přiznává
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Mour psal:Hanz psal:osiris psal:...klidně i ztrojeně a chodím i pěšky ;)
..Tys u Osiho nezastavil ???? ...a nepomoch ????
Já věděl, že to jenom hraje aby tu pak mohl machřit, že i pěšky
WD club member...
Stránky: 1