Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 04.05.2009 20:24:29 Offline |
úterý 5.5.2009 dočasná ODSTÁVKA SUZUKIBANDIT.CZ
bo budem v tenhle datum (ZÍTRA) přesouvat banditstránky na jinej, rychlejší a kapacitnější server a budou se měnit DNS (pro filouse prostě přenesem ty europalety s vobrázkama do jinýho skladu a během přepravy do nich nebude možný nahlížet a budou k dispozici zasejc až se to vyloží z návěsu ven ) tak během úterka nepudou na nějakou dobu stránky, takže nešilte, vod středy to bude už zas všechno cajk konec hlášení v počítačovém jazyce
doba je temná...
Re: úterý 5.5.2009 dočasná ODSTÁVKA SUZUKIBANDIT.CZ
s takovou dokonce něco udělám do školy
kneehammer (Člen) 04.05.2009 20:40:42 Offline |
a takhle vypada IT praxe:
utery - zacal presun, naves se vysypal a pulka palet je nasracku
utery vecer - oznameni,ze se stala bezvyznamna porucha a ze fsechno bude do hodiny richtig
streda - je to v , tak aspon dovezem ten zbytek co zustal
ctvrtek - nikdo ve skladu nevi, ze to tam mame dohrcet, tak to vrznem do prasecaku, tam aspon neprsi
patek rano - pompezni ohlaseni presunu do grejt skladu a zvladnuti vsech nepredvidatelnych situaci
tos drzme palce at tam ty elektrooony prevezete f cajku
..:: B12 inside ::..
Ajajaj - jakmile se jedná o zlepšování, zrychlování a takovýhle vyfikundace, tak to bude v
No aspoň paní Izerová nebude tenhle tejden remcat, že furt dřepim na netu
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
K.a.s.y.m. (Člen) 05.05.2009 08:14:42 Offline |
Mour psal:..no je 8:15 a eště server beží ...vot kolika ti Pražci robí ???
jestli jako u nás ve firmě tak až po obědě
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr psal:pro filouse: prostě přenesem ty europalety s vobrázkama do jinýho skladu a během přepravy do nich nebude možný nahlížet a budou k dispozici zasejc až se to vyloží z návěsu ven
Skvěle řečeno...
Snad už to bude v cajku.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:ross psal:sáákra to bylo rychle vyložený
Nejsem si úplně jist, ale IP adresa je stále stejná... Teda od nějakých 12h, pokud to neudělali před tím...
tak ve 2h to nešlo, takže jsem usoudil
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Ondráš psal:ross psal:tak ve 2h to nešlo, takže jsem usoudil
Taky jsem to zaznamenal...
To je votázka páč mi to vypadlo i včera a i jindy to vypadlo
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
mr.BSE psal:Ondrášu a bude se něco dělat s DB? (indexace apod. , zkrátka aby ten chudák apač nemusel tak dlouho hledat)
Nech indiana z rodu Apachu makat je za to placenej
tobě se zdá že hledání je pomalé?
Fik-B6S psal:mr.BSE psal:Ondrášu a bude se něco dělat s DB? (indexace apod. , zkrátka aby ten chudák apač nemusel tak dlouho hledat)
Nech indiana z rodu Apachu makat je za to placenej
tobě se zdá že hledání je pomalé?
A tak né pomalý, ale když je "špička", tak se to dýl načítá a (určitě) neúměrně bere systémový prostředky
Second Class Citizen
1130 Café Racer
2 Šílenej: To já nevím, v tom prsty nemám... Ale pokud jsem koukal na zakládací scripty databáze, tak tam tahle optimalizace nebyla. Standartně Apache rozhazuje myslím 8 vláken stejně jako MySQL, takže zadarmo to taky neni. Pro větší zátěže se pak už spíš hodí LHTTPd, ale to tu nemá cenu rozvádět, protože si stejně určitě pronajímáme hosting a ne třeba virtuální server, kde bysme si mohli dělat co chtěli... To bysme asi museli platit něco jako členský příspěvky a ne nechat inkvize aby to tahnul sám... A i kdyby... Nejsem si jistý, že by to pro nás byl přínos.
Neznám parametry našeho hostingu... A navíc... Já jsem programátor a ne administrátor... O administraci vím prd. Na to tu jsou jinčí kapacity.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1