Nejsi přihlášen
Platy v ČR...
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
Re: Platy v ČR...
nemyslel sem to tak jako že já dělník,kdo je víc...
kdyby všechno prosperovalo,pak je mi u prdele kdo kolik bere...ale ne že budu dělat někde šéfa, přivedu firmu pomalu ke krachu a nechávam si vyplácet za "mou dobrou menžerskou" práci statisíce...
volby si myslim stejně nic nevyřeší v nynější sestavě ve sněmovně
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
za ty prachy, ale mas vlastne volno na sve soukromi? A kdo je chytrej a ma haldu takovejch znamejch a ma skoly tak se tam ma mozna sanci zacit dostavat mezi rozdany koryta. Neplacte
jirka silver (Člen) 30.04.2009 08:04:48 Offline |
Česká klasika závist.Fido zbývá Ti jediná možnost SAE.
Najdete nás na každém kilometru
fidoB6 psal:nemyslel sem to tak jako že já dělník,kdo je víc...
kdyby všechno prosperovalo,pak je mi u prdele kdo kolik bere...ale ne že budu dělat někde šéfa, přivedu firmu pomalu ke krachu a nechávam si vyplácet za "mou dobrou menžerskou" práci statisíce...
volby si myslim stejně nic nevyřeší v nynější sestavě ve sněmovně
doporučuji ti, mu ukázat, jak se to má dělat
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
taky nesouhlasim s nekterymi odmenami hlavne ve statni svere. v soukrome at si bere kdo chce co chce. Akorat je jako pest na voko ze firma ohlasi konkurs nebo bankrot nebo co ja vim a pak rozda X milionu na odmenach managerum a prej protoze to maji ve smlouve. Jenze dle me spatne pracovali kdyz de podnik do bankrotu takze jaky pak smluvni podminky. Jinak ja sem delnik kdo je vic
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
v soukromý sféře není úplně vyjímkou že odborníci či manuálně šikovní lidi (ti zas mají už své firmy) a vzdělaní lidi dostávají platy podobné. Netvrdím,že jsou všichni odborníci co tam jsou,na druhou stranu každý má tu možnost se tam dostat,začít po práci se věnovat nějaké straně, chodit na zasedání,angažovat se a postupně se vyhrabat až nahoru. Lidi většinou vidí jen ty peníze, ale to,že si uprdnete a na druhý den je to v Blesku či jiném "kvalitním tisku" a ví to celej národ, už nikdo nevidí. To že někeří občas usnou na zasedání? a kdo z nás v práci ne? když máme poradu a někdo se tam vykecává,tak se mi oči zavírají samy a pokud oni usnou u dlouhého proslovu někoho,kdo se chce zviditelnit, nebo dělá obstrukce, neomlouvám to,ale chápu. Kdo si zkusil třeba přednášky na výšce, kdy 1,5 hodiny přednášející v kuse něco vysvětluje, tak ví jaké to je udržet pozornost. Peníze jim závidím,ale nedělal bych to.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:v soukromý sféře není úplně vyjímkou že odborníci či manuálně šikovní lidi (ti zas mají už své firmy) a vzdělaní lidi dostávají platy podobné. Netvrdím,že jsou všichni odborníci co tam jsou,na druhou stranu každý má tu možnost se tam dostat,začít po práci se věnovat nějaké straně, chodit na zasedání,angažovat se a postupně se vyhrabat až nahoru. Lidi většinou vidí jen ty peníze, ale to,že si uprdnete a na druhý den je to v Blesku či jiném "kvalitním tisku" a ví to celej národ, už nikdo nevidí. To že někeří občas usnou na zasedání? a kdo z nás v práci ne? když máme poradu a někdo se tam vykecává,tak se mi oči zavírají samy a pokud oni usnou u dlouhého proslovu někoho,kdo se chce zviditelnit, nebo dělá obstrukce, neomlouvám to,ale chápu. Kdo si zkusil třeba přednášky na výšce, kdy 1,5 hodiny přednášející v kuse něco vysvětluje, tak ví jaké to je udržet pozornost. Peníze jim závidím,ale nedělal bych to.
tak jako mě nepřijde zas tak hrozný udžet pozornost 90minut..
Na vejšce jsme měli hafo literatury a to tak, že se rozebírala například středověká literatura (hnus fijalovej) a 90minut se o tom blábolilo a rozebíralo a kurva mě to nebavilo, pro budoucnost naprosto nepoužitelný. NIKDY jsem si z literatury nedovolil vypadnotu před koncem a to jsem se mohl z tej přednášky kdykoliv zvednout a odejít. Jednak bych pak u zkoušky předvedl akorát velkou a jednak poslouchat přednášející proč se zvedám, jestli je to nezajímavý nebo tak jsem nehodlal. Tak jsem tam prostě seděl. Nezřídka pak následoval seminář buď dalších 90min nebo "jen" 45min. Tak mi Koldane neříkej, že ty lidi který tam seděj (a hlavně jaký prachy za to berou! ) nejsou schopný se 90 minut soustředit, to teda sorry
Bandit 4EVER!!!
Barynek: 1)na přednášky si nemusel chodit,ne?od toho sou eventuelně jiní,vod kterejch si člověk pak sežene materiály ke zkoušce
2)vono to nejni jen vo 90 minutách,to vydrží i malý děcko, ale dřepět takhle po přednáškách celý dny, to už je jiný
3) když přednášející má kecy, tak mu řeknu že se mi z toho chce blít a poprdeli
...vstanu z poslanecký lavice, během výkladu jinýho poslance z druhý strany politickýho spektra dojdu poklábosit na druhou stranu sněmovny s jiným kolegou, pak si dojdu do předsálí zakouřit, vrátím se, otevřu noťas, přečtu si sport, zahruju online gamesu, pak se protáhnu, zajdu na malý pivo a panáka do bufáče, pokecám tam s ostatníma, vrátím se zpátky, zevluju, vyrušuju, když se mi nechce hejbat, tak si zdřímnu a všichni ať mi políběj prdel ...jj, je to dřina udržet pozornost
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
fidoB6 psal:Barynek: 1)na přednášky si nemusel chodit,ne?od toho sou eventuelně jiní,vod kterejch si člověk pak sežene materiály ke zkoušce
2)vono to nejni jen vo 90 minutách,to vydrží i malý děcko, ale dřepět takhle po přednáškách celý dny, to už je jiný
3) když přednášející má kecy, tak mu řeknu že se mi z toho chce blít a poprdeli
1) nechodit na přednášky na humanitním oboru, kde je pár hlav je docela problém, než na technice, kde sedí hlav třeba v posluchárně 50 a víc. Navíc nejde jen o vzorečky a definice, to si každej umí doheldat sám. U literatury případně u gramatickejch jevů, je důležitá interpretace a to, jak třeba ten danej člověk danej text a výklad vyučujícího pochopí. Vzhledem k tomu, že u některých spolustudujících jedinců jsem neměl ani jistotu že dorazí na hodinu tak jsem tam musel být chtě nechtě.
2) na přednáškách jsem vydržel sedět celý dny, od rána od 8 třeba do 17hod a mezitím ve druháku a třeťáku na pár hodin do práce, někdy i před školou, mezitím přebíhat z budovy na budovu a taky jsem neměl s pozorností problém. Možná je to tím, že jsem nechodil chlastat jak vy technici
3) pokud má přednášející kecy, tak držím hubu, páč, jak jsem psal u bodu 1, v 50 a více hlavách se tvůj xicht ztratí, u 10kusů je to jaksi problém
jednou jsem zažil, jak byla naše přednášející nasraná, že jsme se jaksi vy na výklad textu... od tý doby jsem byl na hodině vždy 5minut před a odcházel až po ní, woe takovej uragán si nezažil.. pak bys teprv blil a měl po prdeli
Bandit 4EVER!!!
osiris psal:...vstanu z poslanecký lavice, během výkladu jinýho poslance z druhý strany politickýho spektra dojdu poklábosit na druhou stranu sněmovny s jiným kolegou, pak si dojdu do předsálí zakouřit, vrátím se, otevřu noťas, přečtu si sport, zahruju online gamesu, pak se protáhnu, zajdu na malý pivo a panáka do bufáče, pokecám tam s ostatníma, vrátím se zpátky, zevluju, vyrušuju, když se mi nechce hejbat, tak si zdřímnu a všichni ať mi políběj prdel ...jj, je to dřina udržet pozornost
ty woe Osi, nejsi ty náhodou zastupitel nebo dokonce poslanec? že to máš tak zmáklý
Bandit 4EVER!!!
Koldan psal:v soukromý sféře není úplně vyjímkou že odborníci či manuálně šikovní lidi (ti zas mají už své firmy) a vzdělaní lidi dostávají platy podobné. Netvrdím,že jsou všichni odborníci co tam jsou,na druhou stranu každý má tu možnost se tam dostat,začít po práci se věnovat nějaké straně, chodit na zasedání,angažovat se a postupně se vyhrabat až nahoru. Lidi většinou vidí jen ty peníze, ale to,že si uprdnete a na druhý den je to v Blesku či jiném "kvalitním tisku" a ví to celej národ, už nikdo nevidí. To že někeří občas usnou na zasedání? a kdo z nás v práci ne? když máme poradu a někdo se tam vykecává,tak se mi oči zavírají samy a pokud oni usnou u dlouhého proslovu někoho,kdo se chce zviditelnit, nebo dělá obstrukce, neomlouvám to,ale chápu. Kdo si zkusil třeba přednášky na výšce, kdy 1,5 hodiny přednášející v kuse něco vysvětluje, tak ví jaké to je udržet pozornost. Peníze jim závidím,ale nedělal bych to.
já jim je nezávidím a nedělal bych to. Ty lidi do toho s tím již jdou, podle toho to vypadá..hlavně za nic nenést odpovědnost, jednou nastoupit mezi " elitu a už jen vydržet co nejdýl..čili podle toho ta kvalita vypadá... To, že budou muset vydržet pozornost tisku...no něco za něco jsou placeni z daní..bohužel a ta služba lidu stojí většinou za hovno. Myslím že to za to stojí...
bla...blabla...!
Barynek:
1) nejsem technik
2)studuju medicínu,takže od druháku cvika, kde děláme na lidech (živejch) pod imrvére buzerujícim dohledem doktorů, pak přednášky do pozdních večerních hodin
3)na přednášky nás z ročníku chodilo kolikrát jen 12 lidí z 80 (tudíž ksichty přítomnejch bylo lehko si zapamatovat) a taky sme to vždycky u zkoušek přežili (ale pravda,kolikrát se do nás za to naváželi)
4) chlastat se chodilo kolikrát tak krutě že z knajpy rovnou do školy (jen pokud byly přednášky, na cvika sme nemohli,to by nás zabili a vyrazili)
5) všechno jde když se chce
tož asi tak nějak
2 barynek:
1) Jsem sice technik, ale za poslední 2 roky jsem nezažil přednášku, kde by bylo víc jak 20-25 lidí. Jo ta první a poslední možná, ale jinak ne.
2) Tak jak popisuješ svoje náročnosti při studiu (přebíhání z budovy do budovy, práce, škola od 8h do 5h) to má dneska každej druhej a aj na ten chlast čas zbejvá.
3) No co... Nám, když jsme na přednáškách dělali bordel, tak zadávali dodatečné domácí úlohy, postupem času nám zakázali pít a jíst, když si šel na záchod, tak na tebe čuměli jak na vocasa, když kantor přišel musel jsi vstát, jako že ho zdravíš... Kdo to chtěl snášet, ten tam byl. Kdo ne, ten tam nechodil.
Vono je to asi spíš o tom jak tu školu bereš... Já mysim, že důležitá je jedna věc. Dokud tě vyhazujou od zkoušek, tak je to v pohodě, když tě budou chtít vyhodit ze školy, tak to už teprv o něco jde. Ovšem je mi jasné, že existují lidi pro které je 2ka špatná známka. Každému podle jeho gusta..
P.S.: Souhlas s Koldanem.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
2 Ondráš a fidoB6: já jsem bral školu vážně a možná proto jsem chlastat chodil jen občas. Dvojka špatná známka sice byla, ale v jednu dobu se to zkazilo a sral jsem na to
Navíc pokud chodí na technice na přednášky jen pár lidí, tak je třeba možný, že ty ostatní si to můžou v klidu stáhnout z domova, což u nás nešlo, takže lépe chodit tam a mít klid, než tam nechodit a pak mít vopruz z toho, že tě vyhazujou od jedný zkoušky za druhou. Pro mě byla škola věc, kterou jsem chtěl a bral jsem ji seriózně. Je to halvně o přístupu. Byli u nás takoví, kteří chodili sem tam a nakonec to taky udělali, ale to je zase jiná písnička.
Bandit 4EVER!!!
Barynek: kurva chlape...bral školu vážně a nechodil chlastat...co tvuj život?ten bereš taky tak vážně že nechlastáš,nekouříš, na motyce nejezdíš, pícháš s gumou páč nechceš syfla,atd...?
Dyš se chodí chlastat,neznamená, že školu mrdáš...Ale dyš je čas, tak proč se kurva z těch stresů, co ve škole je, nevožrat? Já sice nevim,jak sou náročný jiný školy, ale medina je tak nechutná, že se ani nedivim, že spousta doktorů to s tim chlastem provozuje i po studiu(tím je neomlouvam)
Tím ale netvrdim, že se na školu automaticky sere!!!(aby mě někdo nechtěl vojebat za muj projev)
fidoB6 psal:Barynek: kurva chlape...bral školu vážně a nechodil chlastat...co tvuj život?ten bereš taky tak vážně že nechlastáš,nekouříš, na motyce nejezdíš, pícháš s gumou páč nechceš syfla,atd...?
Dyš se chodí chlastat,neznamená, že školu mrdáš...Ale dyš je čas, tak proč se kurva z těch stresů, co ve škole je, nevožrat? Já sice nevim,jak sou náročný jiný školy, ale medina je tak nechutná, že se ani nedivim, že spousta doktorů to s tim chlastem provozuje i po studiu(tím je neomlouvam)
Tím ale netvrdim, že se na školu automaticky sere!!!(aby mě někdo nechtěl vojebat za muj projev)
tak se zase rozepíšu
život beru s vážně-nevážně, jak kdy, ale rád se bavím. Nicméně! Nekouřím (ani gandžu ani obyč ani nikomu, pro rejpaly ), pícham bez gumy páč sem nepřelétavý a slušný věrný manžel a chlastám maličko, žádný orgie...
Ten chlast je čistě z praktického hlediska, jsem celej druhej den nepoužitelnej a to mě kurva nebaví, prochrápat celej den s bolehlavem nebo a
ohledně tej školy, tak každá je náročná určitým způsobem, vo tom žádná, ale ožrat se = u mně den v
jo jsem ještě zapomněl dodat, že jsem slušnej chlapec
Bandit 4EVER!!!
to já mam stejnej problém, kolikrát už i dva dny stojej za hovno pakzáleží na dáfce
jinak:nějak se to zvrhlo, zpět k tématu -> ty kurvy!tolik peněz berou
a teď vše nanovo
barynek psal:tak se zase rozepíšu
život beru s vážně-nevážně, jak kdy, ale rád se bavím. Nicméně! Nekouřím (ani gandžu ani obyč ani nikomu, pro rejpaly ), pícham bez gumy páč sem nepřelétavý a slušný věrný manžel a chlastám maličko, žádný orgie...
To bude poutavé vyprávění pro děti až jim budeš vyprávět o svejch studentskejch letech...
To když Filous vypráví...
Ondráš psal:barynek psal:tak se zase rozepíšu
život beru s vážně-nevážně, jak kdy, ale rád se bavím. Nicméně! Nekouřím (ani gandžu ani obyč ani nikomu, pro rejpaly ), pícham bez gumy páč sem nepřelétavý a slušný věrný manžel a chlastám maličko, žádný orgie...To bude poutavé vyprávění pro děti až jim budeš vyprávět o svejch studentskejch letech...
...ty vole ...f prdeli je, že se mi to vrací na tech syčákách doma, přefčírem sem myslel, že toho mladýho zabim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...ty vole ...f prdeli je, že se mi to vrací na tech syčákách doma, přefčírem sem myslel, že toho mladýho zabim
Myslíš jako z pohledu toho, že ho nemůžeš mlátit za něco co ví, že ty jsi dělal taky?
Ondráš psal:Filous psal:...ty vole ...f prdeli je, že se mi to vrací na tech syčákách doma, přefčírem sem myslel, že toho mladýho zabim
Myslíš jako z pohledu toho, že ho nemůžeš mlátit za něco co ví, že ty jsi dělal taky?
...né, to né, je to složitější, ale vobčas se v jeho chování a jednání poznávam ...a do dršky dostal
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ondráš psal:barynek psal:tak se zase rozepíšu
život beru s vážně-nevážně, jak kdy, ale rád se bavím. Nicméně! Nekouřím (ani gandžu ani obyč ani nikomu, pro rejpaly ), pícham bez gumy páč sem nepřelétavý a slušný věrný manžel a chlastám maličko, žádný orgie...To bude poutavé vyprávění pro děti až jim budeš vyprávět o svejch studentskejch letech...
ale tak jako já neříkám, že kdysi se nepařilo, prvák krutě a druhák decentně, to zas ty dva roky na vyprávění stačí a navíc mám v zásobě z domova, ne z koleje
mě to chlastání vlastně ani pořádně nebaví
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:ale tak jako já neříkám, že kdysi se nepařilo, prvák krutě a druhák decentně, to zas ty dva roky na vyprávění stačí a navíc mám v zásobě z domova, ne z koleje
mě to chlastání vlastně ani pořádně nebaví
Chááá, a už sme u tohoprej nejdřív téměř nic a najednou prvák krutěTakže klasika jako všichni vostatní
2 fidoB6: já si užil v těch prvních dvou letech na VŠ, proto už němám potřebu teďka, radši rvu prachy do motky než do chlastu (i když sem tam s luigem zlehka )
2 Ondráš: nikdo mi to tu nečte nejsem pod dohledem, nemusím, páč nezlobím
Bandit 4EVER!!!
Ondráš psal:barynek psal:2 Ondráš: nikdo mi to tu nečte nejsem pod dohledem, nemusím, páč nezlobím
To je nám jasný, že to před ní neřekneš na plnou hubu...
jak se hned takhle obhajujekdyby si to náááhodou mladá přečetla,aby měla radost jak je vzornej
Stránky: 1