Nejsi přihlášen
Re: Povlečení s motorkama
...ty vole, f tomdle se probudit, tag dostanu ingfarkt ...k tomu eště pugét s umělejch kytek na noční stolek a na dvorek střelnici s růžema s krepáku a je to dokonalý ...si fakt děláte prdel, že todle si dá do ložnice dobrovolně něgdo starší deseti let???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...ty vole, f tomdle se probudit, tag dostanu ingfarkt ...k tomu eště pugét s umělejch kytek na noční stolek a na dvorek střelnici s růžema s krepáku a je to dokonalý ...si fakt děláte prdel, že todle si dá do ložnice dobrovolně něgdo starší deseti let???
no pozor pozor u dreda bych si nebyl tak jistej....labutě na dvorku má...má takovej trochu kolotočářskej fkus...tak co ty víč v čom spí
Možná Progír by nám řekl
Filous psal:...ty vole, f tomdle se probudit, tag dostanu ingfarkt ...k tomu eště pugét s umělejch kytek na noční stolek a na dvorek střelnici s růžema s krepáku a je to dokonalý ...si fakt děláte prdel, že todle si dá do ložnice dobrovolně něgdo starší deseti let???
... bys raděj tohle že
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:Filous psal:...ty vole, f tomdle se probudit, tag dostanu ingfarkt ...k tomu eště pugét s umělejch kytek na noční stolek a na dvorek střelnici s růžema s krepáku a je to dokonalý ...si fakt děláte prdel, že todle si dá do ložnice dobrovolně něgdo starší deseti let???
... bys raděj tohle že
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … leeeni.jpg
...no to bych se lek, že sem se vožral, něgde upat a probudil se f kopřivách
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
naprostej souhlas, já už myslela, že jsem na hlavu padlá já
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Stránky: 1