Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Spacák-poradit

redik27 (Člen)
03.05.2009 21:56:29

Spacák-poradit

Zdar, potřeboval poradit nějaký spacák, který je dobrý a malý při zbalení. Díky za rady.

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
nicola.foxx (Člen)
03.05.2009 22:37:57

Re: Spacák-poradit

Kup si spacak kterej je urcenej pro leto na kolo. Malej lehkej hotovo

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Kelly01 (Člen)
04.05.2009 08:46:41

A dá se schovat do štangle..

God Save The Queen!
Lihy (Člen)
04.05.2009 08:57:33

redik27 psal:

Zdar, potřeboval poradit nějaký spacák, který je dobrý a malý při zbalení. Díky za rady.

Jurek

Kelly01 (Člen)
04.05.2009 09:01:25

čeče,dobrá firmagood

God Save The Queen!
redik27 (Člen)
04.05.2009 10:33:01

nicola.foxx psal:

Kup si spacak kterej je urcenej pro leto na kolo. Malej lehkej hotovo

To je mi jasné, že mám hledat v těchto končinách, ale jde mi spíš o zkušenost. Je spacák a spacák :)

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Kožak (Člen)
04.05.2009 18:30:15

http://www.coleman-czech.cz/sppytlecole … kg/atom100

Mám tenhle ... lehounkej, malinkej akorát je v něm kosa surprisedbigsmile

MRDAT!!!
Bedřich (Člen)
04.05.2009 19:46:53

Se připojim s dotazem. Kde se dá koupit ten "kompresní futrál" na spacák? Nikde to nemajidontknow

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
redik27 (Člen)
04.05.2009 19:52:46

Bedřich psal:

Se připojim s dotazem. Kde se dá koupit ten "kompresní futrál" na spacák? Nikde to nemajidontknow

Stačí ovládat googling :)

http://www.stany-spacaky.cz/plastenky-o … paci-pytel

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Bedřich (Člen)
04.05.2009 21:10:08

Myslel jsem jakože když pujdou koupit brambory, kus masa a Honzu Procházku na večer, tak skáknu do nějakýho krámu v Praze, outdorovej šop, řetězec či jak se tomu říkáidontknow ... nejlíp hodit to do košíku k těm bramborámbigsmile

Bedřich (Člen)
04.05.2009 21:20:31

Jinak jsem měl pučenej tenhle:
http://www.nejlepsiceny.cz/spacaky/coleman-biker.html

a byl dobrej, tak jsem koupil v Marku dost podobnej a je taky good ... teda záleží co od toho chceš.

http://www.sprintcz.cz/Spaci-pytle/Action-200.html

Zdenák (Člen)
04.05.2009 21:28:17

Jednou ročně je v PVA tuším celý červen a červenec výstava stanů.
mají tam velký výběr kravin okolo jako spacáky atd.
Skoč tam koukni jak vypada rozbalenej vlezes si do kterýho chces a rovnou koupíš.

viz http://www.vystavastanu.cz

*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
666killer (Člen)
04.05.2009 21:37:49

redik27 psal:

letny, ale pri extreme do -5, inak ta v nom bude klepat aj v lete(treksport)cca 1kg

MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
corimec (Člen)
05.05.2009 18:02:00

Ja mam vyzkoušený že malej a zároven teplej spacák neexistuje.

Kožak (Člen)
05.05.2009 18:07:25

corimec psal:

Asi tak .... neni nad pořádnou duchnu smile1

MRDAT!!!
Lihy (Člen)
05.05.2009 18:14:34

corimec psal:

No tak jestli myslíš na spaní na sněhu tak to je výběr těžší, ale na normální jarní a letní použití je takovejch spacáků kvanta. Jen nesmíš kupovat tesko, lídl, makro a podobný výrobky. Další věc je jestli se náhodou do spacáku neoblíkneš jak na ven....to pak spacák prostě nefunguje.
Jak už sem psal: www.jurek.cz osvědčená kvalita. Osobně mám už asi od 18ti let spacák nordland a sem celkem spokojenej (extrém má -6, pohoda je kolem +8 (nevim přesně) a je malinkej) ale mám ten dojem že sou zbytečně drahý, ten jurek bude ve stejný ceně lepší.

mr.BSE (Člen)
05.05.2009 18:44:49

Lihy psal:
corimec psal:

No tak jestli myslíš na spaní na sněhu tak to je výběr těžší, ale na normální jarní a letní použití je takovejch spacáků kvanta. Jen nesmíš kupovat tesko, lídl, makro a podobný výrobky. Další věc je jestli se náhodou do spacáku neoblíkneš jak na ven....to pak spacák prostě nefunguje.
Jak už sem psal: www.jurek.cz osvědčená kvalita. Osobně mám už asi od 18ti let spacák nordland a sem celkem spokojenej (extrém má -6, pohoda je kolem +8 (nevim přesně) a je malinkej) ale mám ten dojem že sou zbytečně drahý, ten jurek bude ve stejný ceně lepší.

A jak se teda oblíct do spacáku?

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Lihy (Člen)
05.05.2009 18:53:01

no právě spíš míň.
Jako teplý fusky, na tělo jen lehký triko, a třeba slabý jégrovky (nebo to cool a in termoprádlo). pokud je jó kosa tak na krk šátek a na kebuli čepici (ty si jí ber i vlétě bo si pleškabigsmile)

mr.BSE (Člen)
05.05.2009 19:44:37

No tag čéče já mám Voodoo spacák s mínusovým extrémem -5 a teda v jedasích sem měl na sobě jégrovy drtiče mrazu, rifle, thermonukleární triko, mikinu, motobundu, motogatě, na palici šátek a kuklu a byla mě tak kurevská zima, že sem myslel i na buzíky abych se vohřál (nepomáhá-vyzkoušeno)...

Jo a pleška je Filous bigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 (Člen)
05.05.2009 20:21:12

Já už seru na fšelijaký rádoby spacáky. Hodlám si pořídit tento,sice cena není zrovna ideální,na vožení na motorce je taky hodně velikej,ale aspoň se v něm člověk pohodlně vyspí a hlavně je jak dělanej na mou nadstandartní figurugoodbigsmile Extrém má tuším -25good Vožeru se,zalezu dovnitř a celej svět mě může políbitass Akorát nevím kdy na něho budu mít volný love,kdyš su tedka ta sockapussysmile2
www.ravenbrno.cz/cz/product/kaprarina/1 … cj2050050/

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
mr.BSE (Člen)
05.05.2009 20:27:37

VikecB12 psal:

Já už seru na fšelijaký rádoby spacáky. Hodlám si pořídit tento,sice cena není zrovna ideální,na vožení na motorce je taky hodně velikej,ale aspoň se v něm člověk pohodlně vyspí a hlavně je jak dělanej na mou nadstandartní figurugoodbigsmile Extrém má tuším -25good Vožeru se,zalezu dovnitř a celej svět mě může políbitass Akorát nevím kdy na něho budu mít volný love,kdyš su tedka ta sockapussysmile2

Tak prodej něco ze své výstavky Suzuki a bude aj na spacák evilbigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Kelly01 (Člen)
05.05.2009 20:35:54

Já ho mám z Tesca za kilo,je malej,úzkej,a pod kulečníkem loni kdesi pod horama za HK mi taky nebylo extrabad

Hrozně mne v něm tlačilo a byl dost hlučnejsmile2

God Save The Queen!
4Fun.cz (Člen)
05.05.2009 20:37:46

VikecB12 psal:

zdarec.vypadá gut.Se ženou jsme to vyřešili dvouspacákem a je klid.Taky jsem paravda trochu narostlcoolbigsmile

Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Lihy (Člen)
05.05.2009 20:55:20

mr.BSE psal:

No tag čéče já mám Voodoo spacák s mínusovým extrémem -5 a teda v jedasích sem měl na sobě jégrovy drtiče mrazu, rifle, thermonukleární triko, mikinu, motobundu, motogatě, na palici šátek a kuklu a byla mě tak kurevská zima, že sem myslel i na buzíky abych se vohřál (nepomáhá-vyzkoušeno)...

No právě vo tom píšu.... Byls nabalenej a proto ti byla kosa. Ten spacák musíš vytopit tělem. Proto píšu že si máš vzít teplý fusekle (nohy moc netopěj a občas sou studený = je ti pak zima) Když máš v teple krk a hlavu je ti teplejc a zbytkem těla ten spacák vytopíš.

Kelly01 (Člen)
05.05.2009 21:01:41

LIhy

To ale nemluvíš s praxe,cosurprised

Nevěřím že tvůj organismus má šanci ještě něco vyhřívatsurprised

Předpokládám že veškerou energii předává pohybovému aparátu,pouze v případě přerušení pohybu umožňuje dokončit složitější mozkové operacesurprised

God Save The Queen!
osiris (Člen)
05.05.2009 21:05:37

lihoj: já vím že to tak má fungovat, ale bylo by lepší kdyby spacák vohřejval mě a né já jeho bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
mr.BSE (Člen)
05.05.2009 21:15:11

Lihy psal:
mr.BSE psal:

No právě vo tom píšu.... Byls nabalenej a proto ti byla kosa. Ten spacák musíš vytopit tělem. Proto píšu že si máš vzít teplý fusekle (nohy moc netopěj a občas sou studený = je ti pak zima) Když máš v teple krk a hlavu je ti teplejc a zbytkem těla ten spacák vytopíš.

No né, jako ja sem se takle zakrejval až asi po dvou-třech hodinách "spánku" jen ve fuseklach, a thermo spodkach/vrsku.

Zachranilo me to zivot good

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Lihy (Člen)
05.05.2009 21:19:09

Kelly01 psal:

LIhy

To ale nemluvíš s praxe,cosurprised

Nevěřím že tvůj organismus má šanci ještě něco vyhřívatsurprised

Předpokládám že veškerou energii předává pohybovému aparátu,pouze v případě přerušení pohybu umožňuje dokončit složitější mozkové operacesurprised

surprisedsvině převlečená za kamarádasmile2
bigsmile
vogo to víš že to mám z prakse, od útlého dětství jsem navštěvoval turistický oddíl smokin

Ps. Právě že nemám sádlo, tak vytápim spacák...třeba inkviz nosí spacák stále s sebou a může tedy cestovat i na italský pičovině bez možnosti upevnění bagáže.smile1

Kelly01 (Člen)
05.05.2009 21:41:22

Omluvasmile1

Pusť si Crank 2  High Voltage ,už jsem se dlouho tak nenasmálbigsmile

God Save The Queen!
Ondráš (Člen)
05.05.2009 23:15:01

Kelly01 psal:

Hrozně mne v něm tlačilo a byl dost hlučnejsmile2

A nebylo to tím, že ti hučelo v kládě?helpsurprised

smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Kelly01 (Člen)
05.05.2009 23:48:02

To už jsem dlouho nezažilsmile2

Je to pořád příjemnýsurprised

God Save The Queen!
nicola.foxx (Člen)
06.05.2009 00:27:33

Hlavne si neporizovat na leto spacak s extremem -25 . To ses rano jak kdyz vylezes z bazenu. A kdyz tomu pripoctes, ze tam chrapes ve spacaku vozralej jako divoky prase v hromade prachu po tom co jsi vypil spoustu nepasterizovanejch piv a mel pochoutky jako tlacenka s hromadou cibule a pivni syr a nakladanej hermelin. To co ze me pak lezlosick a to vedro no kentus hroznej, ze jsem se sprchoval hadici, protoze jsem se v noci spocenejsick z toho extremne teplyho spacaku vyplazil do ty hromady prachu. Fuj to byl strasnej vecer.
Ten coleman na bike je absolutne dostacujici i v teplotach okolo 0 stupnu.good

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
tajnej (Člen)
06.05.2009 11:44:33

nedávno sem vyrazil koupit novej letní spacák a protože v tescu zrovna smlouval socka Kelly smile1, zašel sem vo krám dál a vybral jakože na kolo (ten nejmenší) vod firmy Prima s ňákym 3D vláknem, kerý by si snad mělo jakejs takejs tvar pamatovat (a tím pádem hnedka nesplasknout a hřát) eště třeba i za rok dva tři. Mám od nich asi tři roky i jeden teplej a sem s nim spokojenej. Akorát by mohly bejt trošku levnější.
Jo a malá rada pro začínající spacákáře: spacák by se měl skladovat jenom tak někde hozenej třeba v peřiňáku, rozhodně né v tom suprkompresnim vobalu smile1

Lihy (Člen)
06.05.2009 12:57:39

tajnej psal:

nedávno sem vyrazil koupit novej letní spacák a protože v tescu zrovna smlouval socka Kelly smile1, zašel sem vo krám dál a vybral jakože na kolo (ten nejmenší) vod firmy Prima s ňákym 3D vláknem, kerý by si snad mělo jakejs takejs tvar pamatovat (a tím pádem hnedka nesplasknout a hřát) eště třeba i za rok dva tři. Mám od nich asi tři roky i jeden teplej a sem s nim spokojenej. Akorát by mohly bejt trošku levnější.
Jo a malá rada pro začínající spacákáře: spacák by se měl skladovat jenom tak někde hozenej třeba v peřiňáku, rozhodně né v tom suprkompresnim vobalu smile1

surprised tys taky chodils na turisťák?surprised
bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
06.05.2009 14:58:33

z obyč letních spacáku jsem vyrost..ono i v létě slezou v noci teploty k +10 a pokud v něm nechci spát v motorkářskejch hadrech tak je v něm zima
Tak jsem si koupil Pingvina do -13, holt si pro něj na mašině místo udělám.Za to se v něm dá spát jen v triku.
v těhle teplotách se dal sehnat i malinky a lehký,ale ten stojí kolem 4-5 tis.
takže si musí každej vybrat podle sebe.smile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tajnej (Člen)
06.05.2009 15:40:33

Lihy psal:

bigsmile

sem dělal dokonce pijonýrskýho vedoucího a samo že taky šerifa trempský vosady tak vim vo čom mluvim
příště bude přednáška vo pitnym režimu na výletě beer

K.a.s.y.m. (Člen)
06.05.2009 15:55:10

tajnej psal:
Lihy psal:

bigsmile

sem dělal dokonce pijonýrskýho vedoucího a samo že taky šerifa trempský vosady tak vim vo čom mluvim
příště bude přednáška vo pitnym režimu na výletě beer

myslíš něco v tomhle stylu?
http://www.pivochod.wgz.cz/pivochod-2009

tajnej (Člen)
06.05.2009 17:56:52

pěkná partička s širokym záběrem koníčků, kucká vypadaj, že jim de (jako prej všem muskejm) jenom vo to jedno smile1

ross (Člen)
06.05.2009 18:11:10

tajnej psal:

..Jo a malá rada pro začínající spacákáře: spacák by se měl skladovat jenom tak někde hozenej třeba v peřiňáku, rozhodně né v tom suprkompresnim vobalu smile1

a vod čeho má teda tu tvarovou paměť

nebo chytl alzheimerasurprised

hajzl jedenbigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. (Člen)
06.05.2009 21:21:10

tajnej psal:

pěkná partička s širokym záběrem koníčků, kucká vypadaj, že jim de (jako prej všem muskejm) jenom vo to jedno smile1

hlavně tomu brejlatýmu co přišel na motorce vo nohusmile1smile1

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS